Mysteriet om Bager-Ali breder sig – nu er hans far arresteret og udvist samtidig med, at politiet undersøger anklager om pengeafpresning

Butikker i Tingbjerg (Google street veiw)

Nettet strammes om familien Parnian, det vil sige Ali Parnian og hans far, Mohsen Parnian.

 

Politiet er i øjeblikket ved at kulegrave hele historien omkring hærværket mod Ali Parnians bageri i Tingbjerg lørdag aften den 20. januar samt anklager om pengeafpresning og et røveriforsøg, og nu er der sket en yderligere udvikling i sagen.

 

Nu viser det sig oven i alt det andet, at Ali Parnians far opholder sig ulovligt her i Danmark. Han skal efter krav fra Udlændingestyrelsen udvises.

 

I lørdags den 3. marts blev han fremstillet i Københavns Byret med krav om fængsling, da han ifølge anklager Line Steffensen havde overtrådt udlændingelovgivningen ved at have arbejdet ulovligt i Kaj Bageri, skriver Ekstra Bladet.

 

Samtidig blev han krævet udvist med indrejseforbud i to år samt idømt en bøde på 3.000 kroner

 

Der er tale om en såkaldt administrativ frihedsberøvelse, som i visse tilfælde udelukkende anvendes over for udlændinge, der står til udvisning. Der er altså ikke tale om straffeloven, men udelukkende om udlændingelovens paragraf 36.

 

Mohsen Parnian ankede samtlige afgørelser til Landsretten.

 

Familiens opholdsgrundlag er et stort mysterium

Opholdsgrundlaget for Ali, hans far og lillebror er omgærdet af stor mystik.

 

Mystikken er så stor, at Kristian Thulesen Dahl (DF) under Folketingets spørgetid til statsministeren i tirsdags ville have statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til at redegøre for den noget besynderlige sag.

 

I EU starter sagen i 2013 i Italien. Her får Mohsen Parnian og hans to sønner ifølge Thulesen Dahls redegørelse i Folketinget asyl som flygtninge fra Iran.

Læs også
Bager-Ali fra Tingbjerg frikendt for ildspåsættelse – nu er faderen anmeldt for grov pengeafpresning

 

Efterfølgende dukker Ali og hans lillebror et par år senere op i Danmark og søger også asyl her med en historie om, at deres far ikke ville vide af dem, men tvang dem til at arbejde sort i Italien samt forhindrede dem i gå i skole.

 

Den historie købte Udlændingestyrelsen ikke og afviste at give dem asyl.

 

Til gengæld var der ikke et øje tørt i Flygtningenævnet, da man her hørte deres historie og efterfølgende underkendte Udlændingestyrelses afslag.

 

Og så var den onde far pludselig i Danmark og genforenet med sine sønner

Aldrig så snart havde sønnerne fået opholdstilladelse i Danmark, førend der skete den store forbrødring i familien med faderen, der flyttede til Danmark.

 

Som statsminister Lars Løkke Rasmussen udtrykte det:

 

Læs også
Bageren Ali fra Tingbjerg stod over for store problemer med sin forretning, allerede inden hærværket blev begået – det viser fødevarerapport

”Jeg kan forstå, at der så er givet afslag i første instans, men så er der klaget, og så er sagen vel behandlet efter de givende regler. Så må man jo have genskabt noget harmoni i familien, der ikke var der.”

 

Med henvisning til hærværket mod Bager Alis forretning i Tingbjerg pointerede Kristian Thulesen Dahl, at:

 

”Vi har at gøre med en sag, hvor integrationsministeren tager ud til den pågældendes butik under stor mediebevågenhed og viser sig frem og diskuterer og jo også siger, at regeringen håber, at den her pågældende person finder anledning til at lave en butik et andet sted,” sagde Thulesen Dahl og fortsatte:

 

”Så det er jo ikke sådan en ukendt sag. Det var derfor, jeg tænkte, at det godt kunne være, at statsministeren alligevel ved noget.”

 

Statsministeren svarede næsten forudsigeligt, at han ikke kan drøfte personsager offentligt, og pointerede, at sagen her viser, at sager ofte er mere komplicerede, end det umiddelbart i første omgang fremgår af pressen.

