Politiet kunne ikke finde mafiaboss – så fandt de ham i køleskabet

Foto: Privat

Det var daggry, da politiet forleden trængte ind i en lejlighed i Napoli. De gennemsøgte lejligheden på jagt efter mafiabossen Valentino Gionta Jr.

 

Gionta er leder af Camorra-klanen, der sidder tungt på Napoli. Det har han været, siden faderen blev anholdt i 2012.

 

Camorraen menes blandt andet at kontrollere Napolis fiskerihavn, der bruges til at smugle narko, og at være stærkt involveret i cigaret-smugling.

 

Hvad køleskabet gemte

Politiet udstedte i juni en arrestordre mod Gionta, fordi de ville afhøre ham om en række mafia-aktiviteter.

 

De havde en mistanke om, at han opholdt sig i den lejlighed, som de trængte ind i ved daggry. Men han var ingen steder at finde.

 

Politiet var dog ikke indstillet på at give op, så de begyndte at undersøge alle afkroge af lejligheden.

 

På et tidspunkt fik en politimand den desperate idé at kaste et blik ind i et køleskab. Det gav noget af en overraskelse.

 

Tilsyneladende var køleskabet tomt. Men det viste sig at gemme på den eftersøgte Gionta.

 

En knap fungerede som en elektronisk kontakt. Da en politimand trykkede på den, åbnede der sig en lem i bunden af køleskabet. Under den hang en stige, som førte ned til et lille rum. Og i rummet befandt Gionta sig!

 

Hullet ned til ham blev hurtigt omgivet af tungt bevæbnede politifolk, og det fik Gionta til at overgive sig uden modstand.

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

Kort tid efter kørte en politibil af sted med mafiabossen, der trods arrestationen smilede selvsikkert – eller var det bare påtaget?

 

Politifolkene var stolte af deres fangst. Forståeligt nok. Det er jo ikke hver dag, man finder en mafiaboss i køleskabet.     

 

Se alle billederne fra skjulestedet her:

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2852275/Freeze-Police-arrest-mafia-godfather-s-son-discovering-secret-tunnel-accessed-fake-fridge.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…