Video: 300 muslimer forsamledes til bøn på gaden mod corona – dermed øgede de risikoen for corona-smitte

muslimer i Tyskland under corona-krisen

Corona har også ramt Tyskland hårdt. Myndighederne har indført en række strenge restriktioner, for at forhindre sygdommen i at sprede sig. Det er blandt andet forbudt at forsamle sig.

 

Men det er muslimer i Berlin åbenbart ligeglade med.

 

Det kan man se på videoen, der er optaget foran Dar as-Salam-moskeen, som ligger i Berlins indvandrertætte bydel Neukölln.

 

Omkring 300 muslimer var fredag stimlet sammen i gaden for at lytte til en islamisk bøn. Det skriver politiet på twitter og avisen bz-berlin.de

 

En moskeforeningen havde annonceret på sin Facebook-side, at den nu regelmæssigt ville udsende en islamisk bøn i indsatsen mod corona. Men uden at skrive, at folk ikke selv skulle møde op.

 

Det gjorde moskeen så senere. Men uden synlig effekt.

 

Da hjalp heller ikke meget, at imamen sammen med politiet forsøgte at sprede de mange fremmødte muslimer, skriver avisen.

 

Dermed øgede man risikoen for at sprede corona-smitte.

 

I stedet stoppede bønnen tidligere end planlagt.

 

Moskéen vil dog ikke stoppe med at udsende islamiske bønner. Men den vil opfordre muslimerne til ikke selv at møde frem.

 

Avisen skriver til slut, at Dar as-Salam-moskeen er kontroversiel.

 

Falcko Liecke (CDU), der er viceborgmester i Berlin-Neukölln, er stærkt kritisk overfor bønnekaldet fra moskeen. Han fortæller, at moskeen overvåges på grund af forbindelser til det radikale islamiske muslimske broderskab.

 

Moskeen foregiver udadtil at være moderat. Men indadtil prædiker den sharia, skriver han på facebook ifølge avisen.

 

På videoen kan man hører dem råbe “Allahu Akbar”. (snaphanen.dk)

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…