Seks indvandrerdrenge sigtet for grove seksuelle krænkelser og gruppevoldtægt af to 14-årige

To piger på 14 år er blevet voldtaget og udsat for grove seksuelle krænkelser af en gruppe indvandrere. De er 15-17 år og flere af dem er folkeskoleelever. (BT)

 

Ny hverdag i Danmark?

 

Lige nu efterforsker politiet i Nordsjælland flere gruppevoldtægter af piger på 14 år.

 

Og der kan være flere sager på vej, siger politiet.

 

Seks indvandrerdrenge sigtet

Seks drenge er netop nu varetægtsfængslet i to forskellige sager om gruppe-voldtægter mod to 14-årige piger.

 

De har alle indvandrerbaggrund og er mellem 15 og 17 år. Nogle af dem går i folkeskolens 8. og 9. klasse og skal op til eksamen.

 

En af de fængslede har, ifølge sigtelsen, deltaget i tre gruppe-voldtægter mod begge piger.

 

Tre drenge er sigtet for en gruppe-voldtægt mod den ene 14-årige pige.

 

Og tre andre af drenge er sigtet for hele tre gruppe-voldtægter begået mod en  14-årige pige. Det skriver eb.dk, der kan afsløre en række grove detaljer i forhold til det, der kom frem i sidste uge .

 

Samme 14-årige gruppevoldtaget tre gange

Tre af de mistænkte drenge trængte sammen med en ukendte medgerningsmænd ind til den ene 14-årige pige i hendes hjem.

 

Ved hjælp af vold og trusler om vold tvang de offeret ind på et værelse. Her krævede de oralsex, hvorefter to af sigtede efterfølgende krænkede offeret seksuelt efter først at have trukket tøjet af hende. Her var der ikke tale om fuldbyrdet voldtægt, men såkaldt anden kønslig omgang.

 

Undervejs kom der to andre ind i lokalet, der filmede overgrebet med deres telefoner.

 

Pigen blev nogle uger senere udsat for samme krænkelser. Denne gang hjemme hos en af de sigtede drenge. Desuden blev offeret ifølge sigtelsen udsat for fuldbyrdet voldtægt.

 

Dagen efter skete det igen et ukendt sted i Hørsholm Hovedgade.

 

Også her blev offeret tvunget nøgen og kontant afkrævet oralsex. Efterfølgende blev hun krænket seksuelt. To af de sigtede udsatte hende ligeledes for fuldbyrdet voldtægt ligesom en af sigtede forsøgte voldtægt. Dette forhindrede offeret ved at sparke drengen væk, lyder det i sigtelsen.

 

Ved retsmødet torsdag 14. juni blev de tre unge væretægtsfænglet i surrogat frem til foreløbigt 28. juni.

 

Politikommissær Henrik Gunst, Nordsjællands Politi bekræftede i sidste uge, at endnu to piger formentlig har været udsat for overgreb, og politiet tør ikke udelukke, at der kan være flere ofre end de fire navngivne piger i alderen 13 til 15 år, som politiet kender til i øjeblikket.

“Det er unge mennesker helt uden filter. De tror, de kan tillade sig hvad som helst. Det er fuldstændigt uacceptabelt”, siger Henrik Gunst til BT

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…