En pågående fyr sendte hende en mail med opfordring til sex – men det skulle han aldrig have gjort

twitter

Gesche Haas, forretningskvinde fra New York, var til et møde i Berlin. Mødets formål var at knytte forbindelser mellem folk med gode ideer og investorer.

 

På mødet talte hun i cirka 20 minutter med Pavel Curda, en succesrig tjekkisk forretningsmand. Hun var opløftet over samtalen og håbede, at den kunne hjælpe hende til at komme videre med sit arbejde.

 

Da hun vendte tilbage til sit hotelværelse havde hun da også modtaget en mail fra Curda. Men den handlede absolut ikke om forretningssamarbejde. Den lød:

 

”Hej G, jeg vil ikke forlade Berlin uden at have sex med dig. En aftale?”

 

Hun var ikke den eneste

Gesche Haas var befippet. Havde hun spillet op til ham? Hun fik dårlig samvittighed. Men det havde hun nu ikke behøvet at få. Den næste dag viste det sig nemlig, at en anden kvinde på mødet havde fået en lignende email fra Pavel Curda!

 

Så det handlede tydeligvis ikke om, at hun havde spillet op. Det handlede om, at han var en usædvanlig pågående og åbenbart ret sexfikseret type. Og at han forsøgte at udnytte det behov, som Gesche Haas havde for at stå sig godt med ham.

 

Da hun så ham igen, sagde hun bare til ham, at hans email var ”upassende” og talte ikke mere med ham.

 

Lagde hans mail ud på Facebook

Men så besluttede hun sig for, at hun ikke ville lade det blive ved det. Nu skulle han få igen.

 

Hun lagde hans mail ud på Facebook, fordi hun tænkte, at andre forretningskvinder måske kunne blive inspireret af, at hun gik i offensiven. Så de kunne sætte lignende typer på plads, som de måtte blive udsat for.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Hun var spændt på reaktionerne. De viste sig at være meget positive og støttende – fra både kvinder og mænd.

 

Hun havde jo allerede reageret direkte over for Pavel Curda. Og i mellemtiden fandt han også ud af, at hun havde lagt historien ud på Facebook.

 

Der var åbenbart en hel stribe

Så nu skulle han prøve at redde situationen. Men hans redningsforsøg lignede faktisk en afsløring af, at han havde forsøgt at komme i lag med flere kvinder. Han sendte nemlig følgende to mails ud til, hvad der åbenbart var et vist antal modtagere.

 

Den første lød:

 

”Jeg er ked af, at min Gmail sendte nogle mærkelige emails ud til nogle af jer her til morgen. Lad være med at åbne beskeden. Beklager.”

 

Da han så fik set, hvad Gesche Haas havde lagt ud på Facebook, sendte han følgende lettere desperate mail rundt:

Læs også
Facebook: Mere regeringsstyret censur

 

”Mange af jer (!) har i de seneste uger (!) oplevet, at min Gmail var blevet hacket. Jeg beklager de underlige beskeder, I måske har modtaget. I skal ikke åbne noget, der er vedhæftet.”

 

Måske mere forsigtig i fremtiden

Pavel Curda havde åbenbart virkelig været om sig med kvinderne. Og nu var han altså så at sige blevet grebet med bukserne nede – i hvert fald i overført forstand.

 

For at slippe ud af den pinlige situation forsøgte han sig med den dødssyge forklaring, at han var blevet hacket. Den er god med ham. Man kan vist roligt gå ud fra, at han ikke har overbevist nogen.

 

Men måske vil han være lidt mere forsigtig med at spille Don Juan på email i fremtiden.

 

Kilde: Daily Mail

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…