I morgen lander PlayStation 4 i Danmark

 

 

En verdensnyhed rammer Danmark den 29. november, når PlayStation 4 kommer ud til forbrugerne landet over.

 

Det er syv år siden, at Sony sidst lancerede en spilkonsol, da de sendte PlayStation 3 på markedet. Lanceringen markerer derfor en helt ny generation af spilkonsoller. PlayStation 4 er ti gange kraftigere end sin forgænger, hvad der ifølge Sony vil give en helt ny oplevelse af det at spille konsolspil.

 

”Det er ikke hver dag, vi lancerer en helt ny generation af spilkonsoller. Med PlayStation 4 får danskerne en helt ny spiloplevelse med den kraftigste spilkonsol nogensinde. Vi glæder os meget til at få konsollen ud til forbrugerne,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

 

Solgte 1 mio. på første døgn

PlayStation 4 er allerede på markedet i USA, hvor konsollen blev lanceret den 15. november. Her solgte konsollen 1 mio. eksemplarer i løbet af det første døgn.

 

Ligesom i Danmark kommer konsollen ud til resten af Europa den 29. november, mens lanceringsdatoen for Japan er den 22. februar 2014.

 

 

Kort fortalt: Det kan den nye PlayStation 4

 

– Den kraftigste konsol nogensinde

10 gange mere kraftfuld end PlayStation 36 gange hurtigere BluRay-drev end PlayStation 3.

 

Læs også
Handicap ingen hindring for venskab og et godt liv

– Del spiloplevelser med vennerne med den nye ”share button”

Via en ny knap på PS4-controlleren, ”share button”, kan man med et enkelt klik dele sine spiloplevelser og billeder med vennerne via nettet.

 

– Spil imens du downloader

PlayStation 4 gør det muligt at starte med at spille, imens et spil downloades. Når hele spillet er hentet, genoptages spillet det sted, hvor man er nået til.

 

– Ny smart PlayStation-app

Den nye PlayStation-app til iPad og smartphones gør det muligt at købe og downloade spil samt at følge med i vennernes spil og interagere på nye måder med sit netværk. Man kan også sende og modtage udfordringer til spil via app’en og live streame sit spil.

 

– Kompatibel med PlayStation Vita

Med den nye remote play-feature kan man via WIFI streame PlayStation 4-spil til sin håndholdte PlayStation Vita-konsol. Det er også mulighed for at gemme igangværende spil fra PS4 og åbne det på en PS Vita via WIFI eller omvendt. Man kan med andre ord hoppe direkte fra PS4 og fjernsynet over til sin PS Vita og fortsætte spillet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…