Islam : Allahu Akbar – alt andet end en uskyldig frase

Moské Helsingborg, arkiv
Beroligende ord

Efter Macron er gået i krig mod politisk islam, har syv franske præster modtaget et brev, hvori der står Allahu Akbar.

 

Der står intet andet. Kun Allahu Akbar. jihadwatch.org

 

“Men bare rolig. Det er der intet alarmerende i”, siges der.

 

Et amerikansk medlem af islam Zainab Chaudry, som oven i købet også er medlem af CAIR, en organisation med nære relationer til HAMAS, siger ; at ikke-muslimer ikke straks skal tro det værste om udtrykket Allahu Akbar. New York Daily News

 

“Det bruges ikke kun når muslimer slår ikke-muslimer ihjel, men i forskellige kontekster”, og tilbyder i forlængelse heraf et råd. 

 

“Så næste gang du hører Allahu Akbar – uanset om det er i nyhederne, i flyet eller i indkøbscentret, så husk på at frasen bliver brugt af millioner muslimer og kristne dagligt for at prise Gud i alle mulige sammenhænge”. (af kristne ????) 

 

Og tilføjer, “at det aldrig kan retfærdiggøres at bruge frasen, når Hans skabninger gøres fortræd”. 

 

Det bakker imamen Omar Suleiman op. Han siger, at “muslimer bruger Allahu Akbar i alle mulige kontekster, mange af dem positive”.

 

Omar Suleiman har i øvrigt forsøgt at få Google til at “begrave” al negativ information om islam. CNN 

 

Som supplement til de to ledende muslimers beroligende ord Tweeter New York Times, at “Allahu Akbar på en eller anden måde er blevet viklet ind i terrorisme. Udtrykket er langt mere uskyldigt end det”. twitter.com  

 

Selv frasen Allahu Akbar får offerstatus

Hvordan udtrykket er blevet viklet ind i terrorisme, hænger muligvis sammen med, at Allahu Akbar næsten altid bruges i forbindelse med nutidens terrorisme – islamisk jihad.

 

Det er et kampråb, som efterlader lemlæstede og døde i sit kølvand.

 

Hvad enten det er bønnekaldet som efterlader psykisk lemlæstede og levende døde, eller det er muslimer på den ultimative jihad-mission, som efterlader kvæstede og stendøde, så er frasen Allahu Akbar dårligt nyt for mennesket.     

 

En anden forklaring på, at islam og Allahu Akbar er blevet viklet ind i terrorisme kunne være, at terror er et vigtigt og centralt arbejdsværktøj i islam. 

 

Allahu Akbar’s uheldige indvikling i terror, er særlig tydelig på engelsk. jihadwatch.org

 

Muhammed said : “I have been made victorious through terror“. (Bukhari 4:52:220)

 

The Qur’an says : “Against them make ready your strength to the utmost of your power, including steeds of war, to strike terror into the hearts of the enemies of Allah and your enemies………”. (8:60)

 

Qur’an 8 :12 “I shall cast terror into the hearts of the unbelievers ; so strike the necks, and strike every finger of them !”

 

Qur’an 3:151 “We will cast terror into the hearts of those who disbelieve………..”.

 

For almindelige mennesker, som står udenfor islams kamp, dvs ikke er pligtopfyldende muslimer eller venstreradikale fra “public service”, så er det indlysende, hvordan frasen Allahu Akbar er blevet viklet ind i terror. 

 

Det både står i hadith såvel som koranen. Det gentages igen og igen, og det er både vejledning og ordrer/påbud. Desuden så råbes det ud, samtidig med, at uskyldige mennesker slagtes af rettroende muslimer på mission. 

 

Islamisk terror – den ultimative blodige jihad – er Fandens opfindelse.

 

God grund til at føle frygt

Der er ikke noget at sige til, hvis præsterne som modtog et brev, bare med ordene, Allahu Akbar, føler frygt.

 

Det er ikke længe siden, at bedende i en fransk kirke blev angrebet, og fik hovederne helt eller delvist skåret af. Ligesom Lee James Rigby. Ligesom Maren Ueland og Louisa Vestergaard Jespersen. Ligesom Samuel Paty. Ligesom mange mange andre. 

 

Der er ikke noget at sige til, hvis de franske præster tager de beroligende ord om frasen Allahu Akbar, med et gran salt.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…