Video: Hun så en stakkels gravid kvinde stå og tigge med sin søn – men hov, hvad var det?

ABC10

I to uger havde Melissa Smith fra San Diego i Californien set det samme i weekenden: En gravid kvinde stod sammen med sit barn uden for et indkøbscenter. Hun bar et skilt, hvor der stod: ”Hjælp os”.

 

Hendes tiggeri gav tilsyneladende virkelig godt. ”Masser af mennesker gav dem penge,” sagde Melissa Smith senere. ”Formentlig fem personer på fem minutter.”

 

Men så en dag, da Melissa Smith stod og tankede sin bil, så hun noget, der fik hende til at tabe underkæben:

 

Kvinden og hendes søn forlod deres faste sted til tiggeriet og gik hen til, hvad der tilsyneladende var kvindens kæreste eller mand. Han sad … i en velholdt mørk Mercedes!

 

 

Mens de rullede af sted, sad kvinden og talte sine penge, mens latteren så ud til at fylde bilen.

 

Melissa Smith’s forbløffelse blev ikke mindre, da bilen kørte ind til et andet indkøbscenter, hvor den gravide kvinde steg ud, fik fat i sit skilt og sin søn og begyndte at tigge igen.

 

Gik til den lokale TV-station

Mens folk i medlidenhed gav hende penge i stride strømme, blev Melissa Smith så forarget, at hun tog flere billeder af kvinden. Til sidst opdagede den gravide tigger det og begyndte at råbe ad hende.

 

Melissa Smith gik til den lokale TV-station KGTV, der lavede et indslag om den falske nødlidende. Se videoen her med fotos af svindlerne.

 

KGTV fandt også ud af, at bilen var registreret med en adresse, der bestemt heller ikke var for fattiglemmer (tiggeren var dog flyttet for nylig).

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Kvinden og hendes kæreste udnyttede med andre ord fuldstændig kynisk folks trang til at give mennesker i nød en hjælpende hånd. Det var ganske enkelt benhård business.

 

TV kan fungere som en gabestok, og det kan være meget ubehageligt for de berørte. Men i dette tilfælde er det mere end svært at føle medlidenhed med kvinden, der bliver stillet til skue på skærmen.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…