En dreng begår vold mod en pige. Hans kammerater morer sig med at optage det på video. Men så dummer de sig

Denne video har vakt stor forargelse i Holland.

 

Den viser en gruppe drenge, der kommer gående i en park i Rotterdam. Foran dem går en pige. Pludselig går en af drengene hen til hende og sparker brutalt benene væk under hende bagfra.

 

Det synes hans kammerater er vældig morsomt. Man hører deres latter.

 

Pigen bliver til gengæld så vred, at hun rejser sig og forsøger at sparke tilbage mod gerningsmanden. Men han sparker hende ned endnu engang, og mens hun ligger på maven, tramper han hende på ryggen.

 

Drengene lagde bagefter videoen ud på Facebook. Det har sikkert fra starten været meningen med optrinnet, hvor den ene af dem blev gejlet op til at overfalde pigen. De ville prale med det til så mange som muligt.

 

Særdeles afstumpet. Og det viste sig også at være temmelig dumt. Det kan godt være, at deres bøvede og voldelige adfærd blev hyldet af visse typer på Facebook. Men videoen vakte stor forargelse hos mange andre.

 

Politiet fik mange tip fra folk, der havde set den på Facebook, og i onsdags blev voldsmanden anholdt. En hollandsk politimand oplyser til den svenske avis Expressen, at der er tale om en dreng fra Rotterdam på 15 år.

 

Hvad der sker med ham er endnu uvist. Man må håbe, at han får lov at mærke en konsekvens.

 

Vi ved ikke, hvad ”opdragelse” hedder på hollandsk. Det gør drengenes forældre tilsyneladende heller ikke.

 

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…