Pludselig sagde imamen sandheden

De Radikale får næppe den store indflydelse på udlændingepolitikken ved de aktuelle politiske forhandlinger på Christiansborg.

 

Mette Frederiksen har ret tydeligt signaleret, at hun vil holde fast i den stramme udlændingepolitik, som hun har fået i arv fra den borgerlige regering.

 

Hun ved, at hun ville risikere en hård straf fra vælgerne, hvis hun løb fra denne politik.

 

Ganske vist er udlændingepolitikken ikke helt så langt fremme i vælgernes bevidsthed som dengang, da migranterne strømmede ind i stort antal. Men kravet om en stram udlændingepolitik er usvækket.

 

Selv om vælgerne svigtede Dansk Folkeparti, gør valgforskeren, professor Kasper Møller Hansen fra Københavns Universitet, det da også klart, at de stadig kræver stram udlændingepolitik:

 

”For vælgerne spiller det værdipolitiske i for eksempel en stram udlændingepolitik den samme rolle som hidtil, men Socialdemokratiet har bevæget sig og taget stemmer fra Dansk Folkeparti.” (Jyllands-Posten 7.6.)

 

Islamisternes parti

Så De Radikale skal ikke regne med at kunne præge den ny regerings udlændingepolitik synderlig meget.

 

Til gengæld kan partiet se frem til en stærkt voksende rolle som muslimernes foretrukne parti i Danmark.

 

Denne position har Morten Østergaard arbejdet hårdt for. Han har således vundet opbakning fra de islamistiske imamer og andre, der har afgørende indflydelse på, hvad muslimer stemmer.

 

Tirsdag pegede Den Korte Avis på en islamist som Kasim Said Ahmad, der har spillet en central rolle for at få muslimer til at stemme på De Radikale.

Læs også
Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

 

Kasim Ahmad er tidligere talsmand for den islamistiske organisation Islamisk Trossamfund. Han har også været særdeles aktiv i den muslimske kamp mod ytringsfriheden i Danmark.

 

I 2006 bistod han således magthaverne i muslimske lande i forsøget på at underkue Danmark i forbindelse med Muhammed-tegningerne.

 

En islamist med selvtillid

Kasim Ahmad lægger ikke skjul på, at muslimske ledere som ham i meget høj grad styrer, hvad muslimerne stemmer. De er autoriteter, som man er opdraget til at følge.

 

Han udtaler således med den største selvtillid, at den muslimske mobilisering vil være endnu større ved kommunalvalget om to år.

 

Som Den Korte Avis har skrevet, oplevede De Radikale enorm vælgerfremgang i de muslimsk dominerede ghettoområder som Gellerup, Vollsmose og Tingbjerg.

 

Læs også
Stor strid i rød blok – politisk kaos truer

På valgstedet Globus 1 i Gellerup sprang partiet således fra 5,1 procent af stemmerne i 2015 til 34,2 procent ved årets valg!

 

Det skyldes ikke kun islamisternes ihærdige arbejde. Det skyldes i allerhøjeste grad også, at antallet af muslimer i Danmark vokser voldsomt.

 

Der bliver flere og flere

I Danmark registrerer man ikke folk efter, om de er muslimer. Men ser man på hele gruppen af indvandrere og efterkommere med stemmeret, er den ifølge Danmarks Statistik vokset med en fjerdedel fra 2011 til 2019. I dag er der over 200.000 stemmeberettigede indvandrere og efterkommere. (Berlingske)

 

Danmarks Statistik skønner, at det samlede antal ikke-vestlige indvandrere og efterkommere vil vokse til 867.000 personer i 2060. Antallet af muslimer i Danmark ligger vel i dag i omegnen af 300.000.

 

De Radikales islamistiske venner har således et stærkt vælgerfundament, som de kan påvirke.

 

De politisk korrektes falske billede

Læs også
Vores naboland i opløsning: Nu har Sverige fået en regering med en minister, der hylder ekstrem islamist

Islamister er ikke demokrater af overbevisning. For dem står islamisk lov baseret på Koranen over menneskeskabte love.

 

Men de bruger de muligheder, som demokratiet giver dem – assisteret af et parti som De Radikale.

 

Politisk korrekte kræfter søger at uskyldiggøre denne udvikling. De fremstiller den, som om den bare drejede sig om, at muslimer i stigende grad tager det danske demokrati til sig.

 

Men folk, der sætter Koranens lov (sharia) over demokratiets love, er ikke demokrater. Man bliver ikke demokrat bare ved at udnytte demokratiets muligheder.

 

Totalitære bevægelser som nazisterne og kommunisterne blev heller ikke demokrater af, at de udnyttede de muligheder, som demokratiet gav dem.

 

En islamist siger sandheden

Imamer og andre islamister udtaler sig kun sjældent om deres forhold til demokratiet. Men der findes enkelte interessante undtagelser, hvor det bliver sagt rent ud, hvad sagen drejer sig om.

Læs også
Mettes fyreseddel har fået den radikale Morten Østergaard til at gå helt fra snøvsen

 

Den kendte danske imam Fatih Alev leverede for en del år siden et slående eksempel. Det skete i TV-programmet ”Profilen” i 2004.

 

Det skal bemærkes, at Fatih Alev på ingen måde er en særligt rabiat imam. Han er, hvad man vel kan kalde en mainstream islamist.

 

Intervieweren stillede spørgsmålet:

 

”Hvis det blev et islamisk samfund, så ville det jo ikke være et demokrati, så ville det jo ikke være folkets vilje, men Guds vilje, der styrer (…) Men er det sådan, du gerne vil have det?”

 

Fatih Alevs korte og ærlige svar lød: ”Ja.”

 

De Radikales og Enhedslistens alliance med islamistiske kræfter rummer skræmmende perspektiver for Danmarks politiske fremtid.

Læs også
Islamister får lov til at bruge offentlig svømmehal til svømning kun for mænd i lange gevandter

 

https://denkorteavis.dk/2015/kaeden-hoppede-af-for-tv2-man-udnaevnte-en-islamist-til-moderat-muslim/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…