Et ægtepar mødte tre syriske drenge, der forlangte, at kvinden ydmygt viste dem respekt – da parret protesterede, blev det blodigt

Et brutalt optrin har sat den østtyske by Cottbus i chok.

 

Et ægtepar var på vej ind i byens store indkøbscenter. Da de nåede indgangen, kom tre drenge stormende. Der er tale om syriske flygtninge på 14, 15 og 17 år.

 

De krævede at komme ind i centeret foran ægteparret. Specielt forlangte de, at kvinden ydmygt viste dem respekt ved at træde til side.

 

Da ægteparret afviste deres krav, blev de tre syriske drenge meget voldelige. Den ene trak en kniv og stak manden med den.

 

Lederen af centeret, Simone Herrmann, har set en overvågningsvideo af forløbet. Hun siger til den lokale avis Lausitzer Rundschau: ”Jeg er målløs over den brutalitet, som de mistænkte anvendte.”

 

Heldigvis greb et modigt øjenvidne ind og forhindrede, at situationen udviklede sig rigtig slemt.

 

De tre syriske drenge flygtede, men blev tilbageholdt af vagtfolk, der overgav dem til politiet.

 

”Integrationen må kaldes en fiasko”

Optrinnet har efterladt stor vrede og frygt. Rundt omkring i byen og på de sociale medier diskuteres begivenhederne intenst.

 

Byens overborgmester, Holger Kelch fra CDU, har betegnet angrebet som ”afskyeligt”. De lokale myndigheder har drøftet, hvad der kan gøres for at forhindre, at den slags sker igen.

 

Den ene af de tre syriske drenge – han er 15 år – er tidligere blevet kaldt til samtale af udlændingemyndighederne på grund af voldelige tendenser.

Læs også
To piger gad ikke finde 5 kroner, de skyldte taxachaufføren – så gav han dem en lektion, de sent vil glemme

 

Nu konkluderer de lokale myndigheder: ”Integrationen af den unge mand må kaldes for en fiasko.”

 

Den pågældende 15-årige og hans far har fået besked på, at de må flytte fra byen. Man vil simpelt hen ikke have dem. Hvad der konkret skal ske med dem, vides ikke.

 

Der er rejst sigtelse for grov legemsbeskadigelse mod de unge syrere.

 

Asociale, voldelige og kvindeforagtende

Tre træk ved de syriske indvandrerdrenges adfærd springer i øjnene:

 

Det ene er deres asociale og hensynsløse holdning. De ville bare mase sig først ind i indkøbscenteret og var komplet ligeglade med, at det gik ud over andre mennesker.

 

Læs også
En lærer fik brækket kæben og slået flere tænder ud, da han beordrede en mellemøstlig elev til at tage en baseballkasket af i klassen

Det andet træk er volden. Da ægteparret protesterede mod deres krav om, at kvinden skulle vise dem respekt, stak de råt og brutalt en kniv i manden.

 

Det tredje træk er den voldsomme foragt for kvinder. Kvinden skulle træde til side for dem, fordi … hun var kvinde. Hun skulle kende sin plads under mændene – selv om ”mændene” bare var nogle snothvalpe på 14, 15 og 17 år.

 

”Mænd står over kvinder,” som der står i Koranen (4:34). Et dogme i islam.

 

Protestdemonstration

De voldsomme begivenheder i Cottbus har udløst en lokal protestdemonstration mod Merkel-regeringens udlændingepolitik. Den finder sted torsdag.

 

Som indkøbscenterets leder, Simone Herrmann, siger: ”Det, der er sket hos os, sker ikke kun i Cottbus.”

 

Tyskerne er ved at have fået nok. De har fået nok af Merkel. De har fået nok af socialdemokraterne i SPD. Og de har fået nok af en udlændingepolitik, der lader befolkningen i stikken.

Læs også
Flygtningebørn og deres forældre volder store problemer i et lille bysamfund – nu flytter man dem til et endnu mindre bysamfund

 

Valget i september talte sit tydelige sprog. Meningsmålingerne siden da viser en folkelig frustration, der kun vokser.

 

https://www.lr-online.de/lausitz/cottbus/apothekerin-meldet-messerattacke_aid-7050208

 

https://www.welt.de/vermischtes/article172547843/Respekt-verlangt-Messerattacke-Ju

gendlicher-muss-Cottbus-verlassen.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…