Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

Pernille Skipper og Kasim Said Ahmad (Foto: Facebook via Uriasposten)

Folketingsvalget blev en triumf for De Radikale i muslimsk prægede ghettoområder som Vollsmose, Gellerup og Tingbjerg. Her blev de det største parti.

 

Til gengæld gik Socialdemokratiet kraftigt tilbage i disse områder, hvor de ellers har stået stærkt.

 

Det var ikke noget, de muslimske vælgere bare sådan selv fandt på. Det kom fra islamiske organisationer og ledere.

 

De Radikale skulle belønnes for at pleje muslimers interesser, og Socialdemokratiet skulle straffes for partiets nye, strammere udlændingekurs.

 

Det fremgår af udtalelser til Jyllands-Posten fra Kasim Said Ahmad, som er tidligere talsmand for den islamistiske organisation, Islamisk Trossamfund.

 

Kasim Ahmad truer med, at den muslimske mobilisering vil være endnu større ved kommunalvalget om to år, og at formålet er at give et ”ordentligt smæk” til Socialdemokratiet.

 

En islamist med gode venner blandt danske politikere

Kasim Ahmad har gennem mange år været en kendt skikkelse i det islamistiske miljø i Danmark.

 

Han var således meget aktiv i den kreds af imamer, der i 2006 assisterede magthaverne i muslimske lande i deres forsøg på at underkue Danmark, fordi Jyllands-Posten havde bragt satiretegninger af profeten Muhammed.

 

Også ved senere lejligheder har Kasim Ahmad gjort sig bemærket. For eksempel da han på et tidspunkt blev hapset i at deltage i en demonstration arrangeret af den ultrarabiate islamiske organisation Hizb ut-Tahrir.

 

Han er en mand, der repræsenterer ekstrem islam. Til trods for det har han skam særdeles gode venner blandt danske politikere.

Læs også
Pludselig sagde imamen sandheden

 

Vi bringer således her et foto af Kasim Ahmad med en kærlig arm omkring en varmt smilende Pernille Skipper, leder af Enhedslisten. Den islamiske ekstremist og den danske venstreekstremist i skøn forening. Er der to, der står sammen i dansk politik …

 

Men Pernille Skipper er ikke alene om at kunne sole sig i velvilje fra disse islamiske kredse. Også den radikale leder Morten Østergaard er som nævnt en særdeles populær person.

 

Østergaard og Skipper vil smække dørene op for indvandring

Både Morten Østergaard og Pernille Skipper har konsekvent kæmpet imod alle forsøg på at bremse den ikke-vestlige indvandring til Danmark.

 

Hver gang man konkret har skullet tage stilling til denne indvandrings omfang, har de talt for, at man smækkede dørene mest muligt op.

 

De har tydeligvis ikke oplevet det som noget problem, at muslimernes andel af befolkningen i Danmark vokser kraftigt. Tværtimod har de ført en politik, der vil få denne proces til at løbe meget hurtigere.

 

Læs også
Stor strid i rød blok – politisk kaos truer

De gør deres muslimske ’velynder’ glad

De to politikere har tilsyneladende heller ikke haft nogen problemer med, at fundamentalistiske islamiske holdninger har vundet udbredelse her i landet.

 

Begge partier reagerede således med larmende tavshed, da Københavns Kommune offentliggjorde en dybt skræmmende undersøgelse – det såkaldte integrationsbarometer for perioden 2016-18.

 

I undersøgelsen mente hver tredje ikke-vestlig indbygger i København, at religiøse love skal følges, selv om de vil være i strid med dansk lovgivning. Hvis man kun havde spurgt muslimer, ville andelen formentlig være langt højere endnu.

 

Ikke en lyd fra Morten Østergaard eller Pernille Skipper.

 

Deres to partier bidrager til et mere islamisk Danmark – flere muslimer og stærkere fundamentalistiske holdninger. En udvikling, der gør deres ’velynder’ Kasim Ahmad glad.

 

Fik vi i øvrigt fortalt, at Kasim Ahmad, accepterer stening af utro kvinder som en del af islam? (se link)

Læs også
Vores naboland i opløsning: Nu har Sverige fået en regering med en minister, der hylder ekstrem islamist

 

Højere sociale ydelser til flygtninge

Mette Frederiksen forsikrer, at den røde regering skal fastholde den stramme udlændingepolitik. Men man får en fornemmelse af, at hun allerede er begyndt at bløde op i dette.

 

Hun er i hvert fald mere og mere begyndt at bruge udtrykket ”den brede udlændingepolitik” – det lyder jo ikke så stramt endda.

 

Man må således formode, at Mette Frederiksen vil gå med til forhøjelse af visse sociale ydelser til flygtninge, sådan som venstrefløjen og De Radikale kræver. Det vil tilskynde flere til at søge mod Danmark, og det vil tilskynde flere til at leve på offentlig forsørgelse.

 

Flygtninge skal blive i Danmark

Den radikale leder Morten Østergaard har ved regeringsforhandlingerne krævet, at det såkaldte paradigmeskift, som Dansk Folkeparti fik igennem, skal afskaffes.

 

Paradigmeskiftet indebærer, at krigsflygtninge skal sendes tilbage til hjemlandet, når forholdene dér er blevet fredelige nok til det.

Læs også
Mettes fyreseddel har fået den radikale Morten Østergaard til at gå helt fra snøvsen

 

Morten Østergaard vil have, at de i stedet får lov at blive i Danmark. Han ønsker i det hele taget mange flere flygtninge i Danmark.

 

Han siger, at det er, fordi vi ikke kan undvære deres arbejdskraft. Men en stor del af dem har ikke arbejdet, og en stor del af dem er ikke særlig god arbejdskraft. Der går mange arbejdsløse rundt i Europa, som er langt bedre kvalificerede.

 

De vil have meget mere islam i Danmark

Men for De Radikale drejer det sig reelt ikke bare om arbejdskraft. De vil under alle omstændigheder have mange flere flygtninge i Danmark. Det vil give et mere ’multikulturelt’ samfund, og det er noget, som radikale sværmere godt kan lide. Det samme gælder venstreekstremisterne i Enhedslisten.

 

Enhver kan se, at disse holdninger betyder meget mere islam i Danmark. Men de vil åbenbart have det sådan.

 

Det vil i den grad glæde deres ’velynder’, islamisten Kasim Said Ahmad. Manden, der gjorde alt, hvad han kunne for at ramme Danmark, da muslimske mørkemænd angreb vores land under Muhammed-krisen.

 

Læs også
Enhedslisten laver plan og lufter regeringsambitioner

 

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11433108/skaber-muslimsk-mobilisering-oeget-polarisering-eller-et-bedre-demokrati

 

https://denkorteavis.dk/2019/mange-unge-indvandrere-i-koebenhavn-saetter-religioese-love-over-demokratiet-men-det-soeger-man-at-skjule/

 

https://www.berlingske.dk/samfund/utro-kvinder-skal-stenes-til-doede-hvordan-holder-vi-ellers-familien-samlet

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…