I det uroplagede Malmø hænger nerverne i laser – det kan give de mest vanvittige udslag

Wikimedia

Malmø terroriseres af vold. En stor del af det er opgør mellem indvandrerbander, men der er også angreb mod myndighederne.

 

Denne sommer har det været helt galt. Der har været en lang række bombesprængninger – alene i forrige uge var der fire. Dertil kommer, at skudvekslinger har været en almindelig foreteelse.

 

Det sætter naturligvis sine spor hos borgerne. Skrækken sidder i dem. Mistænksomhed og mistillid bliver hurtigt vakt.

 

Meget naturligt fører det også ind imellem til, at fredelige folk ser trusler, hvor der ikke er noget galt.

 

Politiet fik en henvendelse

Tidligt sidste torsdag morgen gav det sig et udslag, som man kunne trække på smilebåndet over, hvis baggrunden ikke var så dyster.

 

Politiet modtog en henvendelse om, at en muligvis bevæbnet mand var blevet set på balkonen i en boligblok. En talsmand for politiet fortæller: ”Den person, som ringede til os, havde set en person med en eller andet form for pistol og bue og pil.”

 

På baggrund af sommerens uhyggelige voldsbølge ville politiet ikke tage nogen chancer. Man sendte ”ganske mange” betjente og patruljevogne til stedet.

 

Politifolkene ventede i 20-30 minutter uden for bygningen. Da der ikke skete noget, løb de op ad trappen og bankede på til den lejlighed, hvor manden var blevet set.

 

Men i lejligheden fandt de absolut ikke nogen farlig pistolmand. De fandt derimod et aldeles forbløffet ægtepar med deres lille dreng. Det viste sig, at skikkelsen på balkonen var drengen, der havde stået med sin legetøjspistol og ditto bue og pil!  

 

Sådan kan det gå i en by, hvor en brutal voldskultur er kommet ud af kontrol, og hvor nerverne hænger i laser.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

(The Local)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…