Hemmelige fotos smuglet ud: Islamisk Stat oplærer små drenge til hellig krig

Byen Raqqa i det nordlige Syrien er kontrolleret af Islamisk Stat, og byen anses som terroristernes vigtigste by.

 

En lille hemmelig aktivistgrupper der kalder sig ” Raqqa is Being Slaughtered Silently” har via en serie billeder dokumenteret, hvad der foregår i ”skoler” drevet af Islamisk Stat.

 

Det er drenge ned til 5 år alderen, der oplæres i krigsførelse mod Vesten og hele den vantro omverden. Denne skole hedder Al-Sharea og dens formål er at oplære drenge under 16 år til at blive fuldbyrdede soldater, senest når de fylder 16 år.

 

Det anslås, at der er mellem 250 og 300 drenge på Al-Sharea skolen.

 

Drengene får at vide, at det er Allahs ønske og en pligt for muslimer, at slå ned på alle der modarbejder islam. De lærer, at den, der ikke kæmper for Allahs sag, vil blive straffet hårdt for det.

 

Mange af disse drenge har mistet deres familier, så de er taknemmelige for at blive samlet op af Islamisk Stat. Andre drenge har frivilligt forladt deres familier for at blive oplært under Islamisk Stats sorte flag. Men terroristerne betaler også drengenes familier penge for at tage dem med til Islamisk Stats træningslejre.

 

Det forlyder at børnene også bruges som levende skjolde eller som bloddonorer for sårede medlemmer af Islamisk Stat. (http://www.raqqa-sl.com/?p=2667)

 

Drengene får at vide, at paradiset venter med evig lykke – til den der ofrer sig for Allahs sag.

 

Islamisk Stat tillader kun lærdom, der er i overenstemmelse med en meget streng og ensidig fortolkning af islams lære. Disse drenge hjernevaskes til at tro at intet kan behage Allah mere end den, der ofrer sig selv for at slå så mange vantro ihjel. Ifølge den hemmelige aktivistgruppe udleveres der dukker til børnene, så de kan øve sig på hoved-afskæringer.

 

Mange af disse drenge vil formodentlig ikke blive særligt gamle, fordi de vil komme til at indgå i selvmordaktioner mod Allahs fjender.

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Vice News har tidligere dokumenteret at Islamisk Stat er meget begejstrede for drengene, fordi de er meget loyale og fordi, de aldrig stiller spørgsmål.

 

Militærlejre for børn er nu en realitet i Islamisk Stat. (http://www.raqqa-sl.com/?p=2725)

 

 

Læs også
BBC: Kilde siger, at den efterlyste tyrker fra Utrecht har været terrorist for Islamisk Stat

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…