Afrikaner smadrede computer og råbte ”Allahu akbar” op i hovedet på dommer, som kendte ham skyldig i grov børnemishandling

(Foto: Privat)
Getting your Trinity Audio player ready...

Der var ingen ende på de uhyrligheder og grusomheder, som den 44-årige somaliske far, Jama Muse, gennem periode på fire og et halvt år udsatte sine to børn for, siden datteren var tolv år og drengen ni år gammel.

 

Under påskud af at de skulle på ferie i Afrika, bortførte han dem og holdt dem under brutal muslimsk genopdragelse fanget fra juni 2017 til december 2021

 

Nu er somalieren med dansk statsborgerskab i dag den 25. april ved et nævningeting i Odense blevet idømt ti års fængsel.

 

Udvisning kom ikke på tale, da han har fået dansk statsborgerskab efter at han i år 2000 var kommet til Danmark.

 

Truede retsformanden med Allah

Da den 44-årige somalier blev kendt skyldig i sagen, gik han totalt amok og skreg med voldsom kraft flere gange ”Allahu akbar” op mod retsformand Jes Kjølbo Brems.

 

Derpå gik det ud over forsvarerens PC, som fik en så hård knytnæve, at en del af stellet blev smadret i flere stykker, skriver Ekstra Bladet, som var til stede i retslokalet.

 

Han smadrede også sit vandglas med det resultat, at forsvarerens papirer blev dyngvåde.

 

De to fængselsbetjente, som bevogtede manden, havde deres hyr med at holde på den ophidsede somalier, som kort efter blev ført ud af retslokalet – yderst kontant, som Ekstra Bladet diplomatisk formulerer det.

 

Sendt på koranskoler og solgt som sexslave

Familien stammer fra ghettoen Vollsmose ved Odense, hvor børnene er vokset op.

 

Børnene havde således aldrig kendt til andet end den odenseanske bydel, da deres far for snart fem år siden bortførte dem til Somalia under påskud af, at der blot var tale om en ferietur.

 

Men i stedet for ferie blev det for de to mindreårige børn til i et fireårigt langt mareridt i form af et brutalt møde med Afrikas muslimske virkelighed.

 

Udover tæsk og grov mishandling hos faderens familie, som blev instrueret i mishandlingerne af børnenes far, stod den også på genopdragelse på forskellige koranskoler i Afrika.

 

Her blev pisk med ledninger og slag med skosåler anvendt som de pædagogiske værktøjer, der skulle indføre børnene i islams sande verden.

 

Når datteren ikke var på koranskole, tog somalieren hende med på markeder i Somalia og Kenya, hvor han solgte hende som sexslave, og hvor retten fandt det bevist, at hun hver gang blev voldtaget.

 

Blev tvangsomskåret og forsøgt tvangsgift

Udover voldtægterne som sexslave blev den mindreårige pige også tvangsomskåret af sin farmor, som fik hjælpe fra kvinderne i den landsby, hvor hun bor.

 

Ligeledes forsøgte somalieren at tvangsgifte datteren med en 75-årig somalisk mand, men hun gjorde så stor modstand, at det måtte opgives.

 

Som straf blev hun spærret inde i et hus i fire dage uden mad og drikke, fremgår det af domsudskriftet.

 

De to børn kommer fra et skilsmissehjem, hvor moderen fik forældremyndigheden, men lod faderen tage dem med på en ferietur til Afrika.

 

Det var således moderen, der slog alarm og fik hentet børnene hjem med hjælp fra de sociale myndigheder og Fyns Politi.

 

Nægter sig skyldig og har anket dommen

Somalieren har under sagen nægtet sig skyldig og ankede på stedet dommen til enten frifindelse eller strafnedsættelse.

 

Ud over de ti års fængsel blev han også dømt til at betale 325.000 kroner i erstatning til datteren samt 125.000 kroner i erstatning til sønnen.

 

Desuden blev han ligeledes dømt til at betale 15.000 kroner i erstatning til en anden datter, som var blevet afstraffet flere gange med slag med bælte, men som intet har med bortførelsen af de to andre børn at gøre.

 

Som nævnt slap han for udvisning, da han på en eller anden måde har fået tildelt et dansk statsborgerskab og burde således helt korrekt omtales som dansk statsborger med somalisk baggrund.

 

Men den formulering blokerer dette tastatur for i sager som denne.

 

Kilder til denne artikel:

https://denkorteavis.dk/2023/44-aarig-muslimsk-afrikaner-sendte-sine-boern-paa-genopdragelse-solgte-datteren-til-sex-og-tvangsgiftede-hende-med-somalier/

 

https://www.domstol.dk/odense/aktuelt/2023/4/10-aars-faengsel-for-bla-mishandling/

 

https://ekstrabladet.dk/krimi/dommen-er-faldet-ti-aars-faengsel-for-brutal-boernemishandling/9735025

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…