Fik 280.000 kr. i socialhjælp over syv år, fordi han var for svag til at gå – imens var han topatlet!

YouTube

Peter Beddoe, 50 år, er netop blevet idømt seks måneders fængsel.

 

Det hele begyndte, da han for mere end syv år siden faldt og måtte sidde i kørestol i en periode. Imens levede han på offentlige ydelser.

 

Det fik han smag for. Så da han kom op af kørestolen, bildte han de sociale myndigheder ind, at han havde varige skader, der betød, at han ikke kunne gå normalt, men kun ved hjælp af krykker og stok. Så han fik fortsat handicap-ydelse på et højt niveau.

 

Imens var han i fitness-center næsten hver dag året rundt. Og det var ikke bare almindelig fitness.

 

Peter Beddoe var bodybuilder på eliteniveau. Ifølge Daily Mail blev han to gange kåret som ”Mr. Wales” i bodybuilding. Og det bliver man altså ikke, hvis man kun kan gå med krykker. Man kan se ham udfolde sine talenter på scenen i videoen nedenfor.

 

Så mens Beddoe spillede med musklerne og vandt mesterskaber på det, indkasserede han en jævn strøm af checks i handicap-ydelse.

 

Tilsyneladende var de sociale myndigheders kontrol særdeles lemfældig. Man kan dårligt forestille sig, at de har overhovedet har set manden og hans fysik, når de har godtaget, at han var en stærkt svækket mand.

 

Britiske medier vrimler da også med historier om social svindel. En ekspert i at afsløre svindel med sociale ydelser siger, at problemet er enormt. Der bliver svindlet for knap 12 milliarder danske kroner om året.

 

I dag er det slut med Peter Beddoes karriere som bodybuilder på eliteniveau. Og nu er det også slut med hans handicap-ydelse, for han endte med at blive opdaget.

 

Han kan så sidde i brummen og drømme sig tilbage til den tid, hvor han både havde masser af muskler og masser af penge fra socialkontoret.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…