Hundredevis af udrykninger til asylcenter – Mellemøstens voldskultur er kommet til Sydjylland

Modelfoto( Skærmprint fra video fra Rasmus Paludans besøg i indvandrertæt boligområde i Ikast)

Sidste søndag gik en 24-årig syrer amok med en kniv på tre syriske asylansøgere på Asylcenter Hviding i Sydjylland, og politiet måtte rykke ud.

 

Hændelsen fik JyskeVestkysten til at bede om aktindsigt. Avisen ville vide, hvor mange gange Syd- og Sønderjyllands Politi har aflagt besøg eller været på politiopgave på Asylcenter Hviding.

 

Resultatet var chokerende.

 

Siden 2016 har Syd- og Sønderjyllands Politi måttet rykke ud til Asylcenter Hviding i hundredvis af tilfælde.

 

Det har drejer sig om mange tilfælde af:

 

trusler om vold

 

hærværk

 

uro og uorden

 

eftersøgninger

 

personfarlig kriminalitet

 

Læs også
Elev truer lærerinde med pistol – ikke-vestlig indvandring bringer en voldskultur til skolerne, som er ude af kontrol

narko

 

vold og trusler om vold mod folk i offentlig tjeneste,

 

overtrædelser af knivlov,

 

blufærdighedskrænkelser,

 

vidnetrusler,

 

indbrud,

 

Læs også
Fire afrikanere vælter en tilfældig mand omkuld og stjæler hans penge – kun ét eksempel af mange fra politiets døgnrapport i multikulturelle Odense

butikstyveri,

 

og meget andet, skriver avisen.

 

Men det er især stridigheder internt mellem beboerne på centret, der har været så voldsomme at politiet er blevet tilkaldt.

 

Aktindsigten baserer sig på perioden fra 1. januar 2016 til til 18. oktober 2018, hvor politiet har måttet rykke ud til asylcentret i 221 sager. Men der kan have været flere, skriver jv.dk.

 

Vi har importeret en voldskultur, der vil forandre fredelige Danmark for altid.

 

Mellemøstlig voldskultur er kommet til Danmark

Det har vist sig på mange måder.

Læs også
Asylstrømmen fører en voldskultur med sig – den ene alvorlige episode afløser den anden, men de bliver konstant bortforklaret

 

Det viste sig især efter den store tilstrømning i 2015 fra Syrien og andre ikke-vestlige muslimske lande satte ind. Men denne tilstrømning kom oven i den indvandring Danmark og andre europæiske lande allerede havde oplevet. Mange indvandrere levede videre i parallelsamfund præget af den kultur, der er i deres hjemlande. Og nu kom mange flere til.

 

I mange af de lande, asylansøgerne stammer fra, har man generelt en anden tradition for at løse konflikter, end man har i Danmark. Her er samværet mellem mennesker og i samfundet generelt langt mere voldeligt.

 

Man kunne meget hurtigt se spor af denne voldskultur på landets asylcenter. Det er beskrevet her i en artikel fra 2016. Allerede dengang beskrev vi, hvordan asylstrømmen har ført en voldskultur med sig, og hvordan den ene alvorlige hændelse afløste den anden. Men det blev bortforklaret. Og sådan er det fortsat.

 

Politikere og medier har ikke villet se sandheden i øjnene.

 

Voldskulturen har bredt sig ud i samfundet i takt med, at asylansøgerne flyttede væk fra asylcentrene.

 

Der er et meget stort antal enkeltsager, der viser, hvordan denne voldskultur sætte sit præg på hverdagen rundt omkring i Danmark. Det har Den Korte Avis beskrevet adskillige gange blandt andet på baggrund af politiets døgnrapporter.

Læs også
Indvandrere kørte vildt under bryllupsoptog – da oprørte borgere protesterede, lød svaret: ‘Hold jeres kæft!’

 

Men denne mellemøstlige voldskultur viser sig også i de bandeopgør, som breder sig over store dele af landet:  I store byer som København, Aarhus og Odense.

 

I weekenden blev der igen skud i Vollsmose i Odense. Men vi ser det også i mindre byer. For eksempel blev der også skudt i Greve i weekenden. Vi ved dog ikke konkret, hvem gerningsmændene er i disse tilfælde, eller hvad der er motivet. Det bliver ofte ikke belyst.

 

Den mellemøstlige voldskultur er også blevet illustreret gennem Rasmus Paludans mange besøg i indvandrertætte områder. Her er han blevet mødt med voldsomme trusler, der har krævet massiv politibeskyttelse, som her i Ikast.

 

Asylstop og hjemsendelse

De mange hændelser viser, at Danmark ikke kan rumme en enorm stor tilstrømning fra helt anderledes kulturer.

 

Hvis tilstrømningen fortsætter ændrer sammensætningen af den danske befolkning sig. Og det gør kulturen også.

 

Læs også
Indvandrernes interne voldsopgør flytter nu ud på gaden blandt børnefamilier på lørdagsindkøb

Hvis man ikke ønsker denne udvikling, er der næppe nogen vej udenom et asylstop og stop for familiesammenføringer, samt hjemsendelser som beskrevet i Poul Erik andersens artikel i dagens avis.

 

Vi må vælge hvilken fremtid, vi ønsker for vores land.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…