Ikke-vestlig indvandring har fået voldskultur til at brede sig – nyt blodigt skyderi viser, hvorfor danskerne har fået nok

Arkivfoto / skærmprint: You Tube

Mandag eftermiddag blev en 28-årig mand skudt i ghettobebyggelsen Vollsmose i Odense (Fyrreparken).

 

Manden blev ramt i maven og armen og blev sent mandag eftermiddag opereret på Odense Universitetshospital.

 

Han blev siden meldt uden for livsfare og skulle ikke få varige mén. Så han slap åbenbart heldigt.

 

Politiet afhørte offerets storebror, der hedder Abdiwahaab Sabriye. Han har til fyens.dk givet sin beretning om dramaet.

 

Ifølge Abdiwahaab Sabriye bunder skyderiet i, at hans bror slog op med sin kæreste. Og han sagde nej til at genoptage forholdet.

 

Så gik hun til sin familie med problemet, og dermed blev sagen et spørgsmål om familiens ære.

 

Skød gennem døren

Med våben i hånd opsøgte den forsmåede kærestes bror hendes eks-kæreste, Abdiwahaab Sabriyes lillebror. Er alle med?

 

Den bevæbnede mand jagtede sit offer rundt på en parkeringsplads i Vollsmose. Derefter blev offeret drevet op i sin opgang.

 

Det lykkedes lige akkurat for den jagtede at komme inden for sin dør og få den låst.

 

Men manden, der jagtede ham, stod i opgangen og skød ind gennem døren. Her var det så, at offeret blev ramt i maven og armen.

Læs også
Er tiltalt for drabsforsøg mod søsters ekskæreste: Skød mod en dør i Vollsmose og forsøgte derpå at stikke af til Somalia

 

Andre, helt uskyldige mennesker kunne uden videre være blevet ramt – herunder børn. For manden, der stod i opgangen og plaffede løs, anede ikke, hvem der befandt sig på den anden side af døren.

 

Men det var han tilsyneladende helt ligeglad med. For hans families ære var blevet krænket, mente han, og så måtte alle andre hensyn vige.

 

”Narko, knivstikkerier og skud”

Beboerne i Vollsmose er efterhånden vant til lidt af hvert. Bandeopgør hører til hverdagen, men volden   skyldes også andre ting, som denne sag viser.

 

Rikke Jørgensen, der bor i Fyrreparken med sin familie, siger til fyens.dk:

 

”Sådan her var det ikke for ti år siden. Dengang var der fred og et godt fællesskab, men sådan er det ikke mere. Nu er det ikke andet end ballade. Det er narko, knivstikkerier og skud.”

 

Læs også
Vollsmose i ny rekord: Som den første politikreds i landet indfører Fyns Politi skærpet strafzone med dobbelt straf

En anden beboer, Jan Laursen, følger trop: ”Det er ganske forfærdeligt og tragisk. Vi når dertil, hvor folk med små børn ikke længere tør sende dem ud.”

 

En tredje beboer, Husnie Er, fortæller, at man ikke længere er chokeret, når man ser politibiler i området. De betjente, der foretog undersøgelserne på stedet efter skuddramaet, var iført skudsikre veste.

 

Ikke-vestlig voldskriminalitet

Opgøret i Vollsmose mandag er på ingen måde en enkeltstående episode. Der er megen vold i Vollsmose. Og i det danske samfund som helhed er voldskriminaliteten steget kraftigt i de senere år. (se link i bunden)

 

Politiet vil gerne fortælle os, at kriminaliteten falder. Det er også rigtigt, når man for eksempel taler indbrud og lignende. Men voldskriminaliteten er vokset stærkt, herunder voldtægter.

 

I marts i år udtalte Michael Kjeldgaard, politiinspektør i Rigspolitiet og chef for Nationalt Efterforskningscenter (NEC), til BT:

 

”Fra 2013 til 2017 er der sket en kraftig stigning. Antallet af anmeldelser om vold og kvalificeret vold er steget år for år og er i perioden gået op med 30 procent.”

Læs også
København er ved at blive ”skyderiernes by” – nye skud på Nørrebro i nat

 

Denne alvorlige kendsgerning kommer kun lidt frem i medierne. Og de politisk korrekte medier er særlig uvillige til at fortælle, at ikke-vestlige indvandrere er stærkt overrepræsenterede i statistikken over voldsforbrydelser.

 

Bandekriminaliteten har selvfølgelig skubbet kraftigt til denne udvikling.

 

Danskerne har fået nok

Mandagens skyderi i Vollsmose er således del af et større billede.

 

Den forbindelse mellem vold og æresbegreber, som optrådte i denne sag, er også kendt fra andre opgør i indvandrermiljøer.

 

Når den ikke-vestlige, især muslimske indvandring er til diskussion, understreges det ofte, at langt de fleste indvandrere jo ikke begår denne kriminalitet.

 

Læs også
Terrordømte Ahmed skulle udvises, men Flygtningenævnet spænder ben – Alternativet synes, at han skal have et job i Danmark

Det er sandt – ellers ville Danmark da også befinde sig i regulært kaos.

 

Men for det første er der områder, som er meget hårdt ramt – såsom Vollsmose.

 

Og for det andet er det centrale spørgsmål i forbindelse med indvandring og kriminalitet jo følgende:

 

Har den ikke-vestlige tilstrømning ført til øget voldskriminalitet i Danmark – ja eller nej? Svaret er: Ja, også i den grad.

 

En voldskultur fra Mellemøsten, Afrika og dele af Asien er vokset i Danmark. Den har danskerne fået nok af. Det er en vigtig grund til, at de kræver en stram udlændingepolitik.

 

https://www.fyens.dk/Odense-112/Bror-til-skudoffer-i-Vollsmose-Han-jagtede-ham-rundt-paa-parkeringspladsen/artikel/3291151

 

Læs også
Mellemøstlig mand skød mod altan – det virker planlagt, siger politiet

https://www.fyens.dk/odense/Bror-til-skudoffer-er-lettet-Jeg-har-talt-med-ham-og-han-har-det-godt/artikel/3291187

 

https://www.fyens.dk/Odense-112/Flygter-fra-Vollsmose-Skudepisode-faar-frygten-til-at-vokse/artikel/3291173

 

https://denkorteavis.dk/2018/ny-276519/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…