Sådan kan asylansøgere snyde myndighederne, så vandet driver

De mange asylansøgere, der strømmer til Europa, har brug for at kunne dokumentere, at de flygter fra trusler mod deres liv.

 

Mange har dog ikke en sådan dokumentation ved hånden. Men der er mulighed for at købe sig til et dokument med en dødstrussel.

 

Nu bliver et sådant dokument udbudt til salg fra en overraskende kant: Taliban-bevægelsen i Afghanistan har masseproduceret en dødstrussel, som de sælger for 1000 euro stykket!

 

For denne pris kan også folk, der ikke er reelle flygtninge, købe sig til en dokumentation, der tager sig ganske overbevisende ud.

 

Så fik de en lys idé i Taliban …

Det er en velkendt sag, at mennesker, der arbejder for den afghanske regering eller for de internationale tropper i landet, har grund til at frygte for deres liv.

 

Ofte har Taliban på forhånd sendt et trusselsbrev til folk, som de var ude på at slå ihjel.

 

En kreativ person i den rabiate islamistiske bevægelse har så fået den lyse idé, at man kunne udnytte disse trusselsbreve til egen økonomisk vinding.

 

Så nu masseproducerer man opdigtede dødstrusler, som asylansøgere så kan præsentere for myndighederne i europæiske lande. Dermed kan man samtidig genere de vantro ved at få dem til at modtage endnu flere asylansøgere.

 

”Militærrådet har besluttet at slå Dem ihjel”

Det er journalist Paul Ronzheimer fra den tyske avis Bild, der har fået kendskab til disse massefabrikerede dødstrusler. De er forsynet med et stempel fra Taliban og et brevhoved, som har tilhørt Talibans nu afdøde leder, Mullah Omar.

 

Læs også
Finansminister Kristian Jensen spillede smart og ramte både sig selv og regeringen i nakken

Bild-journalisten bestilte et sådant trusselsbrev til sig selv. Her står der: ”De, Paul Ronzheimer, arbejder som spion og slave for internationale tropper (…) Militær- og retsrådet har besluttet at slå Dem ihjel (…) Deres aktiviteter kan ikke tilgives.”

 

Det vides dog ikke, hvor mange der har fået asyl i Europa ved hjælp af sådanne trusselsbreve.

 

Men ifølge Bild kender de tyske myndigheder til fænomenet. De advarer i det hele taget mod alle de fiduser, der bliver brugt af folk, der hjælper asylansøgerne til Europa.

 

 

(Bild, Kronen Zeitung)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…