Indlæg fra læserne 3. januar: Bankernes pengetyveri # Børnesex # Something Rotten in Demark

Bankernes pengetyveri 

Af Visti Christensen

 

Der er løbet meget vand i stranden, siden man fik sin løn udbetalt i kontanter; ofte i en lille brun kuvert. Det var i ”De glade Tressere”, hvor mange ting ændredes. Noget til den bedre, andet mest til det værre. Hash og anden narkotika holdt sit indtog, pornografien blev frigivet, og moralen fik et dødsstød i form af den seksuelle frigørelse, storfamilier og ægteskabelig løsdrift.

 

På andre områder blev der strammet op. Kontrollen med moms- og skatteunddragelse blev intensiveret, og pengestrømmen søgtes synliggjort, bl. a. ved, at alle skulle oprette en bankkonto, hvorpå lønninger mv. kunne indsættes. Banker fik kronede dage, kunder blev lokket ind i de mange flotte Pengetempler af favorable tilbud, og der lå en bank på hvert eneste gadehjørne.

 

Nu er det andre tider. Rentesatsen på boliglån var i halvfjerdserne f. eks. 16,84 % i Finansbanken. Til gengæld fik man renter af selv små indlån. Nu lever vi så med ”negative” renter. Det begyndte humant med små gebyrer og beskæring i antallet af personale, men det var ikke nok. Indtjeningen faldt, og man skulle helst blive udenfor og hæve sine egne penge i en automat. 

 

Førhen havde man en personlig rådgiver. Nu klarer en enkelt medarbejder utallige kunder, og det nære bekendtskab er borte. Dog således, at hvis man har solgt sommerhuset eller har sparet en smule op. Så kontaktes man af gamle kendinge, der frister med forslag til investeringer, som på forskellig vis, kan opveje tabet af de renteindtægter, der er blevet til renteudgifter. 

 

Nu er et nyt år så begyndt. Og mange har fået varsel om nye forhold i banken. Det bliver dyrere. Alene 500 kr. i årligt grundgebyr for blot at få lov at være kunde i banken. Det er måske ikke så mange penge for folk med nutidens lønninger. Men for os grånende folkepensionister er det noget, der kan mærkes. Især da hvis man ikke ejer hverken aktier eller værdipapirer.

 

Der skal jo helst tjenes penge overalt. Også på bankforretninger. Selv Nationalbanken opkræver vist gebyrer for bankernes låneoptagelse dér. Men det kan nu ikke rokke ved den kendsgerning, at det er lidt umoralsk, at staten på den ene side tvinger os til at skulle have en bankkonto, og på den anden side tillader banker at udøve statsautoriseret pengetyveri.  

 

De gamle opbevarede penge i strømpeskaft, sengetøj eller i en lædertegnebog under hovedpuden. Men at tage pengene ud af banken, er usikkert, da det inden længe nok er slut med at købe med kontanter. Med et indestående under 100.000 kr. slipper man for negative renter. Men grundgebyret på de konti, hvor løn og pension indsættes, kan man ikke slippe for.  

 

Det eneste rimelige ville være at slippe for at betale bankerne for at opbevare éns penge, opkræve de såkaldte negative renter eller direkte stjæle dem gennem grundgebyrer. En rimelig løsning ville være, at alle i et nye år kunne få en – i det mindste – økonomisk neutral konto i Nationalbanken.


 

Børnesex

Af A. V. Friis

 

I USA har en kvinde netop fået en fængselsdom for at MEDVIRKE til seksuelle forhold mellem ældre mænd og unge piger.

I Danmark dømmes der stik modsat: En kvinde, som prøver at FORHINDRE seksuelle forhold mellem ældre mænd og unge kvinder (børn), får en ubetinget fængselsdom.
Hvem kan forstå logikken i det?

