Hverdag på Vestegnen: Knivrøveri mod tilfældig kvinde på åben gade midt om eftermiddagen

colourbox

Albertslund. Københavns Vestegns Politi er uden tvivl den politikreds i landet, der er hårdest plaget af røverier, overfald og tricktyverier. Det er daglig kost i politikredsen, hvor tre berygtede ghettoer sætter den kriminelle dagsorden.

 

Signalementerne af forbryderne er til det trivielle enten udenlandsk af udseende eller af anden etnisk herkomst end dansk.

 

Det gælder således også signalementerne af de to mænd, der tirsdag den 9. december klokken 16:45 udsatte en 51-årig kvinde for et røveri mit på Taastrup Hovedgade.

 

Kvinden skulle til at køre fra Hovedgaden, da to mænd med en cirka 15 centimeter lang køkkenkniv truede hende til at udlevere kontanter.

 

Mændene beskrives som:

 

A: 20-22 år, 175-178 centimeter høj og kraftig af bygning. Han var brun i huden og var iført sort jakke med hætte, løse jeans, sorte handsker og sorte kondisko. Han talte dansk med accent og medbragte køkkenkniven.

 

B: 20-22 år. Lidt lavere end A og almindelig af bygning. Han var iført en sort jakke med hætte, sorte bukser og sorte handsker.

 

 

Røveri mod restaurant i Hvidovre

Hvidovre. Søndag den 8. december klokken 22:14 blev en restaurant på Kettevej i Hvidovre udsat for et røveri.

 

Fire mænd løb ind i forretningen, hvor de truede personalet til at åbne pengekasserne. Her stjal de kontanter, og kort inden de forlod restauranten, slog de en ansat.

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

De kørte fra stedet i en mørkeblå personbil og beskrives som:

 

A: 180-185 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført mørkt tøj, grå bukser, hvorpå der stod ”Gasp” og sort elefanthue. Han talte dansk med udenlandsk accent.

 

B, C og D: 180-185 centimer høje og spinkle. De var iført mørkt tøj, sorte elefanthuer og talte dansk med udenlandsk accent.

 

Røveri mod supermarked i Ballerup

Ballerup. Lørdag den 7. december klokken 21:20 blev der begået røveri mod et supermarked på Borupvang i Ballerup.

 

To maskerede mænd var løbet ind i forretningen og havde med skruetrækkere truet personalet til at udlevere kontanter.

 

Politiet kom hurtigt til stedet med hunde, men forinden var det lykkedes de to mænd at komme væk fra stedet på knallert.

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede

 

De beskrives som:

 

A: udenlandsk af udseende, 20-30 år, cirke 170 centimeter høj og kraftig af bygning. Han talte dansk med accent og var iført sort elefanthue, sort skindjakke, mørke bukser og hvide Converce sko. Han medbragte en peberspray og en skruetrækker.

 

B: 20-30 år, cirka 185 centimeter høj og kraftig af bygning. Han talte dansk med accent og var iført en sort elefanthuse, sort jakke og sorte bukser. Han medbragte en rygsæk.

 

Groft gaderøveri i Hvidovre

Hvidovre. Lørdag den 7. december klokken 2:37 blev en 45-årig mand udsat for et groft gaderøveri på Gammel Køge Landevej.

 

Han var på vej hjem fra julefrokost og skulle passere seks – otte udenlandske mænd, som stod op ad to parkerede biler.

 

Læs også
Bag politiets fine forklaringer på, at man ikke kommer ud til butikstyverier, ligger en langt barskere virkelighed

Da han kom hen til dem, stjal de hans smartphone og tæskede løs på ham, hvorefter de stak af.

 

Den forslåede og gennembankede mand var ikke i stand til at beskrive nogen af mændene, men hos Københavns Vestegns Politi vil vicepolitikommissær Henrik Hougaard gerne høre fra eventuelle vidner eller andre, som måske har kendskab til sagen.

 

Henrik Hougaard kan træffes på telefon 7258 7821 i dagtimerne og ellers på telefon 4386 1448.

 

 

Gaderøveri i Brøndby

Brøndby. Søndag den 8. december klokken 5:15 blev en 27-årig mand frarøvet sin smartphone på Brøndby Station.

 

Han var netop stået af toget, da tre udenlandske mænd truede ham med knive til at udlevere sin smartphone. De gik derfra i retning mod Roskildevej og beskrives som:

 

Læs også
Politiet fik lavet en video, der skulle vise, hvor indvandrervenlige man er – men så gik det helt galt

A: udenlandsk af udseende, cirka 30 år, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde sort hår, et kraftigt kæbeparti, skægstubbe og var iført sorte Addidas bukser og en sort hættetrøje.

