Video: Unge kvinder bliver groft sexchikaneret af 30 aggressive indvandrere – ‘deres hænder var overalt på mig’

Det er nytårsnat på domkirkepladsen, Piazza del Duomo, i Milano, skriver Alanews.

 

Men den traditionsrige fejring af det ny år bliver et sandt mareridt for flere unge kvinder på domkirkepladsen.

 

De unge kvinder bliver begramset og chikaneret af blandt andre unge arabere. Sådan beskriver det italienske nyhedsbureau ANSA nytårsnatten i milano, der minder om den forfærdelig nytårsnat i Köln i 2016, hvor store grupper af mellemøstlige indvandrere udsatte unge kvinder for grov seksuel chikane.

 

På en video ser man hvor groft, det gik for sig.

 

Man ser to unge kvinder stå trykket mod en afspærring på domkirkepladsen, mens en stor gruppe indvandrere maser sig ind mod dem.

 

Det ser ud som om de to vidskræmte og grædende kvinder forsøger at skærme hinanden mod de aggressive mænd.

 

De to unge kvinder er kommet fra Tyskland for at holde nytår i Milano. Ligesom mange andre turister og italienere tager de nytårsnat ned på domkirkepladsen. Men det bliver mildt sagt ikke den gode oplevelse, de har regnet med. En af de unge kvinder fortæller til ANSA:

 

Vi troede, vi skulle have det sjovt, men i stedet blev vi på et tidspunkt omgivet af en gruppe mænd. De talte alle arabisk og maste sig ind på os. På et vist tidspunkt faldt jeg, men deres hænder blev ved med at være overalt på mig, siger hun.

 

De græd og skreg om hjælp, men de kunne ikke undslippe, fortæller hun. Der var 30 mænd omkring dem, som befamlede dem og prøvede at trække tøjet af dem, skriver flere medier. (se nedenfor)

 

Til sidst fik de hjælp fra en mand, der hjalp dem med at komme væk, men de aggressive mænd forfulgte dem.

 

På videoen ser man, at de to unge kvinder til sidst undslipper menneskemængden og løber grædende hen til nogle betjente.

 

Flere andre unge kvinder fortæller, at de nytårsnat blev seksuelt chikanerede af unge udenlandske mænd på domkirkepladsen i Milano.

 

Desuden var der omkring 10 voldelige episoder, hvor en 18-årig blev stukket ned med kniv. Og andre blev såret med knuste flasker. (se kilder neden for)

Se også videoen længere nede uden begrænsning

Il Giornale.it

Corriere della Sera

FriaTider

 

Italy: Shocking video published of teenage girls groped by gang of ‘foreign’ males on New Year’s Eve in Milan

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…