Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Lars Aslan Rasmussen (Foto: Facebook)

Lars Aslan Rasmussen er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Nørrebro er hans valgkreds. Derfor gik han lørdag i gang med at hænge valgplakater op.

 

Han har selv kurdisk baggrund og er født og opvokset på Nørrebro. Idag er han blandt andet kendt som en politiker, der taler imod islamistiske organisationer som Hizb ut-Tahrir.

 

På Nørrebro bor mange indvandrere med muslimsk baggrund. Og det kom Lars Aslan Rasmussen lørdag til at føle på egen krop.

 

“Skrid, det er vores område”

En gruppe drenge og unge mænd ville ikke acceptere, at han hængte valgplakater op. Muslimer skal ikke stemme og demokrati er imod Allah, sagde de til ham.

 

Det fremgår af en opdatering Lars Aslan Rasmussen har skrevet på Facebook, som kan læses længere nede i artiklen her.

 

Det er ikke første gang, muslimer har demonstreret imod demokratiske valg i Danmark. Men det har tidligere især været ekstreme islamiske organisationer som Hizb ut-Tahrir og Kaldet til islam, der har kørt kampagnen mod muslimer, der ville stemme til folketingsvalg og andre demokratiske valg i Danmark.

 

Nu er det åbenbart også store drenge og unge mænd på gaden, der angriber folketingskandidater med skældsord og river deres plakater ned.

 

Men Lars Aslan Rasmussen har ikke tænkt sig at give op. De plakater, der er revet ned, skal op at hænge igen. Og han vil også deltage i debatmøder på Nørrebro. Men han har opgivet at gå på gaden og dele roser ud som andre socialdemokrater gør det.

 

Islam er en lovreligion

Ingen kan for alvor påstå, at Lars Aslan Rasmussen har provokeret muslimer. Men de rettro muslimer er imod demokrati. Derfor er alene det at agitere for et demokratisk valg en provokation for nogle.

 

Læs også
Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

De mener ikke, at mennesker kan lovgive om samfundets indretning. Det har Allah gjort med sharia i Koranen. Det er den og ikke de menneskeskabte love, som muslimer skal følge.

 

Islam er således ikke en religion som andre religioner – det er en lovreligion. Og mange muslimer sætter Koranens love og regler over demokratiske love – uanset hvor fredelige og arbejdsomme de i øvrigt måtte være.

 

Det er dét, mange politikere ikke kan eller vil forstå. Og det er en farlig virkelighedsfornægtelse.

 

Lars Aslan Rasmussens beskrivelse på Facebook

SKRID, DET ER VORES OMRÅDE!”

Har desværre haft en meget kedelig oplevelse idag mens jeg hængte plakater op.
En gruppe meget unge drenge fortalte mig at jeg skulle skride fra deres område, at muslimer ikke skulle stille op til valg, eller stemme, og at demokrati var at gå imod Allah Og at jeg iøvrigt var en beskidt “House nigger”
Jeg sagde til dem, at jeg ikke tror Allah går op i danske folketingsvalg, og jeg havde lov til at være der.

De truede så med at rive mine plakater ned.
Jeg tænkte “Det gør de bare ikke”
Men da jeg senere cyklede forbi, ja så var det sket:-(
Det værste er ikke at plakaterne er revet itu, eller at de kalder mig alt muligt.
Det værste var deres alder!
De var så unge at de kunne have været mine børn, hvis jeg var startet tidligt.
De er født og opvokset i Danmark, ligesom jeg er det.
Og alligevel er vi så forskellige.
Jeg er ikke sur på de drenge.
Jeg er sur på de forældre der totalt svigter deres ansvar, og sur på de religiøse tosser, der fylder de unge med så meget had til det danske samfund.
Heldigvis vil flertallet gerne vores demokrati, og jeg håber derfor så mange som muligt giver fanatikerne fingeren, og stemmer til valgene.
Og i øvrigt:
Der er ikke noget der hedder “vores område”
Jeg fylder ladcyklen med plakater og kommer igen imorgen- ingen skal true mig eller mine kollegaer til ikke at føre valgkamp

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…