To mænd trængte ind til 91-årig mand – de slog ham, men manden var døv

En 91-årig mand blev trakteret med knytnæveslag, da to maskerede mænd trængte ind i hans hjem og begik hjemmerøveri.

 

De to maskerede hjemmerøvere var iført mørkt tøj og elefanthuer og tiltvang sig adgang til huset ved at brække et vindue op.

 

De spurgte efter penge og gennemrodede derefter huset, inden de igen forlod adressen. Den 91-årige, som under overfaldet blev tildelt knytnæveslag af de to hjemmerøvere, slap med overfladiske skader.

 

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner

Hjemmerøveriet fandt sted på Krybily ved Hestlund nordvest for Bording ved 20-tiden mandag aften, og politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har set to mænd ankomme til eller forlade området omkring gerningstidspunktet.

 

”Vi foretog en indledende afhøring af den forurettede kort efter overfaldet, men vi har p.t. ikke noget signalement at gå efter. Vi fortsætter i dag efterforskningsarbejdet med sporsikring, og vi skal også igen tale med den forurettede, som forhåbentlig kan give os flere oplysninger om gerningsmændene,” fortæller efterforskningsleder ved lokalpolitiet i Herning, Henning Præstgaard, og fortsætter:

 

”Vi vil dog allerede nu gerne bede om offentlighedens hjælp, så vi får kontakt til eventuelle vidner, medens de har deres observationer i frisk erindring.”

 

Oplysninger i sagen til politiet på tlf. 114.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…