10 trin – Guide for begyndere til at spille på tennis

Spil på sport er blevet meget populært. Det er ikke spor svært at spille på sport, når du lige er  kommet i gang. Her får du en begynder guide til hvordan du kommer i gang med at spille på tennis.  Gode betting bonusser er værd at tage med, når du skal vælge bookmaker, men de er ikke det eneste  du skal være opmærksom på. Læs med her og bliv klædt på til at kaste dig ud i spil på tennis. 

1. Sæt dig ind i sæsoner og vigtige turneringer 

Det første du bør gøre, hvis du ikke ved ret meget om tennis og om at spille på tennis, er at gøre dig  bekendt med hvilke sæsoner der egentligt er i tennis. Tennis er en udendørs sport og derfor er det en  sport som er temmelig vejr følsom. Du kan spille på alle mulige tennis kampe, men de helt store  turneringer, er naturligvis de sjoveste og dem med de bedste odds.  

2. Sæt dig grundigt ind i reglerne i spillet 

Uanset hvilken sportsgren du gerne vil lære at spille på, så er du nødt til at forstå spillet. Det gælder  også for tennis. Sæt dig grundigt ind i reglerne. Se en hel masse kampe og hold øje med hvordan  reglerne implementeres i spillet og hvilken betydning de har for udfaldet. 

3. Læs alt hvad du kan finde om tennis 

For at blive rigtig god til at spille på tennis og rent faktisk vinde lidt ind i mellem, bør du vide så  meget som muligt om både spillet og spillerne. Læs alle sports aviser. Læs om kampe, og læs også  om alt det der ligger uden om selv sporten. Det kan være en stor fordel at havde opsnappet en træls  nyhed om en bestemt spiller, lige før en vigtig kamp. Læs artikler i stil med denne Hvad er Black  Jack og hvorfor er det så populært? Der grundigt forklarer spillet fra A til Z. Artiklen skal  selvfølgeligt ikke være om Black Jack, men om tennis. 

4. Lyt til eksperterne på området 

Eksperter er dem der har svar på alt. De er ikke guder der kan forudse fremtiden, men deres  gisninger holder temmelig tit hvad de har gættet på. Derfor er de det rene guld, for dig som  nybegynder. Lyt til dem og brug alle deres gode råd. Det vil helt sikkert hjælpe dig, når du skal  spille på tennis. 


5. Vælg din bookmaker med omhu 

Lad være med bare at vælge den første bookmaker du støder på. Snus rundt og vælg nogen stykker  ud. sammenlign det de tilbyder. De har helt sikkert fine bonusser og alt muligt andet lækkert at  lokke med. Ingen af dem giver dig noget gratis. Der er krav for alt du modtager. Læs alt det med  småt og vælg den bookmaker der har de bedste bonusser og de mildeste krav. Vær opmærksom på at nogen bookmakere har forskellige metoder for ind og udbetaling på spil  kontoen. Nogen steder kan det være en besværlig proces at få sine penge hevet ud af systemet igen.  Læs det med småt omkring ind og udbetaling, før du vælger din bookmaker.  

6. Læs anmeldelserne grundigt 

Alt bliver anmeldt. Det gælder også bookmakere. Læs anmeldelserne grundigt. Læs de gode  anmeldelser og find ud af, hvad netop denne bookmaker gør ekstra godt. Læs også de dårlige og  bookmakeren, eller sidens, svar på de dårlige. De fortæller dig en hel masse om hvordan din  bookmaker håndtere utilfredse kunder og om hvor imødekommende siden egentlig er.

Er der mange korte anmeldelser, som kun er positive og giver mange stjerner, så hold dig langt  væk. Disse anmeldelser er altid fake og betalt af bookmakeren. Et sted der benytter den strategi er  ikke værd at bruge tid på. 

7. Lær alt om hvordan du bruger din bookmaker 

Sæt dig ind i hvordan du bruger din bookmaker. Lær hvordan du indsætter penge på din konto og  om hvordan du trækker dem ud igen. Lær alt hvad du kan opsnuse om odds og om hvordan du  spiller på dem. Lær hvordan du kan spille på forskellige odds på samme tid. Sæt dig grundigt ind i  alle aspekter, før du placere dit første bet. 

8. Sæt dig ind i strategier for dit spil 

Når du har lært alt det ovenstående, er det tiden til at lægge strategier for dit spil. Der findes  forskellige systemer som du kan tjekke ud. du kan læse om dem på forhånd og derefter afprøve  dem. 

Du kan også vælge din egen systematik. Du kan vælge kun at spille på bestemte spillere eller  bestemte turneringer. Det er helt op til dig. 

9. Hold øje med dine spil 

Spiller du regelmæssigt, er det en god ide at holde øje med dit spil. Som minimum bør du notere dig  hvad du satser og hvad du vinder. Du bør også notere præcis hvad du vinder og hvad du taber på.  Afprøver du strategier, er det en god ide også at notere hvilken strategi du spiller efter og hvordan  den virker. 

 

Læg også et budget. Lav en fast aftale om hvor meget du må spille for og lad være med at gå på  kompromis. Med rimelighed kan du godt afsætte et lidt større beløb til spil de første par måneder,  da det helt sikkert vil koste dig lidt mere i starten. Sæt beløbet ned til et rimeligt niveau når du kan  se at der begynder at komme balance i regnskabet. 

10. Gå til udbetaling 

Det siger sig selv, at du på et eller andet tidspunkt, gerne vil have dine penge ud igen. Især hvis du  rent faktisk har vundet stort. Der er forskel på hvordan de forskellige bookmakere håndtere  udbetaling. Det er ikke alle steder at udbetaling bare er det samme som indbetaling. Derfor er det en  rigtig god ide, lige at tjekke metoden for udbetaling, inden du vælger bookmaker, så du er sikker på  at den du har valgt, har en nem og hurtig udbetaling, uden alle mulige finurlige tjek og dobbelt tjek. 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…