Seks skoleelever stilles for retten for meddelagtighed i halshugning af fransklæreren Samuel Paty – sharia breder sig i Europa

Samuel Paty (Wikipedia/Facebook)
Getting your Trinity Audio player ready...

For tre år siden blev læreren Samuel Paty halshugget på åben gade i Frankrig af 18-årige Abdullakh Anzorov. Han familie kom fra det muslimske Tjetjenien til Frankrig, da han var 6 år og fik asyl.

 

Efter udåden lå Samuel Patys hoved på gaden adskilt fra kroppen.

 

Mordet var fuldstændig rystende men ikke uventet.

 

Det er sharia, der får stadig mere magt i Vesteuropa.

 

Nu står seks unge mennesker tiltalt for medvirken til Paty-mordet.

 

Retssystemet står med en helt ny type forbrydelser.

 

Tiltalte i alderen 13-16 år

De fem tiltalte i alderen 14-15 år i 2020, da de hjalp terroristen med at identificere Paty, mens en sjette tiltalt var en 13-årig pige, der spredte løgne om Patys undervisning.

 

Hun påstod blandt andet, at han havde krævet, at alle muslimske elever forlod klasseværelset, da han i undervisning om ytringsfrihed viste karikaturer-tegninger af Muhammed fra satiretidsskriftet  fra Charlie Hebdo. Men han havde kun sagt at de kunne vende hovedet væk.

 

Og iøvrigt var pigen slet ikke i skole den pågældende dag.

 

De tiltalte fastholder deres uskyld. De hævder, at de aldrig havde forestillet sig, at det ville gå så vidt som til at dræbe Paty.

 

De troede, at han ‘kun’ ville blive hængt ud på sociale medier, ydmyget og måske mobbet, siger de.

 

Pigens far også tiltalt sammen med 7 andre voksne

I slutningen af ​​næste år vil der være en ny retssag relateret til Paty-mordet . Her er det otte voksne, der skal stilles for retten.

 

En af dem er pigens far, der er anklaget for at have lagt videoer på sociale medier, der opfordrede til mobilisering mod læreren, samt en aktivist, der er anklaget for hjælper ham med at sprede beskeder, der navngav Paty.

 

De hovedtiltalte, Azim Epsirkhanov og Naim Boudaoud, var begge venner af morderen. Parret fulgte angiveligt med Anzorov for at købe mordvåbnet, og Boudaoud rejste med ham til skolen, hvor Paty underviste.

 

En femte var ven af ​​morderen, Yusuf Cinar, var medlem af en terrorbande.

 

En af de anklagede, Abdelhakim Sefrioui, var allerede i 2020 på listen over personer, der mistænkes for at udgøre en terrortrussel. Han offentliggjorde en video på sociale medier et par dage før Patys mord, hvor han opfordrede forældre til elever på skolen til at få Paty fyret.

 

Sharia gennemsyrer Frankrig

De mange involverede i sagen om Samuel Patys død viser hvor meget islams regler, sharia, gennemsyrer Frankrig.

 

Her er en stor og voksende andel af befolkningen muslimer. Og en betragtelig del af dem er overhovedet ikke integreret i det sekulære franske samfund.

 

De lever i deres eget parallelsamfund styret af islams regler og lov, sharia.

 

Sharia er et vidtforgrenet sæt af love og regler om menneskers adfærd og samfundets indretning ned til mindste detalje. De er givet direkte af Allah og kan ikke ændres af menneskers lovgivning.

 

Ifølge sharia må man for eksempel ikke tegne eller viser billeder af profeten Muhammed.

 

Og man må ikke kritiserer eller stille spørgsmål ved islams regler og love.

 

Det kan straffes med døden.

 

Ikke-muslimer skal følge sharia

I Frankrig er den rettroende muslimske befolkning nu så stor, at det har konsekvenser for dem, der ikke følger shariaen.

 

Det gælder ikke kun muslimer. Det kræves også i stigende grad, at ikke-muslimer overholder sharia. Det fik Samuel Paty på tragiske vis at føle.

 

Nu står det franske retsvæsen med et eksempel på nye typer forbrydelser. Hvordan straffer man disse gymnasieelever?

 

De står til at få 2 1/2 års fængsel. Men hvad når de kommer ud? og Hvad med alle de andre børn, unge og voksne, der også følger sharia.

 

Og hvad med lærerne? En ny undersøgelse fra Storbritannien viser, en stor del af lærerne siger, at de af frygt for muslimske elever ikke vil vise tegninger af for eksempel Muhammed og en stor del af dem siger direkte at de udøver selvcensur.

 

En totalitær, undertrykkende og frihedsfjendsk kultur har fået lov at vinde indpas i Europa.

 

Læs også BBC, rights.no, The Guardian

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…