Bent Jensen i bidende angreb på forskere, der tilslører indvandringens konsekvenser

Bent Jensen (Screenshot. Steen Raaschou)

Forskere klager over, at der ikke bliver lyttet til dem – Jeg så for nylig en spændende overskrift i Weekendavisen: ”Nyttesløs viden”. Artiklen refererer fra et seminar på Dansk Institut for Internationale Studier, hvor man diskuterede, hvorfor politikerne lytter så lidt til forskningsmiljøet. Efter at have læst artiklen må man konkludere, at det er godt, hvis politikerne ikke lytter til dette ”miljø”.

 

 

Seniorforsker på DIIS, Ninna Nyberg Sørensen fortalte indledningsvis om to interessante publikationer. En forsker fra Oxford mener således ikke, at man skal bruge ordet ”krise” om den såkaldte flygtningekrise. Det er med til at skabe ”Europahed” (?).

 

Hun omtalte også nogle italienske forskeres nye forskningsresultater: ”EU og de europæiske lande har nægtet at anerkende deres egen medskyld i flygtningekrisen.” Er det forskning eller vedkommendes private mening?

 

En svensk arkæologiprofessor, Anders Høgberg, var især interesseret i nutiden og fremtiden. Hvordan mon han graver i de to størrelser, især i fremtiden? Professoren kunne oplyse, at nationalisme er en romantisk videreudvikling af racetænkningen om, at ethvert folk har en bestemt historie. Det har de ikke! Det er naturligvis forstemmende for en historiker at få at vide, at man har brugt sit liv på at studere ingenting!

 

Næste forsker var også fra et svensk universitet. Hun fremviste en artikel fra den venstreorienterede avis The Guardian, hvis redaktør anbefaler, at man nedlægger al grænsekontrol, for den bruges til at udelukke nogle og privilegere andre.

 

Forskeren kunne selv bidrage med følgende forskningsresultat: ”Nationalstater … er ansvarlige for dem, der drukner, dehydrerer eller lemlæstes, når de prøver at undgå grænsekontrol.” De er også ansvarlige for den frygt, de skaber ved at ”nægte rettigheder, der er til rådighed for statsborgere.” Det er klart – nationalstaterne er skyld i alt skidt. Den slags er ikke forskning, men vrøvl.

 

Fremtidsarkæologen Högberg mente ikke, at politikere har nogen anelse om, hvad de taler om, for de har i modsætning til den uddannede arkæolog ingen uddannelse i emnet. Han anser det for positivt, at der er kommet så mange flygtninge til hans hjemby Malmø.

 

Byen havde nemlig demografiske problemer før 2015, men nu er der heldigvis kommet en masse unge mennesker fra de varme lande, der kan køre busser og passe daginstitutioner. Hvis folk i Malmø er bange for de unge indvandrere, skyldes det uvidenhed og intolerance. Der er nemlig ingen ”substantielle studier”, der kan påvise, at folk faktisk er bange, når de siger, at de er det.  

 

Fin forsker, der vupti kan få menneskers velbegrundede frygt til at forsvinde. Han burde ikke være på et universitet, men optræde i cirkus som tryllekunstner. Hans kollega fra Lunds universitet kunne også afvise alle problemer vedrørende indvandring. Det er der ingen ”evidens” for, og vi må altid huske, at folks frygt er ubegrundet.

 

Sverige synker, men et fint orkester af statsbetalte charlataner forklædt som forskere spiller beroligende musik.

Læs også
En kvinde blev voldtaget i Sverige – derefter udsendte politiet et signalement … af kvinden

Universiteternes forfald

Det er nu 30 år siden, Allan Blooms bog ”The Closing of the American Mind: How Higher Education Has Failed Democracy and Impoverished the Souls of Today’s Students” så dagens lys.

 

Jeg oplevede Bloom på en konference i begyndelsen af 1980´rne. Han sagde bl.a.:Lad være med at spilde tiden på at kigge TV – det er ødelæggende. Læs bøger!

 

Før ham havde jeg i flere år læst englænderen Malcolm Muggeridges artikler i The Observer om de amerikanske universiteters forfald.

 

Men dengang var danske universiteter endnu rigtige universiteter.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…