Kan Danmark reddes, eller har vi allerede tabt vores land til islamister, der hader vores værdier?

Islamisering, "vi står overfor en katastrofe", skriver den tyske avis BILD (Faximili BILD)

opdateret 5.4…

Så længe muslimer er et fåtal i et vestligt land hører man ikke meget til dem. Det er formentlig det, der har fået politikere til at tro, at indvandrere fra Mellemøsten og Afrika  – om ikke i første – så i anden generation ville glide umærkeligt ind i befolkningen, som det er sket med hollændere, tyskere, polakker, chilenere, vietnamesere, tamiler, ungarere samt andre.

 

Til gengæld er det slet ikke gået op for de fleste politikere, at muslimer generelt, når de er mange nok, arbejder på at komme ind i modtagerlandets statsadministration, andre væsentlige institutioner og som politikere for derigennem at få indflydelse på landets fremtid. Eller skulle man kalde det afvikling?

 

De, der kan huske bare 40 år tilbage, kan se, at manualen nøje er blevet fulgt.

 

Når vi kommer i mindretal

Politikere har ønsket at importere et stort antal fra fremmede kulturer fra dårligt udviklede lande. For vi bliver jo ældre og føder for få børn, og tanken om, at vi sikkert ville være et udmærket land, selv om der kun – som nu – var omkring 4,8 millioner fra urbefolkningen, er for disse politikere fjern.

 

De skænker ikke en tanke, at danskerne på et tidspunkt ikke kan undgå at komme i mindretal i forhold til indvandrere.

 

Ligesom de ikke forstår, at det uundgåeligt vil ændre vores land til ukendelighed.

 

De, der har deres på det tørre – hvilket størstedelen af befolkningen ikke har – ser overhovedet ikke problemet, mens de, der bor midt i virkeligheden, allerede nu har svært ved at se nogen lighed mellem Danmark FØR og NU.

 

Infiltrering af vitale dele af Sverige

Den 16. marts skrev DKA om bander, der ifølge en rapport fra det svenske kriminalpræventive råd, BRÅ, har infiltreret vitale dele af landet, og som Dansk Folkeparti vil nu have undersøgt, om det samme er tilfældet i Danmark. Partiet vil opdage, at det er det i meget  vid udstrækning.

 

BRÅ henviste direkte til til de mennesker med anden etnisk baggrund, der blev ansat i det offentlige.

 

Således fastslås det i rapporten, at:

 

”Sveriges prioriterede mål med etnisk mangfoldighed i alle dele af samfundet er også med til at gøre det nemmere for bandekriminelle at infiltrere strategiske områder.”

 

Naturligvis er ikke alle med ikke-vestlig, muslimsk baggrund, der ansættes i myndighedsgivende jobs, der er infiltrerende islamister; blot at der er en risiko, som det også fremgår af den svenske BRÅs rapport.

 

Danskernes tryghed i sundhedssystemet

For nogle årtier siden kunne enhver, uanset politisk eller religiøst tilhørsforhold, der havde brug for en eller anden institutions hjælp, trygt henvende sig. Sådan er det ikke mere.

 

De, der arbejder som sosu-assistenter eller andre fag inden for sundheds- og hjælpesystemet, skal overvejende tage sig af samfundets svageste. Men ikke alle har taget de danske værdier om at yde omsorg for svage personer til sig, hvilket bl.a. fremgår af en gambiansk sosu-hjælpers trusler mod en dement plejehjemsbeboer.

 

HAMAS’ velkendte manual

Terrororganisationen Hamas’ bestialske angreb på kibbutzer i Israel, samt på en israelsk festival den 7. oktober 2023 fulgte ligeledes en manual, som vi har set før, da diktatoren Saddam Hussein gemte sig bag kvinder og børn for ikke selv at blive ramt af de allieredes bomber.

 

Glade unge på den israelske festival og beboere i kibbutzerne, der også talte små børn og gamle, blev simpelthen slagtet. Og mange blev taget som gidsler.

 

Hamas vidste, at Israel omgående ville gengælde angrebet. Ikke proportionalt, kunne de vestlige politikere forarget konstatere, således at 1200 dræbte under Hamas’ angreb, blev modsvaret af 1200 døde terrorister under Israels angreb.

 

Hamas vidste godt, at Israel en gang for alle ville have terroristerne udryddet. Så ved at gemme sig i tunneller og blandt den civile befolkning, hvorved  gengældelsesangrebet ikke kunne undgå også at ramme helt uskyldige, lykkedes det Hamas at sørge for, at Israel fik stort set hele verden på nakken.

 

Ingen lagde tilsyneladende mærke til, eller harcelerede over, at selv det nærmeste arabiske land, Ægypten, nægtede at åbne deres grænser for palæstinenserne. Som alle andre arabiske lande skulle de ikke nyde noget af en strøm af palæstinensere. Risikoen ville yderligere være, at bange Hamas-terrorister gemte sig i flokken.

 

Dem og os

Hamas har mange støtter, der er kommet i sikkerhed i Vesten, og som nyder værtslandenes frihed til at demonstrere. Det giver samtidig venstrefløjen den eftertragtede mulighed for at lufte fanerne.

 

At anvise disse demonstrerende, højtråbende horder til steder, hvor de ikke kan genere andre borgere og forpeste vores gader, skænker myndighederne åbenbart ikke en tanke.

 

Som udtrykt af historikeren Morten Uhrskov, så kommer truslerne mod os og vores frihed ikke kun fra de tilvandrede, men også fra vores egne.

