12-årig pige var slave hos Islamisk Stat: Han sagde, at han kom tættere på Allah, når han voldtog mig

Youtube

Islamisk Stat har kidnappet mere end 5.000 piger og kvinder fra den religiøse mindretalsgruppe Yazidierne.

 

Pigerne og kvinderne tages til fange så de kan bruges som sex-slaver for de muslimske mænd som kæmper under Islamisk Stats flag.

 

De yngste og kønneste piger er de dyreste og mest eftertragtede, ældre kvinder kan købes for ganske få dollars.

 

Det er lykkedes en del af de tilfangetagne sex-slaver at flygte.

 

En af dem er en pige på 12 år. Hun fortæller nu, hvad hun oplevede som sex-slave gennem 11 måneder.

 

”Jeg blev bagbundet og kneblet, og så bad han før han tog mig. Og når han var færdig, bad han igen.”

 

”Jeg blev ved med at fortælle ham, at det gjorde ondt.”

 

”Han sagde at han kom tættere på Allah når han voldtog mig.”

 

”Han sagde, at ifølge islam må man gerne voldtage en kvinde som ikke tror.”

 

Det er en kvindelig amerikansk journalist Rukmini Callimachi som har interviewet 21 piger og kvinder som har været sexslaver hos Islamisk Stat. Deres fortællinger er påfaldende ens.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Den 12-årige pige fortæller også, hvordan hun er plaget af de grusomme overgreb:

 

”De gjorde alt ved mig, det er derfor jeg stadig har smerter. Jeg kan ikke sove. Jeg vågner klokken 3 midt om natten, fordi jeg kan huske deres lugt. Deres lugt får mig til at børste tænder mere end 10 gange om dagen. Jeg vil aldrig kunne glemme det.”

 

En 15-årig pige som undslap i april måned fortæller samme historie.

 

”Han blev ved med at fortælle mig, at det var ibadah. Han sagde at voldtægten var hans lovprisning til Allah. Jeg sagde til ham at det var forkert, men han svarede, at det var halal, og at Koranen gav ham tilladelse til at gøre det, og at det gjorde Allah glad.”

 

Handlen med sex-slaver er systematiseret

Ifølge den amerikanske journalist begyndte systematiseringen af sex-slavemarkedet i 2014 ved Sinjar-bjerget få måneder efter, at Islamisk Stat havde erobret byen Mosul.

 

Mænd og drenge blev adskilt fra piger og kvinder, som blev kørt væk, før de igen blev delt, registreret og anbragt i forskellige store bygningen.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Et sted var der samlet op til 1.300 Yazidi piger. Undslupne piger fortæller, at mændene kom ind, hvorefter pigerne blev bedt om at rejse sig op når deres navn blev råbt op.

 

En 15-årig pige fortæller, at hun var i bygningen i to måneder, før hun blev hentet sammen med 24 andre piger. Dem, der ikke selv ville gå, blev trukket ud ved håret.

 

Islamisk Stat træder i Muhammeds fodspor

Det er velkendt, at islam tillader slaver, og at kvindelige slaver primært bliver brugt som sex-slaver.

 

Dr. Qanta Ahmed forklarer fænomenet i et TV-indslag på CNN:

 

”Sådan fungerer islamisme, det har vi talt meget om. Islamisme er totalitær, det er nogle gange svært at forstå. Totalitarisme betyder absolut dominans. Disse islamister dominerer piger og kvinder til det yderste, det er meget beregnende.”

 

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

”For det første ødelægger det individet. Den unge kvinde som lykkeligvis har overlevet, kunne være død af blodforgiftning, blodtab etc. Et helt folk er blevet kastreret, adskilt fra deres mænd – kvinder og børn er forsvundet for evigt – 60 procent af Yazidierne er blevet bortført.”

 

Dr. Qanta Ahmed

 

Cole Bunzel er professor i islamisk teologi ved Princeton University, han forklarer sexslaveriet på en anden måde.

 

Han peger på de mange henvisninger til udtrykket “Dem din højre hånd besidder”, som findes i Koranen. De er i århundreder blevet fortolket til at betyde kvindelige slaver, siger han og peger desuden på det enorme materiale i den islamiske retslære, som indeholder detaljerede regler for behandling af slaver.

 

“Der er en stor del af skriften, som sanktionerer slaveri. Man kan argumentere for, at det ikke længere er relevant, og at det er stillet i bero. Men ISIS vil hævde, at denne retslære har brug for at blive genoplivet, fordi det er det profeten og hans ledsagere gjorde,” siger Cole Brunzel.

 

Læs også
Den vrisne kat skubber fjernbetjeningen på gulvet – da ejeren råber stop, ryger den næste ting ned …Først skubber Video: Katten gør som det passer den, selv om ejeren protesterer højlydt

Cole Bunzel

 

Kilde: CNN og The New York times

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…