Video: Kriminelle Farok fra Syrien koster rundt med politiet – og de finder sig i det

Farok er ‘flygtning’ fra Syrien. Han er også kriminel. Og nu vil politiet tale med ham.

 

Farok beder en ven om at filme samtalen. Det er et deprimerende ynkeligt syn af en selvhævdende indvandrer og et svagt og eftergivende politi. Forløbet er beskrevet i flere artikler, se i bunden af artiklen her)

 

Først råber, ja nærmest brøler Farok ind i hovedet på en betjent, som står helt stille og finder sig i det uden at sige noget.

 

Han hælder først en strøm af beskidte skældsord ud over betjentene. “Fucking aspirant”. “Fucking pussy”.

Det er svært at forstå ordene i hans råberi. Men samnytt.se har skrevet samtalen ud.

 

En af betjentene forsøger at få kontrol over situationen. Men så begynder Farok at kommandere rundt med dem og give dem ordrer: “Lad være med at stå der. Gå”, siger han.

 

Og betjentene adlyder: “Hvor skal vi stå?”

 

Samnytt.se har også talt med en erfaren betjent, der forsvarer politiets passive opførsel. Det er en taktik politiet bruger for at undgå, at situationen kører op, forklarer han.

 

Migranter fra Syrien og andre ikke-vestlige muslimske lande bygger på en voldskultur, hvor eftergivenhed betragtes som en svaghed, der skal udnyttes til selv at tiltage sig magt.

 

Det er det indvandrere og bander gør i Sverige. Her kan politiet reelt ikke gøre sin magt gældende i de indvandrertætte boligområder. Der bestemmer indvandrerklaner og bander. Det er denne episode et sørgeligt eksempel på.

Tungt kriminell attackerar polis på film: ”Vet du vem jag är – din jävla fitta”

 

Polisförnedraren Farok anklagar Samhällsnytt för att vinkla: ”Jag blev boven”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…