There is something rotten in the State of Denmark

Af Dhamu Chodavarapu

Hvis man vil noget godt for Danmark, bliver man halshugget. Det kan man se i danmarkshistorien. Velkendt er Johann Friedrich Struensee. Fra maj 1770 og til januar 1772 regerede dronning Caroline Mathilde og Struensee i kongens navn. I denne periode gennemførtes et enormt reformarbejde. Mere en 1800 ordrer udgik fra Struensees hånd i denne korte periode.

Udenrigspolitikken blev gjort mere fredelig og militæret blev beskåret betydeligt. De offentlige udgifter blev reduceret voldsomt og der blev reduktioner i allerede bevilgede pensioner. Alle forretningsgange blev forandret efter videnskabelige principper. Retssystemet blev moderniseret, bl.a. gennem afskaffelse af tortur og censur. Struensees reformer var velgennemtænkte, ekstremt moderne og sammenhængende. Som tak blev Struensee dømt til halshugning efter Danske Lovs bestemmelse om majestætsfornærmelse.

Leonora Christina var yderst begavet og en talentfuld forfatter. Hendes selvbiografiske “Jammers Minde” er et af dansk litteraturs store værker. Hun blev sat i fængsel, fordi hun var gift med Corfitz Ulfeldt, som var beskyldt for landsforræderi.

Danmarks største stikker Grethe Bartram var opvokset i et kommunistisk hjem, og hun var medlem af diverse kommunistiske ungdomsorganisationer. Grethe Bartram stak sin bror, sin mand og sin søns plejefar, samt op mod 70 andre i den aarhusianske modstandsbevægelse.

Efter krigens afslutning blev Grethe Bartram anholdt uden for Fredericia, hvor hun holdt sig skjult med to andre stikkere. Under retssagen mod Grethe Bartram i efteråret 1946 blev hun tiltalt for 47 forhold af stikkeri. Hun blev dømt til døden, men den danske konge benådede Grethe Bartram, fordi man ikke ville henrette en kvinde i Danmark på det tidspunkt.

Nu til nutiden, Erik Ninn-Hansen blev afsat og dømt af Rigsretten som følge af sin rolle i Tamilsagen. I 1993 kom højesteretsdommer Mogens Hornslets rapport. Den rummede særdeles belastende vurderinger om Ninn-Hansen og kostede KV-regeringen magten. Ved den første rigsretssag siden 1910 blev han i 1995 idømt fire måneders betinget fængsel for brud på ministeransvarlighedsloven, fordi rigsretten fandt, at det var ulovligt, at han som minister gennemtvang et stop for familiesammenføringer for tamilske flygtninge uden om Folketinget.

 

Mogens Glistrup led samme skæbne. Han faldt med sin skattesag. Alle hans advarsler om Danmarks fremtid blev begravet med ham.

 

Hvor utroligt det end lyder: det samme skete for Inger Støjberg. Hun blev dømt blot fordi hun ville overholde dansk lov og orden: Dansk lovs anerkendelse af ægteskaber, der er indgået i udlandet.

 

Ægteskaber er ulovlige, hvis der er bestemte grunde til at antage, at der er tale om et proforma ægteskab, der blev indgået med det afgørende mål at opnå ret til ophold i Danmark eller EU eller, hvis en part ved vielsen ikke var fyldt 18 år, eller hvis anerkendelse af ægteskabet strider mod grundlæggende danske retsprincipper.

Inger Støjberg begik en fejl, at overse menneskerettighedernes bestemmelse om individuel vurdering. Individuelle vurdering eller ej gør ikke ægteskaber lovlige i Danmark.

Uanset om man sætter ølse før eller ølse bag – pølsen holder dog sin smag og sin farve, ligesom ægteskaber forblev ulovlige i Danmark.

Som sædvanligt holder man på ørerne og lader kronerne rulle. ” der er noget, der er råddent i staten Danmark.”

Pas nu på, hvis du vil noget godt for Danmark, i værste fald finder man et påskud for, at du bliver “halshugget”.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…