Libanesisk storfamilie overfaldt naboer i opgang – så købte kommunen et stort hus til dem …

En libanesisk storfamilie ødelagde hverdagen for flere naboer. Den har kostet det danske samfund en formue i sociale ydelser og ødelagte værdier. Men det får bare lov til at fortsætte.

 

Den libanesiske storfamilie kom til Helsingør Kommune i 00’erne. Og det gik galt lige fra begyndelsen. Først boede familien i Espegærde, men de blev smidt ud (eb.dk 26.8.2009).

 

Derefter blev det flyttet til Belvederevej i Helsingør. Det blev hurtigt et mareridt for de andre beboere.

 

Storfamilien chikanerede de andre beboere i bebyggelsen med vold, hærværk og trusler.

 

I slutningen af august 2010 gik det helt galt, og familien blev i huj og hast flyttet i en midlertidig bolig. Det beskrev flere medier sn.dk, bt.dk, 27.8.2009.

 

Derefter købte kommunen et toetagers hus på 200 m2 med en kæmpestor have til familien. Huset kostede over to millioner, og det skulle sættes i stand for flere tusinde kroner. TV2 Lorry

 

Villaen lå 2-300 meter fra nærmeste naboer. Og det skulle løse problemerne … troede man…

 

Men i dag er det store hus, hvor en forhenværende borgmester tidligere har boet, totalt ødelagt af hærværk. Det er slum med affald og rotter. De omkringliggende beboere er fortvivlede og klager til kommunen. Det skrev Den korte Avis om i går.

 

Men hvorfor kommer sådan en familie overhovedet ind i Danmark og hvorfor bliver den ikke udvist?

 

Når man læser beboernes beretninger, så fremgår det ret tydeligt, at kulturkløften er meget dyb. Familien med de seks børn bliver sandsynligvis aldrig integreret. Den vil fortsætte med at koste de danske skatteydere mange penge. Og den vil med sin adfærd svække grundlaget for det danske tillidssamfund, og gør hverdagen mere problemfyldt for en del konkrete og helt uskyldige danskere.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Beboere på Belvederevej har fortalt om det mareridt storfamilien udsatte dem for

Da den libanesiske storfamilie blev smidt ud fra boligen i Espegærde, fik den som nævnt en lejlighed i på Belvederevej i Helsingør i en bolgafdeling, som tilhører Lejerbo. Her boede 23 andre familier, og de kom nu til at opleve et sandt mareridt.

 

De blev udsat for, at der blev råbt skældsord efter dem. Der blev kastet med sten, og de blev overfaldet. Deres bildæk blev skåret op og en mand blev spyttet i ansigtet. sn.dk, bt.dk, uriasposten.dk

 

Mange turde ikke gå alene ned med skraldeposen. børnene legede ikke ude alene. Og beboere barrikaderede deres hoveddør og sov med boldbat ved sengen og mobiltelefonen under hovedpuden.

 

En af de danske familier fortæller om deres oplevelser i DR-pogrammet Aftenshowet:

 

Anne: Når vi skal ud med skraldespanden, så ringer vi til naboen, og siger jeg går lige ud, vil du holde øje med mig. Når vores børn er ude, så sidder vi ude med dem. Når børnene er over og lege hos legekammeraterne i den anden blok, så ringer vi til hinanden, når de går hjem, og går ud og venter på dem. Når vi går ud med vores vasketøj, bliver der råbt grimme ord efter os. Ofte skal vi sidde der ude og holde øje med vores vasketøj.

 

Teksten er citeret efter uriasposten.dk som har skrevet teksten fra programmet ud.

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

 

Isabella fortæller om en anden oplevelse: Mig og min veninde, vi sidder ude på legepladsen, vi sidder bare og snakker, og så kommer der nogle små børn hen og generer os, kaster sten på os, fra den der familie. Så går vi hen til min mor og siger, at de kaster sten på os, og sådan noget, og så går min mor over og tager fat i hans arm, og siger ‘du skal lade være med at kaste sten på børnene’, og han slår så efter hende. Så tager min mor ham så ind i opgangen, og siger ‘nu snakker vi med din mor om det her’. Og så imens min mor er inde i opgangen for at snakke med moderen, så er hende pigen på 14, hun overfalder så mig, med at slå sparke, og river i hår. Sådan at min ørering ryger ud, og sådan noget. Og det, er bare voldsomt.

