De kunne ikke drømme om at forsvare Danmark – de vil hellere i lære som massemordere i Irak

I Storbritannien er antallet af dem, der har meldt sig til hellig krig i Syrien og Irak, langt større end antallet af dem, der inden for det sidste år har meldt sig til det britiske forsvars reservestyrke. Til trods for, at regeringen har arbejdet hårdt på at få mange flere i reservestyrken.


Mens det altså ser ud til at knibe med den nationale forsvarsvilje, ønsker et voksende antal muslimer at deltage i en krig for en grænseløs islamisme. Man regner med, at adskillige hundrede er rejst til Syrien og nu også Irak for at kæmpe.


Også i Danmark er unge muslimer med islamistiske holdninger i stigende grad rejst til Syrien. PET taler om mindst 100.


En del af dem har kæmpet sammen med de rabiate islamister i gruppen ISIS, og nogle er sikkert rejst videre til Irak, hvor ISIS nu forsøger at tage magten. Flere vil formentlig følge efter.


Det er unge mænd, som ikke kunne drømme om at forsvare Danmark. De vil hellere i lære som islamistiske massemordere i Irak.


ISIS praler af sine massemord

ISIS lægger absolut ikke skjul på, at man begår massemord. Tværtimod praler man med, hvor mange tilfangetagne irakiske soldater man brutalt har henrettet. I går hævdede man, at det foreløbig var 1.700.


Man har også taget billeder af henrettelserne og af de dynger af lig, som de har resulteret i.


Man kan roligt tale om en sadistisk glæde ved at forvolde andre stor smerte og bryste sig af det. Men det drejer sig ikke kun om at få afløb for sine sadistiske følelser.


Den bestialske fremfærd, som ISIS så heftigt reklamerer for, tjener også til at skræmme modstanderne. Det er da også lykkedes at skræmme mange irakiske soldater fra vid og sans.


Derudover er der et andet meget vigtigt formål med at fremhæve, hvor brutalt det sunni-muslimske ISIS slagter sine shia-muslimske modstandere.


Man bruger det som propaganda for at rekruttere flere hellige krigere. Herunder en hel del islamister fra Europa og Danmark.


De unge ekstremister ser op til slagterne i ISIS, fordi de opfattes som meget stærke, magtfulde og hellige. Her er folk, der virkelig forstår at nedkæmpe deres religiøse og politiske fjender i den rette tros navn.


Meget aktive på de sociale medier

ISIS er også meget aktive på Facebook, Twitter og andre sociale medier, hvor de beretter om deres skånselsløse krigeriske bedrifter og dermed søger at imponere Ahmed fra Danmark eller Storbritannien.


På den måde vil de bygge folk med den rette holdning op til at kæmpe i Syrien og Irak. Siden kan disse mennesker så vende tilbage til deres europæiske lande og her bruge den fanatisme, den råhed og de terrorerfaringer, som de har fået i Mellemøsten, til at kæmpe for islams sejr i Europa.


Disse muslimer, der tiltrækkes af ISIS, føler ingen loyalitet over for deres europæiske land. De føler sig kun forpligtede i forhold til den globale jihad (hellig krig).

De kunne ikke drømme om at lade sig integrere i det danske samfund. De kunne ikke drømme om at forsvare Danmark. De ser det som deres store mission at blive islamistiske massemordere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…