Nye tider i Europa: Syrisk familie forsøgte at skalpere og dræbe ung mand, fordi han krænkede familiens ære

Tirsdag begyndte en usædvanlig retssag i den tyske by Essen. Byen ligger i Ruhr-området, hvor der findes enorme muslimske parallelsamfund.

 

På anklagebænken sad elleve mænd og to kvinder fra en kurdisk-syrisk storfamilie.

 

Familiemedlemmerne er tiltalt for et mordforsøg i maj i år. De fire af dem anklages dog ’kun’ for meddelagtighed til mordforsøget.

 

Det mord, man forsøgte at begå, var et såkaldt æresdrab. Af den virkelig makabre slags: Man forsøgte at skalpere offeret, inden han skulle slås ihjel!

 

Retssagen giver et rystende indblik i, hvordan en stadig større del af den syriske familie er indvandret til Europa, og hvordan den har bragt en brutal voldskultur med sig.

 

Gift med en slægtning og indvandring til Tyskland

Det begyndte med, at en kun 19-årige syrisk kvinde, Sina M., i 2015 blev gift med en slægtning i Irak. Han hedder Dlovan B. og var på det tidspunkt 29 år gammel.

 

Dlovan B. var fætter til Sinas mor, Golistan M. – så det hele blev i familien.

 

Knap var parret blevet gift, før de rejste til Tyskland. Her har dele af familien boet i en årrække. Sinas mor, Golistan M., sagde i retten, at hun havde boet i Tyskland i 16 år.

 

Fik en kæreste – så skulle de slås ihjel

Alt så ud til at fungere helt efter familiens planer, indtil Sina forelskede sig i en fremmed mand – også fra Syrien. Hun mødte manden, Mohammad A., til tyskundervisning.

 

Læs også
Muslimsk mand skar 17-årig søsters mundvige op, fordi hun havde ’krænket familiens ære’ – han har forbindelse til dansk terrorsag

Så begyndte der at dukke fotos af pigen og hendes nye kæreste op på Facebook. Fra det øjeblik planlagde familien at slå Mohammad A. ihjel, fordi han havde krænket dens ære. Altså et såkaldt æresdrab.

 

Det var især Sinas mor, Golistan M., og hendes tante, som pressede på for at få slået Mohammad A. ihjel. Der var også planer om at dræbe Sina, men det fik et medlem af familien bremset.

 

Som en af de mistænkte i sagen sagde ved et politiforhør: ”Det er skik og brug i Syrien, at man i forbindelse med et ægteskabsbrud slår begge de to ægteskabsbrydere ihjel.”

 

Angela Merkels udlændingepolitik har sørget for at bringe disse holdninger til Tyskland i stor skala.

 

Tæsk og skalpering

Faktisk følte familien sig så krænket på sin ære, at man ikke ville lade Mohammad A. ’slippe med’ at blive slået ihjel. Først skulle han altså skalperes.

 

Så en nat i maj lagde otte medlemmer af familieklanen sig på lur ved den ejendom, hvor Mohammad A. boede. Blandt dem var Sinas far, hendes mand og hendes fætter ved navn Mostafa M.

Læs også
Afghansk familie kunne ikke lide den unge kvindes valg af mand, så skar de huden af hans penis – nu kræves hele familien udvist for æres-hævn

 

De gik brutalt til værks – især var fætter Mostafa slet ikke til at styre.

 

Da Mohammad A. viste sig, faldt fem af dem over ham og tæskede løs på ham med lægter og knipler. Tre andre filmede afstraffelsen. Mostafa ville sågar skære den skyldiges ene øre af, hvilket dog ikke lykkedes.

 

Videoer i politiets varetægt viser, at offeret blev ramt af 42 slag og spark. Derudover hører man lyde fra cirka 75 yderligere slag.

 

Det hele blev ledsaget af råb som ”Skær hovedet af ham” og ”Slagt ham”. Et vidne fik dog alarmeret politiet, og det fik gerningsmændene til at flygte.

 

Men inden da lykkedes det angriberne at gennemføre en delvis skalpering af Mohammad A. Han fik også andre alvorlige skader i hovedet. Derudover blev hans lever og tarm perforeret af knivstik.  Kun en hasteoperation reddede hans liv.

 

Ære står over lov og ret

Læs også
18-årig afghaner, der myrdede sin 14-årige søster i ’æresdrab’, har lært, hvordan man smisker sig ind hos de politisk korrekte

Nu var det slut med hans forhold til Sina.

 

En række af hendes familiemedlemmer blev anholdt. Og Sina stillede sig helt på deres side. Til avisen BILD sagde hun om Mohammad: ”Jeg hader ham. Alt det her er sket på grund af ham. På grund af ham sidder mine forældre i fængsel.”

 

Det lykkedes gennem politiets efterforskning at få fat på de skyldige familiemedlemmer.

 

En af angriberne demonstrerede, at han havde bragt en ganske anden retsopfattelse med sig fra Syrien end den, der gælder i Europa.

 

Han hidsede sig voldsomt op over, at det ikke var offeret, Mohammad A., der blev anholdt. Det hele var jo hans skyld!

 

Sådan er det i islamisk ret: Ægteskabsbrud skal hævnes. Hvis ikke islamiske dommere kan sørge for det, så må familien selv tage hævn.

 

Læs også
18-årig afghansk dreng dræbte sin 14-årige søster med ti knivstik – han er stolt over, hvad han gjorde

Her står familiens ære over over lov og ret i vores forstand. Dette udspiller sig vel at mærke ikke i Syrien. Det foregår i et muslimsk parallelsamfund midt i Tyskland.

 

Et kultursammenstød, der undergraver vores samfund

Tyskland, Danmark og andre europæiske lande har lukket en indvandring ind, som skaber enorme kultursammenstød. Kultursammenstød, som er undergravende for vores kultur og samfundsform.

 

Hævndrab for utroskab. Forslag om at skære et øre af. Forsøg på skalpering. Og så en voldsom forargelse over, at de tyske myndigheder ikke fængslede offeret.

 

Mohammad A.’s advokat siger til BILD, at hans klient fysisk har det ganske godt. Men som han tilføjer: ”Der er stadig sjælelige sår.”

 

Dramaet kommer til at fortsætte længe endnu: Der er berammet 27 retsmøder.

 

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/essen-syrische-grossfamilie-wollte-liebhaber-19-skalpieren-prozess-59684716.bild.html

Læs også
Afsløring: Unge muslimer i Sverige støtter et uhyggeligt “æresdrab” – “Walla hun fortjener det!”

 

Ehre.htmlhttps://www.welt.de/politik/deutschland/article187513586/Prozess-in-Essen-Abschlachten-im-Namen-der-Ehre.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…