Venstreorienterede hjalp asylansøgere med at organisere en regulær storm på tunnellen mellem Frankrig og Storbritannien

Udskriv

200 voldelige indvandrere, støttet af ligeså mange venstreorienterede aktivister, tvang sig tidligt lørdag adgang til sikkerhedszonen ved indkørslen til Euro-tunnellen i den franske havneby Calais.

 

14 km inde i den 50 km lange tunnel kom det til sammenstød mellem politi, aktivister og illegale indvandrere.

 

Euro-tunnelens presseansvarlig beskrev begivenheden som alt andet end tilfældigt.

 

”Det er en massiv invasion og indtrængen af ​​en meget stor og koordineret gruppe af indvandrere. Det er klart et organiseret angreb, når de kommer i et så stort antal, der er over 100 i denne ene gruppe.”

 

“De ankom sammen og på en velorganiseret måde, brød de igennem hegnet og alle vidste helt klart, hvor de skulle hen.”

 

“De løb gennem terminalen, slog nogle ansatte i jorden og kastede sten mod dem.”

 

Læs også
Afrikanere strømmer igen til Calais for at komme til England – nu bliver tre kompagnier militærsoldater sat ind

De illegale indvandrere agtede tilsyneladende, at gå gennem den 50 km lange tunnel.

 

Men tunellen blev lukket, og de mange biler, som ventede, blev natten over ledt udenfor det afspærrede havneområdet. Dét resulterede imidlertid i, at en del illegale indvandrere fandt ”kørelejlighed” blandt de mange ventende lastbiler.

 

Politiet anholdte omkring 100 mennesker.

 

 

Samlingsstedet

Ifølge Daily Mail ankom et større antal aktivister fra gruppen ”No Borders” (ingen grænser) til den illegal lejr ”The Jungle”, i dagene op til invasionen lørdag.

Læs også
Krav om mere grænsekontrol: De officielle asyltal er lave for øjeblikket – til gengæld vælter det ind med illegale migranter, som ingen har styr på

 

Lejren The Jungle består af mere end 3.000 mennesker, hvoraf 9 ud af 10 er mænd, og især yngre mænd fra det afrikanske kontinent, men der er også mange mænd fra Mellemøsten og andre muslimske lande.

 

De kvinder og børn som befinder i lejren, er i konstant fare for seksuelle overgreb, vold og tvang. En hjælpeorganisation har af den grund etableret en sikkerhedszone med plads til 80 kvinder og børn. Her beskyttes kvinder og børn bag jernhegn og lås.

 

 

Der er ofte kampe mellem mændene i lejren, især sudanesere og afghanere kan blive uenige om retten til forsyninger af mad, cykler mm.

 

Læs også
De forsøger at snige sig ind i Danmark: Allerede i årets første måneder har politiet afsløret over femhundrede forsøg på illegal indvandring

 

Hvad sker der når flere finder ud af at organisere sig?

Der er kommet flere og flere illegale indvandrere til lejrene i Calais, The Jungle er ikke den eneste men den største. Det anslås at antallet af illegale indvandrere i området svinger mellem 3.000-5.000 personer. Alle forsøger de at snige sig ombord i et køretøj.

 

Men i lørdags fik piben en anden lyd, man droppede lasbilerne for, at nå til England til fods. Man nåede også 15 km ind i tunellen, før politiet nåede frem.

 

Nuvel man nåede ikke helt igennem, men 15 km må da sige at være en succes, som sikkert kan give mod på at prøve igen, og i et større antal.

 

Hvad mon politiet vil stille op hvis gruppen består af 2.000 mere eller mindre voldsparate mænd fra uroplagede lande, hvor mord og vold er dagligdag?

 

Ifølge medier og illegale indvandrere anvender politiet peberspray til at holde horderne væk, eller når de skal pille stædige indvandrerne ud af lastbilernes gemmer. Mon peberspray kan stoppe flere tusinde?

 

Kilde: Daily Mail.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