S og venstrefløjen holder hånden over radikal islam

collage

En kommentar om venstrefløjen på integrationsområdet, i forbindelse med at Karen West nu har forladt S og har meldt sig ind i LA.

 

Nogle mener, at Socialdemokraterne eller venstrefløjen endeligt er kommet igang med at tage afstand til radikal islam, eller med at løse problemerne med parallelsamfund… og forstår derfor ikke at Karen efter 26 år, netop nu vælger at melde sig ud.

 

Til den kritik har jeg følgende at sige:

 

Den formelle / principielle afstandstagen til radikal islam og parallelsamfund har altid været der- selv hos de radikale og i Enhedslisten.

 

Men hvor er deres kamp for de Yahya Hassaner, som i dag er 2 år, 3 år, 9 år, 12 år, 15 år eller ældre?

 

Den kamp burde jo forlængst være udkæmpet eller i hvert fald, have medført at vi i dag har mindre og ikke mere parallelsamfund.

 

Jeg har siddet fire år i Borgerrepræsentationen i København, og jeg jeg har set, hvordan venstrefløjen går i panik og baglås på de her spørgsmål.

 

De kan diskutere i timevis om begreb som integration og ghetto i forhold til inklusion og socialt udsatte boligområder, hvor de etnicitet ingen rolle spiller.

 

Det er stadig ikke venstrefløjens kamp at gøre op med det, Yahya taler om, eller den kamp som mange af os andre taler om.

 

Den kamp er heller ikke højrefløjens, ellers havde jeg sgu meldt mig ind der. Men på højrefløjen er der i det mindste en ægte afstandstagen fra og en realitetssans i forhold til problemerne.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Selvfølgeligt har vi eksempler som Karen Hækkerup og Lars Aslan Rasmussen og Manu Sareen… men hvor er Karen Hækkerup og Manu Sareen i ?

 

I dag er de ministre og meget tavse – og for den sags skyld også handlingslammede på det her område.

 

Det er radikale som Zenia Stampe og Anna Mee Allerslev, som fører ordet.

 

Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokraterne får slet ikke den støtte fra partiet, som han fortjener. Men han holder sig i live i partiet, ved engang imellem at svine Pia og Dansk Folkeparti til.

 

Men der er så sandelig ikke en venstrefløj i bevægelse mod endeligt at tage opgøret, og ærgerligt for det. For principielt og sociopolitisk er jeg på venstrefløjen.

 

Men jeg har ikke reelt set fremskridt på venstrefløjen overhovedet- kun halvhjertede og kosmetiske ændringer.

 

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

Logikken bag optimismen i forhold til venstrefløjens ryk i den rigtige kretning skulle være følgende: Når venstrefløjen først har sagt A, så siger de også B og så fremdeles.

 

På samme måde som mange har tænkt, at når først egypterne har sagt nej til en diktator, så siger de også nej til en anden – som om tiden betyder, at det automatisk går i den rigtige retning med opgør med alle diktatorer.

 

Men det er der ingen tegn på, at tiden nødvendigvis giver fremskridt i retning af frihed og demokrati. Sådan har udviklingen været i Europa og USA – så det går man bare udfra den vil være altid.

 

Mange tænker, at når man først på venstrefløjen har givet indrømmelser på det her område, så rykker det også i den retning. Men glem ikke, at Naser startede hos de radikale – og at Manu Sareen har kæmpet på det her område.

 

Men hvad har de radikale lært af det? Har Rde radikale taget opgøret, og kæmper de imod social kontrol og religiøs mobning?

 

Da jeg meldte mig ind i EL i 2003, demonstrerede man imod Hizb ved hvert eneste af deres arrangementer… De sidste 6-7 år har man droslet ned,  og i dag forholder man sig faktisk slet ikke til dem, eller til de mange andre islamister, der er dukket op.

 

Læs også
To bøger, der giver indsigt i muslimsk værdier og dannelsesidealer

Det eneste jeg har hørt fra Enhedslisten og de radikale i forhold til Yahyas person er, at han da har ret til at ytre sig!

 

Bravo venstrefløj!

 

Selv Politiken omfavner ham i deres debatindlæg – for oftest at sparke lidt til ham igen (Brian Esbensen)… andre på Politiken som anders Jerichow mener, at han ikke skal have så meget omtale og omfavnelse – man skal ikke bruge ham til at debattere integration – man skal læse hans digte og lade ham være… WTF?

 

Nåh jo, for ellers er man skyld i at han bliver en ny Salman Rushdie…

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…