En ny form for drivhus og meget mere at opleve i Skagen i weekenden

Udskriv

Skagen er som bekendt fast placeret på det danske landkort, når det kommer til smukke malerier og en enestående kulturhistorie.

 

Men købstaden, der i år fejrer 600-års jubilæum, byder også på spændende oplevelser inden for design og gourmet. For 8. år i træk åbner den tidligere Kvalitetsfødevaremesse dørene i Den gamle Auktionshal på Skagen Havn. I år er konceptet udvidet med en designdel, så man både kan opleve kvalitetsfødevarer og dansk kvalitetsdesign.

 

 

Urban Greenhouses

Udover Kopenhagen Fur, som også tidligere har været blandt udstillerne, kan man i år opleve et udsnit fra Danish Design on Tour og de prisbelønnede Urban Greenhouses. Her præsenteres 7 Urban Greenhouses indrettet som små mobile oplevelsesrum med nyt og klassisk design. Det er firmaet Bnordic.dk, der står bag, og det er planen, at udstillingen med de 7 Urban Greenhouses efterfølgende skal på en verdensturne.

 

Årets fødevareudstillere kan igen i år præsentere produkter for enhver smag og alle sanser fra blandt andet Mariager Saltcenter, Citat Chokolade, Nordisk Køkken, Ingstrup Mejeri og Skagen Bryghus.

 

Læs også
I dag åbner Skagen musikfestival

 

Børn og konkurrencer

På Skagen Food & Design Market bliver der også spændende aktiviteter for både børn og voksne. Deltag i en rejepillerkonkurrence eller besøg børnehjørnet, hvor børn kan lære at tilberede fisk. Madteateret har køkkenchef Thomas Riis ved roret, og han vil fortælle om anretning, servering samt om de udvalgte råvarer.

 

Skagen Food & Design Market kan opleves den 23.-24. august i Den Gamle Auktionshal på Skagen Havn. Entrebilletter koster 60,- kroner, mens billetter til madteatret koster 100,- kroner. Læs mere om programmet, udstillerne og billetkøb på www.skagen.dk/events/skagen-food-and-design-market/

 

Læs mere på www.visitnordjylland.dk.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