29-årige iraker mishandlede sin kone, forbød hende at tale med andre mænd og truede hende med halshugning – ny kultur i Danmark

Modelfoto: Privat

Et nævningeting ved Retten i Esbjerg har tirsdag idømt den 29-årige Fahad Al-Salhi halvandet års fængsel for hustruvold.

 

Den 29-årige blev fundet skyldig i årelang mishandling og groft nedværdigende og social kontrol af sin nu tidligere hustru. Det skriver Jyske Vestkysten.

 

Spark og kvælertag – trusler om æresdrab

Den omfattende vold bestod blandt andet ifølge Jyske Vestkysten af kvælertag, slag og spark.

 

Plus legems-angreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter plus psykisk vold og negativ social kontrol samt trusler om blandt andet halshugning og æresdrab.

 

Ligeledes blev hustruen tvunget til at gå med tørklæde og havde forbud mod at tale med andre mænd samt tage en uddannelse med videre.

 

Blev frikendt for voldtægt

Den tiltalte og nu dømte mand af irakisk afstamning blev kendt skyldig i fem af anklageskriftets otte forhold.

 

De tre forhold, som nævningetinget ikke fandt bevist, og som den 29-årige derfor er blevet pure frifundet for, handler om gentagne voldtægter, forsøg på voldtægt og blufærdighedskrænkelse, skriver Jyske Vestkysten.

 

Blev af politiet kørt til et safehouse

Den unge kvinde, der i dag er 25 år, opholder sig nu sammen med sit barn på en hemmelig adresse.

 

Da sagen startede i 2022, blev hun af en politipatrulje i samarbejde med ”Ny Identitet – Center mod æres-relaterede konflikter kørt til et såkaldt safehouse.

 

Muslimsk kultur vinder frem

I Danmark har vi gennem mere end 100 år haft en tradition for at kæmpe for kvindernes ligestilling. Og vi er nået meget langt.

 

Alligevel har vi passivt set til at en ekstrem kvindeundertrykkende kultur vinder frem i Danmark.

 

Det er en kultur fra ikke-vestlige muslimske lande, hvor kvinder generelt har meget lidt selvbestemmelse.

 

Kulturen er præget af klansamfundet og af islam. Som der står i Koranen sura 4:34: Mænd står over kvinder og er de ulydige må mændene slå dem.

 

Hvor er alle de venstreorienterede feminister henne i dag, så en frygtelig sag som denne kommer frem i dagens lys? De er tavse. Hvorfor?

 

Læs mere her:

https://jv.dk/esbjerg/netop-nu-naevningeting-finder-29-aarig-skyldig-i-at-holde-ung-hustru-i-slavelignende-forhold-med-so

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…