Fadi Abdallah: “Vi støtter opførelse af en Islamiske stat”

Jeg har idag læst din (Hara Dvinge, red.) artikel om Islamisk stat og jeg har også set, læst og hørt reaktioner på det hele dagen.

 

Jeg troede at jeg har givet dig et godt billede af mine holdninger men desværre har jeg set i din artikel at du åbenbart har misforstået mig eller ikke har været fokuseret på mine svar.

 

Jeg har klart og tydeligt sagt til dig at vi tage afstand fra alle slags vold og terror. Og at vi ikke kan give udtryk for vores holdning om DEN såkaldt ISIS da vi ikke kende sandheden om hvad der virkeligt sker i de områder med krig. Jeg har samtidig givet dig en forklaring på hvilket Islamiske Stat alle Muslimer drømme om og længes efter men desværre har du i din annonce skrevet at jeg har sagt at vi støtte og stå ind for ISIS. Dette er fuldstændig forkert.

 

Vi støtter opførelse af en Islamiske stat som en del af vores religion og ikke som du har beskrevet det i din artikel som om vi stå ind for vold og drab.
Jeg håber du er i stand til at føre ordentligt journalistik og bringe min holdning i dens sande form.

 

Mvh
Fadi Abdallah

 

Hara Dvinge, der har lavet interviewet, svarer: “Jeg har ikke citeret Fadi Abdallah for noget, han ikke har sagt, eller udeladt væsentlige passager.”

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…