 

Nogle uger efter går det helt galt.

 

Anne: Det er mandag aften. Lige der har de spyttet en nabo i hovedet, og så tænkte jeg, skal jeg ringe til politiet, eller skal jeg filme det her, og jeg er virkelig i vildrede. Skal jeg ringe eller skal jeg, hun truer mig til at slukke telefonen, og Vivi går foran mig, og prøver at skærme mig, de andre børn ildner en fuldstændig urimelig situation op, hvor John min nabo der, går ind for at hjælpe mig, og så trækker de ligesom ind til deres lejlighed. Og vi står der og tænker, hvad skete der for os tre naboer, hvad skete der der. Og John tager sin datter op, og lige pludselig bagfra kommer der en mand, som er hoppet ud over altanen. De kommer simpelthen fra alle sider, tolv mennesker – ender de med at overfalde os, tre mennesker. Uriasposten.dk

 

Annes mand Christian kom dem til undsætning. Så blev han overfaldet. en mand tog bagfra kvælertag og slog ham, så han kom på skadestuen.

 

Så fik Lejerbo nok. De ville evakuere de 23 familier, hvis kommunen ikke flyttede den libanesiske storfamilie.

 

Per Tærsbøl, der på det tidspunkt var borgmester greb ind og fandt med det samme en midlertidig bolig. Derefter bliver familien sagt op. Det kom der en voldsom reaktion på:

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

 

Og så fik du en “hilsen, der hvor du bor” siger intervieweren fra Aftenshowet til beboerformand, der er med i studiet. Hun svarer (citeret efter uriasposten.dk):

 

Ja, jeg fik et rødt kryds på min dør. Og det har vi så senere fået at vide, hvad det betyder – det er at man er vantro, og man er på en dødsliste. Ja, hærværken stopper ikke der, fordi der er også tre biler der bliver ridset, og bliver punkteret på alle fire dæk, efter de har modtaget deres opsigelse.

 

Opsigelsen medførte som nævnt, at familien blev flyttet til en midlertidig bolig. Og derefter blev det store hus købt for to millioner til den.

 

Og nu er dette hus altså ødelagt og de omkringboende fortvivlede over affald og rotter, skriver sn.dk.

 

Men myndighederne kan ikke hjælpe, siger de.

 

Naboerne: Hvorfor sker der ikke noget?

Læs også
48 islamiske skoler underviser i intolerance og kvindehad, skriver britisk rapport

Mange borgere har ellers henvendt sig til myndighederne, men også til Helsingør Dagblad, for at få en forklaring på, hvorfor der ikke bliver skredet ind over for ødelæggelserne, skriver avisen.

 

Hvordan kan familien får lov til at ødelægge et hus, der er betalt af skatteyderne?

 

Familien betaler husleje til kommunen, og den er underlagt alle de krav, der normalt gør sig gældende mellem lejer og udlejer.

 

Kommunen har da også pålagt familien at erstatte eller udbedre de skader, de har påført ejendommen.

 

Men familien gør ingenting.

 

Det ville normalt betyde, at familien blev sat ud af huset.

 

Men det sker ikke her. Det er en familie kommunen skal skaffe bolig, sandsynligvis fordi det er en flygtningefamilie, der er placeret i Helsingør Kommune. Og den er uanbringelig skriver Dagbladet. Kommunen siger det sådan her:

 

– Denne familie kan ganske enkelt ikke bo andre steder. Den er placeret, hvor den generer omgivelserne mindst muligt, siger chefen for Helsingør Kommunes center for Økonomi og Ejendomme, Michael Christensen.

 

Nu har regeringen lagt op til, at ghettoerne brydes, op og familier fra ikke-vestlige lande i højere grad spredes over hele landet. Man må håbe, at det går bedre end her i Helsingør Kommune.

 

Læs også
Kunderne elskede pølsevognen på Brønshøj Torv, men nu har ejeren givet op efter grov chikane fra drenge – de krævede, at der kun blev solgt halal

Slummen breder sig omkring uanbringelig familie

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…