Unge indvandrere spreder rædsel i mindre bysamfund

 

Flere hundrede store børn og unge møder op, når de populære teenparties for 13- til 16-årige bliver afholdt på diskotek DaClub i Stenløse. Der bliver kun udskænket sodavand og DaClub ligger lige ved Stenløse Station. Det er et sted, hvor mange forældre normalt tør lade deres børn i teenagealderen gå i byen.

 

Men sådan er det ikke mere.

 

Grupper af indvandrerdrenge på helt op til 50

De sidste mange måneder har grupper af store indvandrerdrenge hærget området og udsat andre for trusler, grov vold og røverier.

 

De store drenge og unge mænd kommer især fra den københavnske vestegn, hvor nogle af de store indvandrerghettoer ligger.

 

De tager til Stenløse, når de ved, at der er mange børn og unge til fest. Her forulemper de pigerne på det groveste, stjæler mobiltelefoner og andet og slår dem ned, der modsætter sig.

 

De kommer i grupper, der kan være på helt op til 30 og 50. Politiet er bekymret:

 

“Der er tale om en gruppe unge mennesker af anden etnisk herkomst fra København og den københavnske vestegn. De er cirka 14-16 år. Nogle gange er de ti, mens der andre gange er mange flere.” Det siger Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi. (Lokalavisen Egedal)

 

Visitation og røverier igen lørdag

Lørdag aften var der igen voldsomme uroligheder.

 

En gruppe på 20-30 indvandrerdrenge opholdt sig ved DaClub, hvor der var teenparty samt i det nærliggende center.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Her visiterede de forbipasserende. Én dreng, som nægtede at lade sig “visitere”, blev sparket. Det fortæller Nordsjællands Politi til Egedals Posten.

 

Samme aften blev en 13-årig dreng passet op af to indvandredrenge, som truede med en kniv i lommen, hvis han ikke udleverede sin mobiltelefon.

 

Politiet blev tilkaldt, men de unge var væk, da de kom.

 

For lidt over en måned siden til et andet teenparty blev politiet tilkaldt allerede ved 21.30-tiden på grund at massive problemer.

 

Fortsætter selv om politiet er til stede

På trods af at politiet var synligt til stede fortsatte en gruppe voldelige unge med at begå røveri og vold.

 

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

Tre drenge på 14 og 15 år og en pige på 14 år var så bange, at de gemte sig i et buskads. Men de blev fundet af en gruppe drenge, som truede dem med kniv og udsatte dem for dødstrusler.

 

Da den 14 årige pige forsøgte at forhindre, at en af drengene fik frarøvet sin Iphone 4S, fik hun et knytnæveslag i hovedet. Det oplyser Brian Kristiansen fra Nordsjællands Politi.

 

14-årig sex-krænket

Lidt senere blev en kun 14-årig pige fra Jyllinge overfaldet på dansegulvet. Hu n blev væltet omkuld af 8 -10 drenge af anden etnisk herkomst end dansk og forulempet på det groveste.

 

Gruppen kyssede pigen, gramsede på hendes bryster og forsøgte at flå tøjet af hende, oplyser Brian Kristiansen som fortæller, at pigens bryst og trusser blev blottet under overfaldet. (Lokalavisen Egedal)

 

Fik brækket næsen

I august måned blev en 18-årig mand overfaldet og slået af fire mænd med indvandrerbaggrund, som brækkede hans næse.

 

De var sure over, at den 18-årige havde kommenteret, at den ene slog en bøvs.

Læs også
En gruppe ’unge’ terroriserer friluftsbad, men det skjules, hvem disse ’unge’ er – så pludselig kommer der en afsløring  

 

Borgerne gør oprør: Vi er bange

Det er ikke kun de unge på diskoteket, det går ud over.

 

De mennesker, der bor tæt på diskoteket og Stenløse Station bliver også udsat for ubehageligheder. De er så bange og utrygge, at de ikke går ud efter klokken 18, når der er fest på diskoteket.

 

“Vi er skræmte, utrygge og meget bekymrede. Vi er ikke meget for at gå en tur ned til centeret eller op til stationen, når klokken er over 18.00,” siger syv beboere samstemmende til Lokalavisen.

 

”Det er ikke sjovt at gå forbi en støjende gruppe unge mennesker på 30-50 stykker. De kommer hertil med toget og slår nærmest lejr i tunnelen og ved trappen op til stationen. Her står de åbenlyst og provokerer forbipasserende. De er heller ikke blege for at true folk eller skride til vold. Når det er værst, så er der tale om en visitationszone, hvor man nærmest skal betale dem for at komme forbi. Det er fuldstændig forrykt.”

 

Borgerne synes ikke politiet gør nok, og nu kræver de handling.

 

Mere politi og flere dørmænd

Læs også
Røde partier sætter Mette Frederiksen under stort pres for at give indvandrerne flere penge til velfærd på bekostning af danskerne

“Jeg har fuld forståelse for naboernes frustration. De frygter nok den tunnel, hvor der ofte opholder sig en gruppe unge, der udviser dårlig adfærd og skaber utryghed,” siger Henrik Laugesen, som er funktionsleder hos Nordsjællands Politi. (Lokalavisen)

 

I efterårsferien er der igen ungefest. Her vil der være uniformeret politi fra begyndelsen. Og diskoteket vil have to af deres egne dørmænd permanent stående i den tunnel, hvor de unge udefrakommende ofte samles. (TV2 Lorry)

 

Men politiet så dog helst at festerne helt stoppede.

 

De går efter danskerne

Fænomenet i Stenløse er endnu et udslag af de fortrinsvise muslimske parallesamfund, der er ved at vokse sig store og stærke.

 

De store drenge og unge mænd med indvandrerbaggrund kan i realiteten aldrig begå kriminalitet mod andre med indvandrerbaggrund.

 

Det er eksempelvis nærmest utænkeligt, at en muslimsk dreng begår voldtægt mod en muslimsk pige fra hans eget område. Gjorde han det ville han blive straffet meget, meget hårdt.

Læs også
Danmark i en tilstand af urapporteret sammenbrud

 

Men når det gælder danskere, som ofte betragtes med foragt, er overgreb tilsyneladende i orden.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…