 

En af ”vores egne” er den purunge Ask Ellebjerg, næstformand for Radikal Ungdom på Vestegnen. Han beskriver terrororganisationen Hamas som “Terror- og frihedsorganisationen Hamas” og mener ikke, at Israel skal eksistere. Han er uden  tvivl en pryd for De Radikale.

 

Og her er endnu en pro-palæstinensisk støtte, som er lidt højere på strå end den små Ask, nemlig kulturrådmand for De Radikale i Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad. Se Berlingske.

 

Azad-Ahmads deltagelse i pro-palæstinensiske demonstrationer, fik Jyllands-Posten (bag betalingsmur) til at spørge ham, om han fordømmer angrebet mod en musikfestival under terrorangrebet mod Israel den 7. oktober. Til det svarer han:

 

”Det er en præmis, jeg ikke vil gå med på, af den grund, at jeg simpelthen bare gerne vil se dokumentation for, hvad der egentlig er sket den dag, for der har været så meget fake news”.

 

Hans svar er et studie i taqiyya (den nødvendige løgn, når islam skal forsvares). For selvfølgelig ved han, hvad der er sket.

 

Nogle af de Hamas terrorister, der angreb musikfestivalen og kibbutzer bar kropskameraer.

 

Terrorbevægelsen offentliggjorde efterfølgende egen videooptagelse af deres ubeskriveligt bestialske angreb. Den kunne Azad-Ahmad som politiker sikkert få tilladelse til at se, selv om politiet havde advaret imod at klikke på linket. Vi andre måtte nøjes med – og det var også mere end nok – TV-optagelserne af terroren.

 

Vi har mange terrorstøtter, der går frit rundt i vores samfund. Og har de med  syge og svage borgere at gøre, kan de skalte og valte med dem, som de lyster.

 

HAMAS-støtter – er det virkelig det, danskerne må nøjes med?

I DKA den 13. november 2023 ses en gruppe Hamas-støtter, som man kan frygte vil være farlige for jøder og modstandere af Hamas at komme i nærheden af. Det gælder, hvad enten borgerne har behandlings- eller andre behov.

 

De yderligere nedenfor nævnte muslimer er, hvad borgerne kan komme ud for.

 

Den hadske konvertit

Den mest forargelige og kvalmefremkaldende er denne konvertit og sosu-medhjælper Imaan Katja Josefine Madsen. Hun må have fået omsorgen for syge og svage borgere ind med modermælken. Men den slags værdier har hun forkastet, efter at hun har kastet sig i armene på Ummaen. Hun erklærer sig zionisthadsk. Det lyder bedre end jødehader, men det er blot et røgslør, der skal kaste blår i øjnene på andre. Hun oplyser også, at hun er dansker. En skamplet på vores land.

 

Sygeplejersken

“Hamas … De er fandme de eneste der gør noget”, skriver sygeplejersken Linda Amaliyah Morville på Facebook. Som det fremgår, støtter hun den islamistiske terrorgruppe Hamas. Mon ikke hun kunne gøre nytte i Gaza, frem for at gemme sig i sikkerhed på Hjørring Sygehus?

 

Sygeplejerskens taqiyya

På Slagelse Sygehus arbejder Hamas-sympatisøren, Adham Youssef Chehade, som sygeplejerske på børneafdelingen. Han ønsker at ”forklare sig”, efter at han overfaldt debattøren og forfatteren Jaleh Tavakoli. Som Hamas-støtte brød Chehade sig ikke om, at Tavakoli demonstrerede med et anti-Hamas skilt og rev det derfor fra hende i forbindelse med en propalæstinensisk “fredsdemonstration” den 7. januar 2024 i København. Hans ”fredelige” meddemonstranter slog truende ring om Tavakoli og hendes følge.

 

Familievejlederen

Inas Abourdeiny er familievejleder i Odense Kommune. Hun håner et HAMAS-gidsel. Gidslet er nemlig slet ikke gidsel. Hun er ”landsrøver” og ”kan bare skrubbe ud af landet”. Mon ikke mange danskere også opfatter  familievejlederen som ”landsrøver” og har et dybfølt ønske om, at hun vil skrubbe ud af vores land.

 

Lægevikaren tæver dig med et bat, hvis du irriterer ham

Den muslimske lægevikar i Psykiatrien i Syddanmark (Vejle), Mohammed Daoud, spreder terrorpropaganda fra Hamas.

 

“Jeg siger, Danmark er som hunde for USA, at de røvslikker dem,” lyder svadaen fra Daoud.

 

Det undrer sikkert ingen, at denne ”bidragende” personage har fået dansk statsborgerskab.

 

Toppen af isbjerget

Ovennævnte er blot toppen af isbjerget. Der ligger et stort arbejde forude for Dansk Folkeparti, når terrorstøtterne og deres organisationer skal optrevles.

 

Andre terrorstøtter, som bestemt ikke burde være i Danmark:

https://www.tv2fyn.dk/odense/haandgemaeng-over-israel-stoette-paa-universitet-skubbede-du-mig-lige

 

https://www.document.dk/2023/11/13/muslim-ansat-hos-ejner-hessel-jeg-stoetter-terrorgruppen-hamas/

https://www.herningfolkeblad.dk/artikel/316d2d1e-9972-3f9b-a07f-0167b08c2eb6/

 

https://www.bt.dk/krimi/32-sager-for-at-hylde-hamas-angreb-26-aarig-mand-er-tiltalt

 

https://www.avisen.dk/yderligere-tre-tiltaler-er-rejst-for-billigelse-af-h_755534.aspx

 

https://www.bt.dk/samfund/her-er-de-fire-personer-tiltalt-for-billigelse-af-hamas-terrorangreb-paa-israel

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…