 

”Så vil jeg sige, at der jo er givet opholdsgrundlag med afsæt i de regler, der er, og med afsæt i de oplysninger, der er givet,” svarede Løkke Rasmussen afslutningsvis og fortsatte:

 

Læs også
De politisk korrekte forfulgte en kristen præst, der kritiserede forholdene i Tingbjerg – men en muslimsk bager behandles helt anderledes

”Det må jo have en eller anden konsekvens, hvis de oplysninger, der har været givet, ikke har været i overensstemmelse med, hvad der er retvisende på det tidspunkt, hvor de blev afgivet. Det går jeg ud fra er noget, myndighederne forfølger.”

 

Og det har myndighederne jo så i første omgang gjort med administrativ frihedsberøvelse af faderen, en bøde på 3.000 kroner, udvisning og indrejseforbud i Danmark i to år.

 

En stribe af uigennemsigtig kriminalitet

Familien Parnians ophold i Danmark har medført en stribe af mere eller mindre uigennemsigtig kriminalitet.

 

Først var der en stjålen BMW, der blev brændt af, og hvor en af brødrenes venner tog skylden. Ali Parnian erkendte at have købt den benzin, der blev brugt til de benzinbomber, som han selv var med til at fremstille, men blev i landsretten frikendt for brandstiftelse på grund af mangel på beviser.

 

Og så er der flere tilfælde af vold.

 

Til Berlingske har Ali Parnian fortalt, at familien var blevet opsøgt i hjemmet af personer, der truede dem med knive.

Læs også
Skandale: 50 familier i indvandrerghettoen Tingbjerg modtager hver for 600.000 kroner i sociale ydelser om året

 

Hærværket mod bageriet i Tingbjerg, der blev forklaret som en afvisning af at betale beskyttelsespenge, kan vise sig at have en hel anden baggrund.

 

Således undersøger Københavns Politi nu, om der kan være en sammenhæng mellem hærværket mod bageriet i Tingbjerg og et røveriforsøg mod iraneren Mehdi Barzi’s supermarked på Søborg Hovedgade i Brønshøj.

 

Mehdi Barzi er den tidligere ejer af Kaj Bageri, som han sidste sommer solgte til Ali og hans far.

 

Kort tid efter salget dukkede Ali’s far op i Mehdi Barzi’s iranske supermarked sammen med et par unge fra det kriminelle miljø og forsøgte ifølge Barzi at presse ham til at betale flere hundrede tusinde kroner, som Ali og hans far mente, at de var blevet snydt for i forbindelse med handelen med bageriet.

 

Barzi nægtede at betale, og dagen efter, det var den 9. september 2017, blev han så efterfølgende udsat for et røveriforsøg, som politiet af efterforskningsmæssige grunde nægter at udtale sig om.

 

Også for Ali og hans lillebror er tiden i Danmark måske ved at rinde ud. Deres opholdstilladelse udløber den 31. august, og der er formentlig ingen tvivl om, at de herefter vil blive returneret til Italien, hvor de også har asyl.

Læs også
Mindst fire personer skød mod lejlighed i indvandrerghettoen Tingbjerg

 

Her kan du læse artiklen i Ekstra Bladet

https://ekstrabladet.dk/112/bager-alis-far-anholdt-kraeves-udvist/7063534

 

Og kan du læse mere i Den Korte Avis:

https://denkorteavis.dk/2018/ali-sagen-fra-tingbjerg-udvikler-sig-nu-undersoeger-politiet-om-et-roeveri-i-broenshoej-har-forbindelse-til-ali-og-haervaerket-i-hans-bageri-i-tingbjerg/

 

https://denkorteavis.dk/2018/mystikken-omkring-bager-ali-i-tingbjerg-breder-sig-nu-gaar-han-glip-af-den-indsamlede-halve-million/

 

https://denkorteavis.dk/2018/bager-ali-fra-tingbjerg-frikendt-for-ildspaasaettelse-nu-er-faderen-anmeldt-for-grov-pengeafpresning/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…