Mor til voldtægtssigtet dreng: Det må være racisme – far til en anden voldtægtssigtet: Når det foregår hos pigen, er det ikke voldtægt

Gaden, hvor et af overgrebene ifølge pigen har fundet sted

Politiet er måske racister, eller også kan de ikke lide udlændinge.

 

Sådan udlægger en mor det faktum, at hendes 15-årige søn er anholdt og sigtet for deltagelse i gruppevoldtægt af en mindreårig pige.

 

Han er én af i alt seks drenge i alderen 15 – 17 år fra Kokkedal, som nu er varetægtsfængslet og siget for fuldbyrdet voldtægt af mindste to fjortenårige piger. Det skrev Den Korte Avis om torsdag

 

Der er tale om to forskellige sager.

 

Den ene sag drejer sig om en fjortenårige pige, som to gange er blevet tvunget ind på et værelse og gruppevoldtaget af tre drenge i alderen 15-16 år, som også filmede gruppevoldtægterne.

 

Og her er forældrene på forskellig måde overbeviste om, at deres sønner er uskyldige

 

Moderen til en af drengene: Det må være racisme

Således er moderen til den ene af de 15-årige drenge overbevist om, at det er helt andre årsager end voldtægt, der ligger bage anklagerne mod hendes dreng.

 

”Lige pludselig kommer politiet og tager ham. Nu vil jeg forstå hvorfor. Jeg synes det er mærkeligt. Måske er hun (den kvindelige politibetjent, red.) racist eller har noget imod udlændinge,” lyder hendes forklaring til Radio24syv.

 

Her fortæller hun grådkvalt, at hendes søde dreng aldrig ville drømme om at forgribe sig på en pige:

 

”Jeg græder, når jeg tænker på ham. Jeg har kun ham. Han er rigtig sød og høflig og han laver ikke ballade.”

 

Faderen til en anden af drengene: Det er ikke voldtægt

Medens moderen til den ene af de anholdte bedyrer, at hendes søde og høflige dreng aldrig ville drømme om at voldtage en pige, har faderen til en af de andre en mere religiøst eller kulturelt betinget tilgang til sagen.

 

Over for B.T. benægter han tilsyneladende ikke, at hans søn har haft sex med den fjortenårige pige, men uanset hvordan det er foregået, kan der ikke være tale om voldtægt.

 

”Der var ikke tale om voldtægt. Hvis man er sammen med en pige hjemme hos hende, er det ikke voldtægt, som hvis man taget fat i en pige udendørs og tvinger hende ned. Hun lyver, og anklagerne er vildt overdrevne,” lyder faderens noget særegne definition af begrebet voldtægt.

 

Netop påstanden om, at pigen lyver, kan han også finde belæg for i Koranen sura 24,13, hvor det hedder om voldtægt:

 

”Hvis de (voldtagne kvinder, red.) ikke kan bringe fire vidner, som er mænd, er de ud fra Allahs syn løgnere.”

 

Og der var så vidt vides altså ikke fire mænd, der stod og så på de to voldtægter af den 14-årige pige, så ergo har voldtægterne efter muslimsk opfattelse aldrig fundet sted, og pigen lyver derfor.

 

I alt seks drenge varetægtsfængslet i voldtægtssager

I øjeblikket efterforsker Nordsjællands Politi en række voldtægtssager, hvor fire piger i alderen 13 til 15 år er blevet voldtaget i Kokkedal og Nivå.

 

Foreløbig er seks drenge af anden etnisk herkomst end dansk i alderen 14 – 17 år varetægtsfængslet i surrogat. Det vil sige på en lukket institution. De nægter sig alle skyldige.

 

I hvert fald nogle af drengene og pigerne går sammen i 8. og 9. klasse.

 

Og politiet siger da også:

 

”Der er en sammenhæng mellem de fire forhold. Nogle af gerningsmændene går igen i sagerne,” fortæller politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amtsavis.

 

Han har i Jyllands-Posten tidligere betegnet drengene som ”ekstremt grænsesøgende uden filter, vil jeg mene, som har en skæv tankegang og tro på, hvad man egentlig kan tillade sig over den andre mennesker.”

 

Men ifølge den enes mor er der altså tale om en sød og høflig dreng, der er udsat for racisme af politiet, medens en far til en af de andre åbenbart ikke finder det grænseoverskridende at voldtage, når blot det finder sted i pigens hjem.

 

Men sådan kan man jo alt efter kulturel baggrund se anderledes på tingene.

 

Læs mere her:

 

https://www.bt.dk/krimi/graedende-mor-til-gruppe-voldtaegtssigtet-han-er-offer-for-racisme

 

https://www.bt.dk/krimi/far-til-voldtaegtssigtet-skoledreng-vi-er-i-chok

 

https://sn.dk/Fredensborg/Fire-unge-voldtaegtsofre-Politiet-afdaekker-barskt-ungdomsmiljoe/artikel/753599

 

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10691375/politikommissaer-knivoverfald-og-gruppevoldtaegter-i-kokkedal-er-ikke-banderelateret/

 

https://denkorteavis.dk/2013/tunnelmanden/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…