Video – Indvandrer til dansker i Aarhus: “I er snart udryddet, mand”

Arkivfoto af vrede tilskuere ved en Rasmus Paludan demonstration mod islam

Mange politikere og andre taler om integration af indvandrere i det danske samfund. Men ved de hvilke holdning, der trives i de områder hvor ikke-vestlige ofte muslimske samfund er under udvikling? Og mener de, at stort set alle kan integreres?

 

Rasmus Paludans videooptagelser fra indvandrertætte områder i Danmark forstærker behovet for at få svar på sådanne spørgsmål.

 

For et par dage siden demonstrerede Stram kurs ved en skole i Tilst og optog en video, der viser nogle af reaktionerne.

 

Det er ikke så nemt at høre hvad der bliver sagt. Uriasposten.dk har transskriperet en af reaktionerne. Kim Møller skriver:

 

“Transskriptionen er ufuldstændig, og næppe 100 procent præcis, men foragten for danskerne fik ham til at spytte ordene ud. To point for ærlighed til ‘den talende returbillet’. “:

 

‘Muhammed’: Vi får flere børn. I får en eller to. Om ti-femten år er der flere perkere, end der er danskere i det her land. … Danskerne er fem millioner – I er snart udryddet mand. … I ligger og boller dyr – der er derfor I ikke får børn mand. … I svanser, I knepper dyr… I danskere, I er ved at blive udryddet. I er ligesom dyr mand. … Jeg bliver aldrig dansker, men jeg vil have min mentalitet og min tradition, men mit danske pas og Dansk Folkeparti, dem vil jeg give op i røven. Det danske pas (vil jeg brænde) … Vi vil ikke indordne os, vi bliver ved med at kneppe jeres samfund. … Sut pik!

 

https://www.youtube.com/watch?v=gMtPg8C-31M

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…