Mohamed og Layth på 14 år blev dræbt og begravet i en skov – bander straffede dem for ulydighed

Mohamed Suleiman og Layth Al-Azzawi - to 14-årige drenge myrdet, sandsynligvis fordi de ikke ville makke ret (Foto: Politiet via Expressen)

Layth al-Azzawi på 14 år blev sidst set den 27. juli.

 

I sidste uge blev han lig gravet frem i et skovområde nord for Stockholm i Sverige.

 

I slutningen af juli blev Mohamed Suleiman også fundet død og begravet i et skovområde syd for Stockholm. Flere medier bringer deres foto.

 

Politiet mener, at de to drenge blev myrdet, fordi de ikke udførte de opgaver, de var blevet pålagt af kriminelle netværk. Det fremgår af oplysninger til svensk tv, SVT.

 

En 15-årig dreng er anholdt, mistænkt for mordet på Layth.

 

De to var venner.

 

Men den 15-årige fik tilsyneladende ordrer på at myrde sin ven.

 

De kriminelle bander ville statuere et eksempel. Det er svensk tv, SVT og Expressen, der har skrevet om politiets teori.

 

Banderne bruger børnesoldater

Bander er kodeord for indvandrerbander.

 

Banderne eller de kriminelle netværk bruger i voksende omfang børn, fordi de får en meget mild straf – selv for mord og andre grove forbrydelser.

 

Drenge på 13 år er anholdt med automatvåben, med bomber eller mistænkt for andre grove forbrydelser i de omsiggribende bandeopgør.

 

I juni oplyste den svenske justitsminister, at der findes omkring 30.000 personer med tilknytning til kriminelle bander i Sverige.

 

Bandeeksperten og forfatteren Diamant Salihu har advaret mod  “landsdækkende guerillakrig” og omfattende brug af “børnesoldater”. (Kristeligt Dagblad)

 

Banderne tager magten og har deres egne ‘domstole’

Mordet på de to teenage drenge er tilsyneladende udtryk for, at disse bander har deres egne parallelle ‘retssystemer’.

 

Ved deres ‘domstole’ dømmer de brutalt folk til døde. Også store drenge, der ikke følger de kriminelle netværks ordrer.

 

Svensk TV omtaler andre eksempler fra retssager. Drenge, der ikke vil myrde eller begå anden grov kriminalitet på ordrer, blive truet med at de får “en pistol stukket op i enden”.

 

Hele dette modbydelige parallelsamfund med egne straffe kender man fra andre lande med stærke bander som for eksempel narkokarteller i Mellem- og Sydamerika.

 

I disse lande er staten så svag, at de ikke er i stand til at beskytte borgerne.

 

Det samme ser vi med 14-årige Layth Al-Azzawi, der boede på et familiehjem. Men her var man altså ikke i stand til at beskytte ham mod kriminelle netværk og mord.

 

Og endnu værre bliver det der, hvor de kriminelle netværk er flettet sammen med de  muslimske netværk, der har deres stærke parallelsamfund med shariadomstole.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…