Kaos i Odense: Indvandrere i dødskørsel og angreb på hospital – det bliver mere Mellemøsten dag for dag

En BMW med tre indvandrere i 20-års alderen, kørte fredag aften med høj hastighed gennem Odense i retning mod øst. Det endte i en katastrofe.

 

Pludselig skred bilen ud og ramte en lygtepæl. Derefter bragede bilen ind i et hus.

 

To af dem er døde og den tredje er i kritisk tilstand.

 

Ulykken skabte store problemer på Odense Universitets Hospital.

 

Omkring 50-60 pårørende og bekendte til de tre indvandrere strømmede til hospitalet, hvor de forsøgte at trænge ind. Det skriver fyens.dk

 

Det udviklede sig dramatisk, og politiet måtte rykke ud for at holde styr på situationen og forhindre menneskeflokken i at trænge ind.

 

Politiet gennemførte en såkaldt skalsikring, som betyder, at politiet sørger for, at det ikke er muligt at trænge ind på sygehuset.

 

Det involverede 20-25 betjente og 8 til 10 patruljevogne.

 

– Hver eneste gang, nogen bliver indbragt til sygehuset, hvor vi er involveret, så laver vi en risikovurdering, siger politiets vagtchef Ehm Christensen til avisen.

 

– Hvis vi skønner, der kan opstår problemer dels for dem, der bliver indbragt, men i særdeleshed også for personalet på sygehuset, så etablerer vi det, der hedder en skalsikring.

 

Indvandrere har flere gange truet hospitalet

Hospitalet er flere gange blevet udsat for angreb. Det er i den forbindelse, at begrebet ’skalsikring’ er blevet indført.

 

I 2012 blev hospitalet efter et knivstikkeri i Vollsmose angrebet med sådan en kraft, at ansatte og patienter måtte låse sig inde.

 

I marts 2017 blev to mænd ramt af knivstik i forbindelse med et opgør mellem to indvandrerfamilier i Odense. Også denne gang måtte dørene låses for at holde hærgende voldsmænd ude.

 

23. december 2019 kom to personer på hospitalet efter en voldsepisode i Odense NØ, hvor blandt andet Vollsmose ligger. Igen var en større politistyrke nødt til at rykke ud for at beskytte Odense Universitetshospital og de ansatte. (fyens.dk).

 

I 2012 efter knivstikkeriet i Vollsmose nåede indvandrerbøllerne ind på  selve skadestuen, de terroriserede personalet og smadrede inventar.

 

Nu er politiet blevet bedre til at nå hurtigere frem og til at låse døren. Og man nåede det altså også denne gang.

 

Dette er ikke Mellemøsten – det er Odense

Dette er ikke en by i Mellemøsten. Det er Odense. Odense ligger i Danmark. Nu skal man altså i Danmark til at bevogte hospitaler, så voldelige typer ikke invaderer dem.

 

Det er forresten også i Odense-bydelen Vollsmose, at en imam netop har tvunget en muslimsk kvinde til at underkaste sig shariaen – ellers mister hun sine børn.

 

I Vollsmose har en yngre mand i øvrigt for nylig mistet livet, fordi han var så uheldig at befinde sig i krydsilden mellem to indvandrerbander, der skød løs på hinanden i et kriminelt opgør.

 

Den uansvarlige udlændingepolitik

Vi er kommet langt ud, når den uansvarlige udlændingepolitik, der er blevet ført gennem årene, skaber den slags tilstande i landets tredjestørste by.

 

De samme problemer findes andre steder i landet, herunder i høj grad Hovedstadsområdet og Aarhus.

 

Og nu står vi så med nye, meget alvorlige problemer med corona. Også disse problemer er særligt store i indvandrertætte områder såsom Københavns Vestegn.

 

Disse politikere har svigtet på stribe

Politisk korrekte kræfter forsøger at foregøgle befolkningen, at der ikke er nogen sammenhæng mellem disse ting. Der er ikke nogen sammenhæng mellem den ikke-vestlige, overvejende muslimske indvandring og så vold mod hospitalerne, vanvidsbilister, bandeskyderier, kvindeundertrykkelse og dybt uansvarlig omgang med corona.

 

Store medier, herunder TV, og mange politikere lader som ingenting. Den radikale Morten Østergaard, Enhedslistens Pernille Skipper – for at nævne nogle grelle eksempler – viser absolut ingen tegn på selvransagelse eller anger i forhold til befolkningen.

 

Det samme har man kunnet sige om ledende politikere gennem årene: Poul Schlüter, Marianne Jelved, Poul Nyrup, Mogens Lykketoft.

 

Nu hænger vi på stadig mere uoverskuelige problemer

De ønsker ikke at fortælle befolkningen, at der går en lige linje fra årtiers fejlslagne politik til den vold, undertrykkelse og uansvarlige omgang med corona, som vi nu oplever.

 

Men denne linje er der. Den er skabt af politikere og andre beslutningstagere, som har svigtet. Og nu forsøges den skjult af politisk korrekte beslutningstagere, mediefolk, corona-eksperter, og hvad vi ellers har.

 

Imens ændrer befolkningens sammensætning sig dramatisk. I de kommende år og årtier vil en stadigt stigende andel af befolkningen have ikke-vestlige, overvejende muslimsk baggrund.

 

Mange danskere ville det anderledes. Men de stemte alligevel på politikere, der trak Danmark længere ud i problemerne. Nu hænger vi på en situation, der bliver stadig mere uoverskuelig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…