Mørkhudet mand brød ind hos enlig kvinde, bandt hende til sengen og slog

Røveri mod kvinde i eget hjem.

Nordjyllands Politi – 2018-04-23 17:13 CEST

 

Nordjyllands politi modtog i dag kl. 1235 anmeldelse om indbrud fra en adresse på Rolighedsvej i Flauenskjold.

 

Det viste sig hurtigt at der var tale om et indbrud der havde udviklet sit til røveri mod den 69 årige kvinde der boede i huset. 

 

Kvinden var blevet overfaldet og slået i ansigtet af en gerningsmand. Gerningsmanden havde bundet kvinden fast til hendes seng hvorefter han havde gennemrodet hele huset. Udbyttet fra røveriet er pt. ukendt. 

 

Forurettede fik gjort sig selv fri sidst på formiddagen og søgte tilflugt hos en nabo og kontaktede politiet.

 

Forurettede er meget chokeret pga. overfaldet men ellers uskadt og der bliver senere foretaget personundersøgelse af hende for at sikre spor fra gerningsmanden. 

 

Gerningsmanden beskrives som: 

A: mand, 35-40 år, 175/180 cm, sort kort hår, mørk i huden, iført mørk jogging tøj, hvor der var 3 hvide striber på ærmerne, en bred og 2 smalle striber.

 

Under overfaldet var han maskeret med sort hætte med huller til øjnene. 

 

Gerningsmanden forlod stedet i ukendt retning. 

 

Kl. ca. 1200 blev der set en mand med samme signalement, trækkende med en dame cykel, væk fra Rolighedsvej i retning mod Flauenskjold hallen. Personen på cyklen medbragte en mørk kuffert og en stor pose/net over skulderen. 

 

Nordjyllands politi efterlyser vidner der har oplysninger i sagen eller har set gerningsmanden forlade huset eller set personer svarende til signalementet i Flauenskjold i løbet af formiddagen.

 

De tekniske undersøgelser afsluttes i løbet af eftermiddagen på gerningsstedet. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…