Rasende og vrælende sigøjnergangster fik udvisningsdom stadfæstet

 

For den 26-årige kroatiske sigøjnergangster, Jura Levakovic, er tredje gang ikke lykkens gang.

 

Både i 2008 og i 2010 havde han fået betingede udvisningsdomme, men da hammeren for tredje gang faldt ved Københavns Byret onsdag den 12. december 2012, var det alvor: ud af Danmark og bliv væk.

 

I går stadfæstede Østre Landsret byrettens udvisningsdom med indrejseforbud for bestandig.

 

I Danmark knepper I hunde!”

Da det gik op for Jura Levakovic, at Landsretten havde stadfæstet byrettens udvisningsdom, råbte han ifølge Ekstrabladet grædende med tårer i øjnene:

 

”Er de psykisk syge i deres hoveder? Hvor er mine rettigheder?” og overdængede derpå folk i retssalen med skældsord.

 

”I Danmark knepper I hunde!”, fik tilhørerne  blandt andet at vide, inden han blev ført tilbage til arresten.

 

Gruppevoldtægt masser af vold og et hav af røverier

Med Østre Landsrets stadfæstelse af udvisningsdommen og dermed en enkeltbillet til Kroatien er en årelang karriere som dybt kriminel gangster i Danmark slut for Jura Levakovic vedkommende.

 

Hans seneste dom 12. december sidste år var, ud over udvisningen for bestandig, på fem år for et hjemmerøveri og et bankrøveri, men forinden var gået en lang kriminel løbebane der startede som otte-årig, hvor han begik sit første tyveri.

 

”I fucking danskere!”

Læs også
Levakovic taber sag om menneskerettigheder – dukker han igen op i Danmark, så har Peter Skaarup (DF) en plan for, hvad der skal ske med ham

Inden han var fyldt 15, havde han over 200 kriminelle forhold bag sig. Blandt andet deltagelse i gruppevoldtægt, gaderøverier, bankrøverier, vold og hæleri.

 

”I fucking danskere!”, råbte han ifølge Ekstrabladet til bankpersonale og kunder, da han 17 dage før sin 15 års fødselsdag røvede en af Den Danske Banks afdelinger.

 

Har siddet næsten konstant i fængsel

Lige siden han kom over den kriminelle lavalder på 15 år, har sigøjnergangsteren Jura Levakovic siddet næsten konstant i fængsel. Pauserne i fængselsopholdene er blevet brug til ny kriminalitet.

 

Som 20-årig havde han således allerede nået at få seks fængselsdomme. Den syvende fik han i 2008 med betinget udvisning. Dom nummer otte faldt i 2010, ligeledes med betinget udvisning.

 

Da Jura Levakovic den 12. december sidste år ankom til retten og dom nummer ni i løbet af blot ti år, var han meget sejrsikker, og der var kindkys og luftkys til kæreste og familiemedlemmer.

 

Men da han fik udvisningsdommen, knaldede han hovedet ned i bordet foran sig og råbte: ”Hvor skal jeg tage hen? I kan lige så godt begrave mig på Vestre Kirkegård!”

Læs også
En læser nær Kærshovedgård: Udviste asylansøgere og kriminelle skaber utryghed for borgerne

 

Har aldrig været i Kroatien og taler ikke sproget

Selvom Jura Levakovic er kroatisk statsborger, har han aldrig sat sine ben i landet. Han taler ikke sproget, og har heller ikke nogen familie i Kroatien.

 

Af samme grund har de to tidligere udvisningsdomme været gjort betingede, men denne gang gik det altså ikke.

 

I sin begrundelse i byretten henviste dommer Marianne Lund til de to tidligere betingede udvisninger, som han hver gang havde ignoreret og begået ny kriminalitet, og hun konkluderede, at udvisningen derfor ikke er i strid med internationale konventioner.

 

Og det gav Østre Landsret i går hende medhold i.

 

Spørgsmålet er så i sidste ende, hvor stor en praktisk betydning udvisningsdommen i realiteten har. Intet forhindrer den udviste sigøjnergangster i at rejse frem og tilbage som det passer ham over den ubevogtede dansk-tyske grænse

 

Læs også
Sådan fik den dybt kriminelle Levakovic familie opholdstilladelse i Danmark: Dokumentar om de stakkels sigøjnere på Amager, som i 1972 blødgjorde Anker Jørgensen

Hele familien er dybt kriminel og koster samfundet millionbeløb

Den kroatiske sigøjnerfamilie Levakovic er uden sammenligning Danmarks mest kriminelle.

 

Det er således betegnende for familien, at det ikke blot var Jura Levakovic, der var i retten den dag i december, hvor han fik sin udvisningsdom.

 

Samme dag fik familiens overhoved, Giovanni Levakovic, ligeledes i Københavns Byret, en ubetinget fængselsdom, og samtlige familiens medlemmer, både mandlige og kvindelige, glider i en lind strøm ind og ud af de københavnske fængsler.

 

Det sker samtidig med, at de årligt koster de københavnske skatteborgere millioner af kroner. Blandt andet kom det i 2011 frem, at familiens medlemmer også hævede kontanthjælp, når de sad i fængsel på trods af, at kontanthjælpen er betinget af, at man står til rådighed for arbejdsmarkedet.

 

Har kostet skatteborgerne 74 millioner kroner

Af en revisionsrapport, som Ekstrabladet har fået aktindsigt i, fremgår det således, at familiens 28 medlemmer gennem de sidste fire år har kostet Københavns Kommune 16,8 millioner kroner.

 

Læs også
Folkeafstemning fjerner socialhjælp til flygtninge

Således har fire medlemmer af gangsterfamilien hver i sær fået udbetalt mellem 20.300 og 24.200 kroner om måneden fra kommunen uden at skulle røre en finger.

 

Det er 6.000 kroner mere om måneden, end hvad en københavnsk kassedame tjener. Vel at mærke før skat.

 

Ifølge beregninger, Ekstrabladet har fået lavet, har den kroatiske gangsterfamilien, lige siden den i midten af 1970’erne slog sig ned i Danmark, kostet danske skatteborgere 74 millioner kroner i form af sociale ydelser, institutionsophold samt udgifter i forbindelse med kriminalitet såsom fængselsophold og skatteborgerbetalte forsvarsadvokater.

 

Storskrydende gangstere på kontanthjælp

Samtidig med, at familiens medlemmer er på kontanthjælp og andre offentlige ydelser, lever de et liv i sus og dus og fører sig frem som storskrydende gangstere med dyre biler i millionklassen.

 

På deres facebooksider praler de med guldkæder, Rolexure og viser billeder med stakkevis af nye euro-sedler.

 

Tidligere socialminister Karen Hækkerup (S) har tidligere været ude med udtalelser om at slå ned på socialbedrageri og gentagende kriminalitet, ”og den udtalte hån mod danske værdier, som familien Levakovic udviser.”

Læs også
Den terrorudviste Said Mansour risikerer tortur i Marokko: Nu forhandler regeringen med de marokkanske myndigheder om hans hjemsendelse

 

Men familien fortsætter deres mange aktiviteter i stor stil. Dog nu minus den udviste Jura Levakovic, men han kan dog som nævnt alligevel komme og gå, som det passer ham.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…