Video: Indvandrerelever smadrer møbler og spærrer døren for læreren – 10 år gammel video vækker debat

Kaos i klasseværelset. En gruppe skoleelever opfører sig totalt asocialt. De råber, hører musik, farer omkring og smadre møbler.

 

Så går døren op og læreren kommer ind. Hun styrer hen mod en gruppe elever og tager deres ghettoblaster. Derefter forlader hun lokalet med ghettoblasteren.

 

Det udnytter en elev. Eleven løber hen til døren og lukker den. Derefter skubber han en række border op mod døren for at spærre den for læreren. Da læreren vender tilbage kan hun da også kun med stort besvær komme ind igen.

 

Eleverne ser ud til for størstedelen at have anden etnisk baggrund end svensk.

 

Videoen er lagt på Twitter af Hanif Bali, som sidder i parlamentet for det store borgerlige parti, Moderaterne.

 

Videoen har udløst kritik. Men det er ikke den svenske skoles forfald, der bliver kritiseret.

 

Nej det er Hanif Bali kritikken retter sig imod, fordi videoen angiveligt er 10 år gammel og skolen er lukket.

 

Det er blandt andre Alex Schulman, som i en kommentar i expressen.se kritiserer Hanif Bali. Han kritiserer også Moderaterne og andre, der ikke går ud imod Hanif Bali. Omtalt her

 

Det vides ikke om Hani Bali var klar over, at videoen var 10 år gammel. Da TV kontakter ham om sagen, henviser han dog til, at TV selv brugte videoen, da den var fem år gammel.

 

Men Alex Schulman og andre politisk korrekte diskuterer kun, at videoen er 10 år gammel.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

De går slet ikke ind i debatten om den svenske skoles forfald. Den debat som Hanif Bali prøvede at rejse.

 

Det svenske tidsskrift samtiden.nu har netop bragt to store artikler om hvor galt det står til i den svenske skole. Det er blandt andet en elev og en lærer, som fortæller om deres oplevelser. Her og Her

 

Desuden har der været flere artikler i de svenske medier, om lærere som i stort tal forlader folkeskolen, og at det tilsyneladende er svært at skaffe nye undervisere. Vi ved også, at de internationale PISA-undersøgelser gennem flere år har vist, at den svenske folkeskoles faglighed er styrtdykket.

 

Det varer ikke mange år, før den svenske folkeskole bryder sammen, siger læreren i artikel i samtiden.nu. Men de politisk korrekte, som dominerer medierne, vil fortsat ikke for alvor diskutere, at det er sådan og hvad der er årsagen.

 

Derfor vil den 10 år gamle video nok fortsat være sørgerlig aktuel.

a

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…