Isam B: Hadforbrydelser mod jøder får alt for stor opmærksomhed – men der er noget, han helt overser

Isam Bachiri er sanger
Getting your Trinity Audio player ready...

Tal er som bekendt taknemlige, og hvis de ikke bliver sat i perspektiv, kan de være direkte manipulerende.

 

Det gælder blandt andet registreringen af hadforbrydelser mod henholdsvis muslimer og jøder.

 

Og det har Isam B med sit offerkort en klar holdning til:

 

”Og når en davidsstjerne er genstand for en hadforbrydelse, skal der – rettelig – iværksættes handleplaner, landestrategier og bestilles tid i diverse medier, hvori dette skal problematiseres, mens hadforbrydelser mod muslimer er … noget andet. Åbenbart,” skriver han blandt andet i et debatindlæg i Berlingske.

 

Tre hundrede tusinde muslimer – syv tusinde jøder

Alle hadforbrydelser skal tages dybt alvorligt og bekæmpes uanset at det er jøder, muslimer eller andre religiøse grupper.

 

Men med hensyn til reaktionerne på hadforbrydelser mod jøder i forhold til hadforbrydelser mod muslimer, er der en ikke uvæsentlig detalje, Isam B. overser.

 

Tager man tallene af hadforbrydelser isoleret, ser det ud som om der bliver anmeldt en anelse flere hadforbrydelser mod muslimer end mod jøder.

 

Ifølge Rigspolitiets senest tilgængelige hadstatistikker blev der således i 2022 anmeldt i alt 50 hadforbrydelser mod muslimer og 37 mod jøder.

 

Men disse tal skal altså ses i en sammenhæng, der hedder, at der i Danmark er omkring 300.000 muslimer og ifølge Kristeligt Dagblad syv tusinde jøder.

 

Fakta taler således deres eget tydelige sprog om et voldsomt og dybt bekymrende jødehad:

 

Ud af en befolkningsgruppe på 300.000 muslimer har 50 anmeldt hadefulde ytringer – ud af en befolkningsgruppe på 7.000 jøder har 37 anmeldt hadefulde ytringer.

 

Moskeer er ikke bevogtede

I Danmark er der ikke behov for bevæbnet bevogtning af moskeer og andre muslimske tilholdssteder.

 

Det er der til gengæld hvad angår jødiske institutioner.

 

Siden december sidste år har hæren måttet afse en styrke på 90 soldater til bevogtning af jødiske skoler, synagoger og andre institutioner.

 

”Vi har et hold på omkring 90, der kan stå til rådighed ved den her opgave. Hvor mange der konkret bliver brug for, afhænger af opgavens endelige omfang,” sagde forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) til Ritzau den 2. december sidste år.

 

Tager konflikterne i Mellemøsten med til Danmark

Man må altså sige, at jøder uden sammenligning er det mest forfulgte religiøse mindretal i Danmark.

 

Og det er der tilsyneladende især én grund til i Danmark – og i øvrigt også i Europa.

 

Og det har ikke noget med hverken Danmark eller danskerne at gøre, men skyldes efter alt at dømme, at muslimer tager konflikterne i Mellemøsten med til Danmark.

 

Den 19. februar 2015 lød det blandt andet i B.T. således fra formanden for Dansk Zionistforbund, Max Meyer:

 

”Den konflikt, der er i Mellemøsten, bliver taget med til Danmark og gør den hårdere. Vi havde i sommer en demonstration, hvor vi blev stoppet af en gruppe, der kastede sten mod os,” fortæller Max Meyer og fortsætter:

 

”Vores lovligt anmeldte demonstration for fred i Mellemøsten blev opløst af politiet, fordi de ikke kunne garantere vores sikkerhed.”

 

Den slags problemer har de pro-palæstinensiske demonstrationer ikke, når de under kampråb med en undertone af folkemord råber ”From the river to the sea – Palæstina must be free” demonstrerer i de københavnske gader.

 

Kampråbet betyder, at der skal være et Palæstina fra Jordan floden til Middelhavet. Det er ensbetydende med Israels udslettelse.

 

Moskeen i Heimdalsgade på Nørrebro

Max Meyers udtalelser til B.T. faldt få dage efter angrebene på først et arrangement i Krudttønden og derpå et angreb mod den jødiske synagoge i Krystalgade.

 

Angrebet på Krudttønden fandt sted en 14. februar 2015, hvor 22-årige Omar Abdol Hamid EL-Hussein med en maskinpistol angreb et arrangement med muhammedtegneren Lars Wilks og dræbte den 55-årige filminstruktør Finn Nørgaard.

 

Lige over midnat den 15. februar forsøgte han ligeledes at angribe den jødiske synagoge i Krystalgade og dræbte vagten Dan Uzon.

 

Kun det faktum, at synagogen var bevogtet af to politibetjente, forhindrede Omar EL-Hussein at trænge ind i selve synagogen og starte et blodbad.

 

Dagen før angrebet på Krudttønden havde Omar EL-Hussein været til fredagsbøn i den berygtede moské Masjid Al-Faruq i Heimdalsgade på Nørrebro og lyttet til en opfordring om at gå i krig med jøderne.

 

Kan godt stikke den falske pibe ind

Uanset hvordan Isam B. så end forsøger at vende og dreje det, så er dette tal og hændelser, der viser i hvor høj grad jøderne er et forfulgt religiøst mindretal.

 

Antallet af anmeldte hadforbrydelser i forhold til de jødiske og muslimske befolkningsgruppers størrelse taler deres eget tydelige sprog.

 

Isam B’s beklagelser over, man ikke vil indføre muslimske sæder og skikke i Danmark har intet med had mod muslimer som sådan at gøre, men handler udelukkende om et forsvar for dansk kultur.

 

En kultur, hvor man i modsætning til det Hamas, som Isam B. i Berlingske har nægtet at betegne som en terrororganisation, til enhver tid er parate til at bakke op omkring og beskytte det jødiske mindretal i Danmark.

 

Anden Verdenskrig viste det, og hvis det skulle vise sig, at Hamas og deres muslimske støtter har i sinde at fuldføre, hvad Hitler ikke nåede, ligger de som de selv har redt.

 

Nemlig som totalt uønskede i Danmark.

 

Kilder til denne artikel:

https://www.berlingske.dk/kronikker/isam-b-efter-heftig-debat-jeg-aergrer-mig-over-er-at-islam-altid

 

https://www.kristeligt-dagblad.dk/historier/religionsoverblik

 

https://www.bt.dk/krimi/medie-omar-el-hussein-var-i-radikal-moske-dagen-foer-terrorangreb

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…