Britisk indenrigsminister fik bragende bifald – vil stoppe den “orkan af migranter, der er på vej”

Getting your Trinity Audio player ready...

De britiske konservative holder årsmøde i en situation, hvor det er op ad bakke for partiet.

 

Men især en taler fik salen til at koge af begejstring.

 

Det var Suella Braveman, der har ansvaret for udlændingepolitikken.

 

Hun vil føre en meget stram udlændingepolitik, fordi hun elsker sit land. Og den holdning vakte jubel. Det er gengivet i flere medier som DailyMail.

 

Indenrigsminister Suella Bravemans stramme udlændingepolitik er også en vigtig brik i forsøget på at genrejse de t konservative parti. Og det er der hårdt brug for.

 

Der skal være valg i Storbritannien senest i slutningen af 2024. Og De Konservative ligger langt bagefter Labour.

 

Mn den konservative premierminister Rishi Sunak haler nu ind på Labour. Blandt andet takket være Suella Bravermans  og hendes stramme udlændingepolitik.

 

Rishi Sunak og Braverman har som et af deres vigtigste mål at stoppe strømmen af illegale migranter over Kanalen. Antallet af små både proppet med migranter er enorm, og de er en kolossal belastning for det britiske samfund.

 

Der bliver nu brugt 8 millioner pund om dagen (!) på hotelregninger for de illegale migranter. Og mange kommuner er ved at synke i knæ under presset på boliger, skoler og sundhedsvæsen.

 

Og det kan bliver meget værre, hvis regeringen ikke kommer igennem med sin politik, sagde Suella Braverman på konferencen.

 

Vi kommer til at opleve en sand orkan af migranter, og det kan vores samfund ikke klare, sagde hun – og fik bragende bifald.

 

Regeringen vil fremfor alt sende asylansøgerne til Rwanda, hvor de skal opholde sig, mens deres sag behandles.

 

Men det spænder domstolene fortsat ben for.

 

De bruger blandt andet den europæiske menneskerettighedskonvention som begrundelse.

 

Men det accepterer Braverman ikke. Hun mener, menneskerettighedserklæringen og andre konvenktioner beskytter de kriminelle.

 

Hun mener, den bør hedde de kriminelles menneskerettighedskonvention, sagde hun – og fik igen bragende bifald.

 

Hun er villig til at træde ud af konventionerne, hvis det er det, der skal til, for at redde Storbritannien.

 

Braverman er ofte blevet hængt ud i medierne som racist og lignende. Og Labour gør også en stor indsats for at sværte hende og den stramme udlændingepolitik.

 

Men Suella Braverman gav dem igen for fuld udblæsning i sin tale.

 

Jeg bliver gjort til et hadeobjekt, fordi jeg fortæller den rå, usminkede sandhed, sagde hun.

 

I er elitære og har et luksussyn. I går ind for åbne grænser, fordi det ikke er jeres job migranterne tager. Det er tværtimod jeres græsplæner, de klipper, og jeres hjem, de gør rent.

 

Det er ikke jeres gader de kriminelle terroriserer, sagde hun.

 

Hun slog i det hele taget et slag for lov og orden. Og hun gik til angreb på bølgen af woke, der blandt andet betyder, at seksualforbrydere kan skifte køn for på den måde at unddrage sig overvågning.

 

Efter bifald efter bifald fik Suella Braverman til sidst stående bifald fra en begejstret sal af konservative. Hun bliver nu nævnt som mulig kommende leder af De Konservative, hvis Sunak taber valget i 2024.

 

Rishi Sunak har i øvrigt bidraget til en kraftig forbedring af meningsmålingerne, da han for nylig udskød et stop for benzinbiler flere år ud i fremtiden.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…