Video: Asylansøgere gik amok over ”krænkelse af Koranen”, så angreb de politiet, mens pressefolk flygtede fra dem i panik

En gruppe på 50 asylansøgere, primært fra Syrien, gik amok på politiet og pressen. 18 mennesker blev sårede og måtte på hospitalet, heraf 6 politifolk. Det skete i den tyske by Suhl i et stort overbelagt asylcenter.

 

Det har rystet Tyskland, som vil modtage omkring 800.000 asylansøgere i år. Og hvor alle asylcentre allerede er overfyldte.

 

Rasende syrere med jernstænger

En asylansøger fra Afghanistan skulle angiveligt have revet en koran i stykker, og smidt dele af den i toilettet. Det udviklede sig til, at 20 mænd jagtede den afghanske mand, men han blev reddet i sikkerhed af lokale sikkerhedsfolk.

 

Men så blev de syriske mænd endnu mere rasende, og de begyndte at gå til angreb på sikkerhedsfolkene, og da politiet mødte frem for at få den afghanske mand væk steg raseriet endnu nogle grader. Den rasende hob gik i stedet til angreb på politiet og de fremmødte pressefolk. På videoen i bunden kan man se og høre, hvordan skrækslagne og stakåndede journalisterne flygter.

 

De syriske mænd, bevæbnede sig med jernstænger, mursten og betonblokke og så gik de fuldstændig amok. De smadrede døre, vinduer, politiets biler, jagtede journalisterne og kastede om sig med møbler og andet forhåndsværende.

 

Raseriet gik særligt slemt ud over det asylcentret som de bor på, idet man brød ind i centrets kontor og smadrede alt.

 

Optøjerne stod på i flere timer og foregik i den tyske by Suhl i delstaten Thüringen i det centrale Tyskland.

 

Centret som de rasende asylansøgere bor på, er beregnet til 1.200 mennesker, men huser aktuelt op mod 1.700 asylansøgere. De tyske myndigheder har svært ved at følge med, og mange steder tages alternativer som telte og skoler i brug for at give asylansøgerne tag over hovedet.

 

Nu siger de tyske myndigheder, at de vil være mere opmærksomme på, at opdele asylansøgerne efter etnisk tilhørsforhold, med henblik på at forebygge gentagelser af de voldelige optøjer. Det er sikkert klogt med forventet 800.000 asylansøgere i 2015!

 

Asylansøgerne gik til angreb på myndighederne fordi de ikke kunne få fat i den afghanske mand som angiveligt havde skændet Koranen. Man må sige det er stærkt foruroligende, at man tilsyneladende slet ikke har respekt for myndighederne.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Det er uhyggeligt at tænke på, hvad der ville være sket med den afghanske mand, hvis de rasende syrere havde fået fat på ham.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…