 

B: udenlandsk af udseende, cirka 25 år og cirka 170 centimeter høj. Han havde et smalt ansigt og var iført sort tøj.

 

C: udenlandsk af udseende og cirka 170 centimeter høj.

 

Kvindelige tricktyve efterlyses i Skovlunde

 

Skovlunde. Lørdag den 7. december klokken 13:30 blev en 82-årig kvinde udsat for tricktyveri i Netto på Torvestrædet i Skovlunde.

 

Hun stod ved køledisken, da to udenlandske kvinder spurgte om hjælp til at finde mælk og smør. På et tidspunkt stod den 82-åriges indkøbskurv på gulvet, og da hun tog den op, var både hendes taske og de to kvinder væk.

 

Læs også
Politikreds har flere gange skjult, at gerningsmænd var indvandrere – men man fortæller gerne om ”pæredanske” gerningsmænd

De to kvinder beskrives som:

 

A: Østeuropæisk af udseende, 18 – 20 år, cirka 160 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun var hvid i huden og havde sort langt hår. Hun talte engelsk og var iført sort tøj.

 

B: Østeuropæisk af udseende, 18 – 20 år, cirka 160 centimeter høj og meget spinkel af bygning. Hun var hvid i huden og havde sort langt hår. Hun talte engelsk og var iført sort tøj.

 

Tricktyveri mod 83-årig kvinde i Taastrup

Tåstrup. Mandag den 9. december klokken 16:40 blev en 83-årig kvinde udsat for et tricktyveri på Taastrup Torv.

 

Hun stod i en elevator, da hun fik følgeskab af to udenlandske personer, som sagde, at hendes jakke var beskidt, og at de ville hjælpe hende.

 

De børstede hendes jakke med deres hænder, og da de gik derfra, manglede den 83-årige sin pung. Tricktyvene beskrives som:

 

A: Mand, østeuropæiske af udseende, cirka 22 år, cirka 170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var hvid i huden, havde kort hår og var iført sort jakke og sorte bukser. Han talte engelsk.

 

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 18-19 år, 165-169 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun var hvid i huden, havde kort hår og var iført mørkt tøj. Hun talte engelsk.

 

Røveri mod supermarked i Hvidovre

Hvidovre. Fredag den 6. december klokken 20:50 blev et supermarked på Sadelmagerporten udsat for røveri.

 

En mand løb ind i butikken og truede med en kniv personalet til at udlevere kontanter og løb derfra i ukendt retning. Han beskrives som:

 

Mellem 15 og 20 år gammel, 175 – 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var sort i huden og talte dansk. Han var iført sort maskering, mørk jakke og rød kasket. Han havde en 10 – 12 centimeter lang kniv og en Lidl-pose med.

 

En 75-årig kvinde fik stjålet sin pung i Albertslund

Albertslund. Mandag den 8.december mellem klokken 13:35 og klokken 14:00 fik en 75-årig kvinde stjålet sin pung i Albertslund Centret.

 

Tyvene havde afluret hendes pinkode i Matas, og det lykkedes dem at stjæle punge i Netto og stikke af med den.

 

De beskrives som:

 

A: Mand af enden etnisk herkomst end dansk, 25 – 35 år. Han havde mørkt kortklippet hår og var iført sort jakke og sorte bukser.

 

B: Kvinde af anden etnisk herkomst end dansk, 25-35 år. Hun havde langt afbleget hår og var iført en sort lang jakke.

 

 

 

Vestegnens multikulturelle berigelser

Ovenstående er kun et udpluk af den kriminalitet, der blev begået på Københavns Vestegn fra fredag den 6. december og til og med tirsdag den 10. december.

 

Gaderøvere, forretningsrøverier og tricktyve. Alle beskrives de som udenlandsk af udseende og anden etnisk herkomst end dansk. Det gælder også for al den kriminalitet, der ikke er refereret her. Men det er alt sammen beskrevet i politiets døgnrapporter, der er tilgængelige for alle.

 

Fakta er, at der i løbet af disse fem døgn ikke optræder en eneste kriminel, der efterlyses og beskrives som dansk af udseende.

 

De snakkende klassers og venstrefløjens højt besungne multikulturelle berigelser for det danske samfund og EU’s grænseløse paradis med fri bevægelighed for kriminelle har for alvor ramt Københavns Vestegn.

 

Læs også artiklen om de ældres venlighed, der bliver udnyttet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…