Rigtige islamister bør have stort, tæt skæg, men ikke alle mænd kan få det. Hvad gør de så? Læs her…

Arkiv

Profeten Muhammed gjorde det klart, at rettroende muslimske mænd bør lade skægget vokse.

 

Den dogmatiske og radikale islam, som i de senere år har vundet frem blandt muslimer i både Mellemøsten og Europa, har da også fået antallet af store skæg hos muslimske mænd til at stige kraftigt.

 

Når man ser billeder af Islamisk Stats krigere, vil man således se, at de næsten uden undtagelse  lader skægget gro.

 

Ikke alle har dog fra naturens hånd fået muligheden for et stort, tæt skæg. Nogle resignerer og nøjes med en tyndere og mere tjavset udgave af det lange skæg.

 

Men andre køber sig måske til det forjættede symbol på, at de hører til blandt de allermest rettroende. Det kan man gøre ved at få udført en skægtransplantation.

 

Det kunne se ud til, at der er en vis sammenhæng mellem radikaliseringen af muslimer og antallet af skægtransplantationer. I de seneste to år har radikaliseringen for alvor taget fart – og det samme har skægtransplantationerne.

 

Nye tal fra The International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) viser, at antallet af skægtransplantationer i de seneste år er steget med 10 procent på verdensplan. Men i Mellemøsten er antallet steget med hele 260 procent!

 

Kvinder og mænd

De radikaliserede muslimske kvinder demonstrerer deres islamisme ved at dække sig mere og mere til.

 

Engang talte politisk korrekte kræfter om, at det jo var forsvindende få muslimske kvinder, der tilhyllede sig. I dag er det vidt udbredt at gå med tørklæde. Og i visse områder af Danmark går mange kvinder nu i niqab, hvor der kun lige er en sprække til øjnene. Burkaen vinder vel også frem.

 

Hos mændene er det skægget, der symboliserer, at man er en rigtig islamist. Det er jo anderledes nemt og behageligt end kvindernes tildækning. Men det kan altså også rumme sine problemer.

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

 

De muslimske kvinder har i de senere år været udsat for et stærkt voksende pres for at tilhylle sig, helt ned til barndommen.

 

Mænd kan tilsvarende føle sig presset til, at deres skæg skal være større og kraftigere.

 

Vil skægtransplantation også i Danmark blive en løsning, som vinder frem?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…